Hvordan man går fra afslappet dating til et seriøst forhold (lgbt-råd)

19 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jeg får mails hele tiden fra kvinder, der er single og ønsker en engageret, langsigtet, kærlig partnerskab. Ofte grunden til at de e-mail mig er, fordi de er dating nogen i en afslappet måde, og spekulerer på, hvordan de kan vende deres forhold til noget, som er mere alvorlig, dyb, og engageret.

Der er fem trin til succes dreje en afslappet samme køn kvindelig forhold i et fast forhold.

1. Få klar på dine Standarder

De fleste af os tror, at vi ved, hvad vi vil, men ofte sandheden er, at vi ikke ved, med specificitet, hvad vi virkelig vil have ud af et forhold. Når jeg spørger mine kunder, hvad de vil have ud af kærlighed, de plejer at svare ved at give mig en liste over kendetegn: hvad de foretrækker hende til at se ud, hvilken slags job (og / eller indtægt) de foretrækker hende til at have, hvilket niveau af uddannelse, de vil have hende til at have, hvad slags hobbyer, de vil have hende til at engagere sig i, og hvad slags musik / underholdning, de vil have hende til at nyde.

load...

Eksterne attributter, ligesom udseende, status, rigdom, popularitet eller andre folks meninger, helt sikkert noget i den indledende tiltrækning. Men disse ting ikke fortælle os noget om, hvor godt en person vil behandle os, hvor dybt de er i stand til at elske os, eller hvor lykkelige de gør os, når vi er sammen.

Skrive ned hvad du vil have ud af et forhold kan hjælpe dig virkelig forstår, hvor dit hoved er på.

Jo mere vigtigt spørgsmål er: Hvad er dine standarder? Med andre ord, hvordan kan du ønsker at blive elsket? Hvad synes du om at blive behandlet? Hvad kan du bidrage til og modtage fra din partner fysisk, følelsesmæssigt, og intellektuelt?

load...

Når du ikke ved, hvad dine standarder er, har du ingen god måde at finde ud af, om en person er den rette for dig. Når du ønsker at slå en afslappet forhold til et seriøst forhold, er det vigtigt, at du starter med at vælge en person, der er rigtigt for dig. Ellers risikerer du at sætte dig op for enorme mængder af unødvendige hjertesorg og frustration.

2. Bestem Hvis kvinden du dating kan opfylde dine Standarder

Når du har fået klar på dine standarder, det andet trin er at omhyggeligt vurdere den kvinde, du henkastet dating at se, om hun er villig og i stand til at opfylde dine standarder.

Ikke alle ønsker, hvad du ønsker. Ikke alle er villige eller i stand til at tilbyde de samme ting som du er i et partnerskab. Hvor meget er denne kvinde tilbyder?

Så meget som du måske ønsker et seriøst forhold, det vigtigste er at have et seriøst forhold med en, der opfylder dine standarder.

Ofte, når kvinder ønsker et seriøst forhold, de forsøger at gøre det arbejde med hvem der er foran dem, selv om hun ikke opfylder deres standarder. De siger ting som ”hun ville være perfekt, hvis bare hun [udfylde det].”

load...

Det er vigtigt at vide, hvad du vil have ud af et forhold, men det er lige så vigtigt at vide, om den kvinde, du ser kan give dig hvad du ønsker.

En væsentlig årsag til, at kvinder ikke kunne opfylde dine standarder er, hvis de er følelsesmæssigt utilgængelig. Følelsesmæssig utilgængelighed kan være resultatet af traumer, afhængighed, co-afhængighed, depression, psykiske problemer, der stadig bliver hængt op på en ex, eller utallige andre årsager.

Når en kvinde er følelsesmæssigt utilgængelig , betyder det, at hun ikke er villig eller i stand til at falde dybt forelsket i øjeblikket, og det betyder, at hun ikke vil vælge at optrappe og opfylde dine standarder.

Falling for kvinder, der ikke er tilgængelige altid fører til hjertesorg. For at lykkes i at tage et forhold fra afslappet til alvorlige, er du nødt til at være reel om, hvem personen er, og hvad hun har at byde på.

Et seriøst forhold kan kun være reel og bæredygtig, når både mennesker ønsker de samme ting fra hinanden. Ubalancer af magt og begær fører til smerte, frustration, såret, og skuffelse på alle sider.

3. Hold øje med røde flag

Når du er klar på dine standarder, og du bestemme, at den kvinde, du henkastet dating kan opfylde dine standarder, det næste skridt er at se nøje efter røde flag.

Røde flag er synlige advarselsskilte, der dukker op tidligt i et forhold og varsle det faktum, at forholdet ikke kan træne den måde håber vi.

De fleste af os har en tendens til at ignorere tegn på, at en person ikke er det rigtige for os, eller at et forhold går syd - skal du ikke gøre det.

Når kunderne kommer til mig efter en dårlig opløsning, de altid fortæller, at de ignorerede røde flag fra starten. Det svære ting ved røde flag er, at ingen ønsker at se dem. Ingen ønsker dem til at være der.

Men, held til at slå en afslappet forhold til et seriøst forhold, du først nødt til at sikre, at du ikke ignorerer tegn på, at forholdet er dødsdømt.

4. Smid Enhver idé, at du kan (eller bør) ændre hendes

Det næste skridt i at dreje en afslappet forhold til et seriøst forhold er fuldt ud at acceptere den kvinde, du er dating som hun er.

