Hvordan man kan være en ”god” kæreste - (en relationstreners 6 tip)

10 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

For det meste, piger har en højere dating IQ end gør fyre. Dating IQ er dybest set at vide, hvordan til dato, hvad de skal gøre, hvad man ikke skal gøre, hvordan man kan være en god kæreste, osv Kvinder er som regel mere kommunikative , så de taler og dele med hinanden. Snesevis af teen og dameblade, og tv-programmer, såsom Oprah, Lifetime Network, ”The View”, og mange flere, giver kvinder med forholdet rådgivning. Dette er ikke at sige alt dette råd er godt eller endda ret, men der er en masse af informations- kvinder kan henvise til.

I mange år, mænd kun havde Maxim og Spike TV, som ikke ligefrem kommer til at hjælpe dem med at blive en bedre dater eller kæreste. Og da mænd ikke traditionelt sidde og tale om deres følelser, har mange fyre aldrig haft nogen forklare dem hvordan man kan være respektfuld, medfølende, empatisk og kærlig i et forhold.

load...

Så lad mig hjælpe alle jer derude, som har et ønske om at blive den bedste kæreste, du kan være. Du vil være så godt, at når din kæreste fortæller historier om dig og hvad du gør, vil hendes andre veninder sukke i jalousi og beundring!

1. Lær at kommunikere effektivt

Effektivt kommunikere er nummer et ting du skal gøre i ethvert forhold og på alle alderstrin. Men evnen til at kommunikere effektivt er en færdighed, der skal praktiseres. Mange teenagere (og ældre fyre) kamp med hvad de skal sige, og hvordan man siger det. Det er OK - det er normalt. Men hvis du vige tilbage fra det og ikke forsøge at praktisere, er du aldrig kommer til at få god til det. Plus, vil dette sætte scenen for dine relationer gå ind i fremtiden.

load...

Taler om, hvordan du føler er aldrig en svaghed og er faktisk en enorm styrke. Ingen ved, hvordan du føler, indtil du lade dem vide. Piger elsker det, når du kan udtrykke, hvad du tænker eller føler. Du kommer ikke til at få drillet for det. Kommunikation obligationer folk og bringer dem tættere.

Ligegyldigt hvor længe du to har været sammen, og uanset dine aldre, åben kommunikation er nøglen til et succesfuldt forhold.

Lær at starte sætninger med ”Jeg tror” eller ”Jeg føler”. Også, hvis du er ked af, lære at sige det på den rigtige måde. For eksempel, hvis din date taler for meget om dig til sine venner, siger ikke ”Tal ikke om mig til dine venner! Jeg hader det!”I stedet sige noget lignende’Når du taler med dine venner om os, det gør mig trist, fordi det er ligesom du ikke værdsætter vores privatliv.’Du vil få langt bedre resultater.

Hvis du har brug for nogle ideer, så tjek ”Beyond SMS-beskeder: The Fine Art of Face-to-face kommunikation for teenagere” af Debra Fin. Hvis du er lidt ældre, så prøv ” Hvordan at tale med nogen : 92 små tricks for Big Succes i relationer” af Leil Lowndes. (Og bare for at lade dig vide, min mor købte mig bøger som disse alle i hele gymnasiet, gymnasium, og ud over, og de hjalp mig meget. Tak, mor!)

load...

2. Regne ud, hvad du ønsker i en kæreste og Relationship

Indrømmet, det er en noget mennesker arbejder på indtil slutningen af ​​deres liv, men det er vigtigt at begynde at tænke på dette så tidligt som du kan. For eksempel, hvis du er virkelig i sport og elsker at spille på hold, træne, og gøre halvmaraton, du normalt ønsker at finde en person, der nyder godt af de samme ting, du gør. Hvis du begyndte at date en pige der virkelig bare kan lide at blive hjemme, slappe af, og læse, kan det skabe spændinger. Du kan ikke delfinskind nogen til at kunne lide, hvad du kan lide, og det kommer ikke til at gøre dig til en god kæreste.

Tag dig tid til at tænke over, hvad du virkelig leder efter i din dating og kærlighedsliv, fjerne ting, der ikke egentlige dealbreakers (ligesom forskellige film udtalelser).

Det er også helt OK at have forskellige sympatier og hobbyer. Du kan lære af hinanden, og det kan give dig lidt tid til at gøre din aktivitet på egen hånd. Og som sådan ikke revse hende for at ville gå ud shopping med sine venner, hvis det er noget, du ikke nyder at gøre. Vær glad for, at hun har venner, hun kan gøre det med i stedet for at trække dig sammen!

3. Master Kunst af Kompromis

Kompromis er én ting, jeg ser en masse af par, af alle aldre og seksuel orientering, kæmper med. Som et eksempel, en ven af ​​min kone (lad os kalde hende Gina) begyndte at date denne nye fyr (vi kalder ham Steve). Jeg kunne godt lide ham (stadig gør!) Som jeg fik ham at kende, men én bestemt argument / anmodning om rådgivning stod for mig.

Se, Steve er en meget ren og organiseret person. Gina er ikke. Overhovedet. De havde været argumentere fordi Gina ville forlade beskidte tallerkener i vasken mens Steve ville altid vaske dem efter brug dem. Så vel vidende, hvad jeg gør, spurgte han mig ”Det tager to sekunder at vaske og sætte opvasken væk. Men hun bare efterlader dem der for et par dage og derefter vasker dem alle sammen. Hvem er rigtigt ?!”

I relationer, tingene er ikke altid sort eller hvid, rigtigt eller forkert. Der er en masse gråzone, og du skal være villig til at give så meget som du tager.