Folk i almindelighed ændrer ikke. En af de største fejltagelser kvinder gør er at forsøge at ændre de kvinder, de møder. Uanset om de prøver at gøre hende bryde en vane eller ændre sin adfærd eller opfylde deres standarder, forsøger at ændre nogen er altid en tabt kamp.

Hvis du ikke kan acceptere denne kvinde for hvem hun virkelig er, så måske er det tid til at gå væk.

Folk gør ting for deres grunde, ikke for vores grunde. Folk se tingene fra deres perspektiver, ikke fra vores perspektiver.

Hvis du ikke kan acceptere denne kvinde for alt, hvad hun er, så er du indstilling dig op for et forhold fuld af frustration, og det betyder sandsynligvis at du jagter den forkerte kvinde.

5. Kommunikere klart hvad du vil

Og se, om hun er villig til at møde dig der.

Når du har besluttet, at denne kvinde opfylder dine standarder og hun er den slags kvinde du ønsker at være med, præcis som hun er, det næste skridt for at dreje din afslappet forhold til et seriøst forhold, er at lade hende vide, klart og trygt, at du ønsker at være i et engageret samarbejde med hende.

Du kommer til at have nogle alvorlige samtaler med denne kvinde, så dette er ikke tidspunktet for tekstning.

Du bør være sikker på, at du fortjener de ting, du ønsker. Det er sexet, når en kvinde kommunikerer hendes ønsker med selvtillid og åbenhed.

Du er ikke trængende til at ønske de ting du ønsker - så længe du ikke forventer nogen bestemt kvinde til at udfylde disse behov for dig. Du er nødt til altid tillid til, at du vil have den kærlighed, du ønsker, uanset om denne særlige kvinde du dating giver det til dig. Denne sidste trin er meget vigtigt, og jeg underviser om det i langt flere detaljer i denne video her.

Hvorfor har ikke nogle mennesker ønsker at være i et forhold?

Relationer er tidskrævende. Relationer er hårdt arbejde. At være en god partner kræver at investere i hinanden, at være der for hinanden, lytte til hinanden, og tager tid væk fra dine egne behov for at støtte hinanden.

Relationer binde folk ned. At være uden forbindelse bringer en masse personlig frihed. Når du er engageret til en anden person, er du nødt til at overveje den anden person og hendes behov. Du kan ikke bare gøre hvad du vil (eller flirte med hvem eller tage opmærksomhed eller favoriserer fra hvem).

Relationer kan tage en masse tid og energi, og nogle mennesker bare ikke har den fysiske, følelsesmæssige eller mentale kapacitet til det.

Mange mennesker foretrækker sikkerheden i et forhold, men nogle mennesker er ikke villige til at handle væk friheden ved at være single , især hvis de har andre mål eller forpligtelser (opbygge en virksomhed, der gør kunst, der tager sig af et familiemedlem, eller rejser verden uden at blive holdt tilbage af en anden persons behov eller ønsker).

Nogle kvinder er følelsesmæssigt utilgængelige. Det er umuligt at ændre dette om nogen. Hvis en kvinde er følelsesmæssigt utilgængelig, er der intet, vi kan gøre for at overtale hende til at blive tilgængelige. Hun er ikke tilbageholde noget; en følelsesmæssig forbindelse er simpelthen ikke noget hun har at give. Uanset hvad du tror, ​​hun er tilbageholdelse er bare din egen projektion (dit eget ønske om at elske og forbinde).

Hvad betyder ”FWB” og ”NSA” Mean?

”FWB” betyder ”Bollevenner.” To mennesker er venner (intet mere end venner), men, når de er både enkelt og liderlig, de kan hjælpe tilfredsstille hinandens seksuelle behov ved at koble op. Men den opkobling ikke ændre det faktum, at de er venner. Når begge folk er på den samme side (i stand til at nyde koble op uden at søge mere og det går ud over venskab), så er dette en stor arrangement.

”NSA” betyder ”No Strings Attached”. Det handler om sex, intet mere. Ikke engang venskab, nødvendigvis. Den seksuelle leg kommer ikke med yderligere forventninger af nogen art.

Hvad hvis hun beslutter hun ikke ønsker at engang være i en afslappet forhold Anymore?

Lad hende gå. Hot lesbiske er overalt. Der er ingen fordel at forsøge at holde fast i en, der ikke vil have dig. Tror på kærlighed. Nogen derude venter på dig. Hun har brug for dig til at tro på hende. Du blokere hende fra at finde dig, så længe du holde hængt op på en person, der aldrig vil elske dig den måde, du fortjener.

Hvis hun er den rigtige kvinde, vil tingene fungerer. Hvis hun ikke er, har du ikke lyst til at spilde mere af din tid

Sandheden er, når nogen ikke giver os, hvad vi ønsker, er der en god chance for, at hun ikke har det at tilbyde. Lesbiske stereotypically bringe en U-Haul til deres anden date. Når de ikke bringer U-Haul (og forholdet forbliver afslappet mere end din tarm instinkt fortæller dig, det bør), er det sikkert et tegn på, at du har valgt den forkerte kvinde.

Men fortvivl ikke. Kærlighed er ægte, og hvis du ønsker at være i en kærlig partnerskab, vil du finde nogen at dele det med. Det eneste, der blokerer os fra den kærlighed, vi ønsker, er enten at give op og / eller spilde tid på at forsøge at få det fra de forkerte kvinder. De fem trin er skitseret ovenfor, vil hjælpe dig med at undgå at ende med den forkerte kvinde og samtidig hjælpe dig tage tingene dybere, hvis hun er faktisk den rigtige kvinde.