Og lige der er problemet; der er ingen forkert og ret i et forhold. Alt er et give og tage. Hvis din kæreste kunne vælge hvilken som helst film at se, kan hun vælge den godt modtaget ”The flænge i himlen.” Hvis du kunne vælge hvilken som helst, ville du vælge den klassiske ”Ninja Scroll”. Men du både kender den anden ville hade dit valg, så du gå på kompromis med ”Hot Tub Time Machine”.

Nogle gange, hvis du ønsker at være en stor kæreste, spørge hende, hvad hun ville elske at se, om hun kunne vælge noget, og være klar til at sige ja til hvad det er. Du vil overraske hende ved at aftale og blive den bestest kæreste i verden. Og man kan aldrig vide - du kan faktisk ende med at nyde det. (Jeg er helt græd ikke ser ”The Notebook”. Det var bare, at nogen var at skære løg nærheden...)

4. KISS - Keep It Simple, Stupid!

Spørg enhver lykkelige par hvad en af ​​dem elsker om den anden. Næsten 100% af tiden deres svar vil ikke handle om store armbevægelser, overraskelse parter eller overdådige gaver. De vil være om de små, enkle ting, der er gjort hver dag. Ting som transporterer hendes taske, picking up noget, du ved, at hun vil kunne lide på hjørnet butik, eller endda tage ud i skraldespanden. Disse små håndbevægelser konstant bekræfter dine følelser for hende.

At være en god kæreste betyder ikke, at gøre alle disse store armbevægelser - din kæreste vil sætte pris på den lille ting som at hjælpe med opvasken eller tage papirkurven ud.

Du ønsker at gøre hendes liv nemmere, du ønsker at gøre hende glad, og du kan lide det, når du kan lette hendes byrder. Snesevis af disse små ting vil tilføje op til langt mere end en eller to store romantiske dage. Der fyldes op en teatralsk digt for hende. Spørg hende, hvordan hendes dag var. Tilbyd at hjælpe hende med noget. I den prisbelønnede bog ” The 5 Kærlighed Sprog ,” disse betegnes som tjenestegerninger. Små ting, du gør for hende vil holde blidt lufte kærlighedens flamme.

5. Forstå, at tid væk fra hinanden, er en god ting

Mange gange i den første flush af kærlighed, du ønsker at tilbringe hvert minut med genstanden for din hengivenhed. Og du bør fordi det er fantastisk! Men efter lidt, er det vigtigt at have tid væk fra hinanden. For én ting, mest sandsynligt, du har hver hobbyer eller interesser, der er forskellige. Hun kan aldrig nyde svejsning, og du kan aldrig nyde strikning. Så du to skal gøre dine egne ting nogle gange. Når du møder op igen, har du sjove ting at tale om med hinanden.

Bruge tid fra hinanden er en god måde at sætte fokus på dine individuelle lidenskaber. Plus, det giver dig mulighed for at begynde at mangle hinanden.

Også, ikke tid med sine venner og familie ikke tage noget væk fra hendes forhold til dig. Ligesom du ønsker at gå hænge med drengene til tider, hun ønsker også at have sin pige tid. Opbevar ikke at følge op på hende, og ikke forsøge at gøre hende fortælle dig, hvor hun vil hele tiden. Dyrk din egen personlige tid, så når hun gør noget andet, kan du fange op på dine Anime viser, slog Bowser (igen), eller gå til en cykeltur. Bruge tid fra hinanden er en fantastisk måde at gå glip af hinanden, udvikle positive følelser af ser frem til at se hinanden igen, og giver dig mulighed for at tale med hinanden om, hvad du gjorde, da du var fra hinanden.

6. Være respekt for hendes online tilstedeværelse

Dette er meget vigtigt, da dette vil være, hvordan hendes venner og familie kommer til at kende dig. Når du fyre er dating, det er totalt cool at tjekke ud og interagere med alle hendes sociale medier konti. Men du ønsker at spille det som støttende og stolte kæreste bare hænge ud i baggrunden, at lade din pige glans.

Hvad jeg mener med dette er, kommenterer ikke på alt, hvad hun indlæg. Du må ikke udfordre eller argumentere med nogen af ​​hendes kontakter. Og aldrig (nogensinde) lufte snavset vasketøj eller argumentere med hende via offentlige steder. Hvad du skal gøre, er at sikre du kan lide nogle af de ting, hun stillinger, især de ting hun er stolt af. Lykønske hende, når hun opnår noget, så andre kan få del i hendes lykke. Og få venner med sine venner.

Du behøver ikke at forfølge sine profiler eller kommentere på alt bare så folk ved, du er sammen. Og være forsigtig med, hvad du poster på hendes vægge, fordi hendes venner og familie kan se, også!

Forstå, at fordi alt er dybest set arkiveret et eller andet sted på nettet, at alt hvad du siger kan og vil normalt komme tilbage til hende. Så hvis du har brug for at lufte nogle gange til dine venner, hvilket er helt normalt og nødvendigt, sørg for at det er ikke gjort på en måde, at det kan komme tilbage til hende. Og endelig, bare huske hendes mor, præst / rabbiner, BFF, og søskende vil se noget du sender, så holde det hele PG-13 populære!

At være den bedste partner er en uendelig, men givende proces!

At lære at, og fortsætter med at være, en god kæreste, til sidst fiancГ ©, og derefter mand er en livslang rejse. Jeg er stadig at finde ud af, hvordan at være den bedste partner jeg kan være, også. Men, hvis du kan følge disse seks tips, vil de få dig en lang vej ned på linjen!

For en anden mening og at have nogle sjove, kunne du tage nogle quizzer for at se, hvis du er, eller vil blive en god kæreste. AlltheTests.com , ProProfs.com , og GoToQuiz.com er blot et par hjemmesider, hvor du kan finde dem. God fornøjelse!