Hvordan man er i et lesbisk forhold

26 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Forelsket i en kvinde er vidunderlig og spændende, og der er helt sikkert nogle ting, du kan gøre, som vil give dig to den bedste chance på succes.

Her er hvordan man kan være i et sundt og lykkeligt lesbisk forhold:

1. Find den rigtige kvinde

At være i et lesbisk forhold hele starter med at møde den rette homoseksuelle pige. Du kan prøve at have dine venner sætte dig op eller gå ud til de lesbiske barer. Dog vil intet sætte dig foran millioner af enlige lesbiske og lade dig tilpasse processen til, hvad du leder efter bedre end online dating.

load...

Med en større brugerbase end nogen anden dating site, Match.com er vores # 1 anbefaling, selvom det ikke er strengt for lesbisk singler. Over 1 million betalende medlemmer på Match er homoseksuel, så det burde ikke være noget problem at finde en stor pige, som har alt, hvad du ønsker.

Nedenfor er vores eksperters øverste valg for lesbiske, der ønsker en langsigtet partner:

Vis alle anmeldelser » 1) Match.com в... В... В... В... В... 4.9 /5.0 2) EliteSingles в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 3) Zoosk в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 4) OurTime.com в... В... В... В... в... 4.4 /5.0

Match : Ikke alene har vi elsker Match, fordi det har en utrolig mængde af medlemmer, men det er også den dating site, der er ansvarlig for flere relationer og ægteskaber. Vi har endda en person på vores medarbejdere, som mødte hende nu-kone på Match. Hjemmesiden har også en gratis konto valgmulighed , så du kan opleve alle match storhed for dig selv, før fuldt begå.

load...

OurTime: Et populært sted for enlige lesbiske, der er 50 og derover, OurTime.com har et brugervenligt layout, der gør tilmelding og finde en match super enkel. For ikke at nævne 1,4 millioner mennesker besøger siden hver måned, så den brugerbase er i stadig vækst.

BlackPeopleMeet: Hvis du er en sort eller biracial lesbisk, der specifikt ønsker at date andre sorte eller biracial lesbiske, BlackPeopleMeet.com er en fantastisk mulighed for dig. Hjemmesiden har også smarte funktioner som lyd og video messaging og live chat, hvilket betyder, at du vil være i stand til nemt at kommunikere med kvinder, der fanger øjet.

Zoosk: Travle lesbiske kvinder, der ikke kan synes at finde tid til at mødes med nogen speciel bør henvende sig til Zoosk.com. Ikke alene er det websted integreret med sociale medier som Facebook, men det har også en intuitiv iOS og Android app - siger goddag til stammer fra din sofa, på din pendler til arbejde, eller på linje på Starbucks.

2. Vis hende at du værdsætter hendes

Når du har mødt den rigtige kvinde, du ønsker at være sikker på at du lade hende vide, hvor fantastisk og speciel hun er. Behandl hende med respekt. Stol på, hvad hun fortæller dig er sandt. Værdsætter hendes mening. Lad hende vide, at du sætter pris på de ting, hun gør for dig og at du sætter pris på hende som person.

Viser påskønnelse og kærlighed betyder meget for kvinder. Små, venlige gestus som komplimentere hende, tager opvasken, overraskende hende på arbejde, eller noget lignende, der virkelig vil gå langt i hendes øjne.

load...

3. Flirte med hende. Hver dag.

Jeg er ligeglad, hvis du har været sammen 20 år - du bør stadig være at fortælle hende, hvor smuk hun er, og nåede til hendes hånd, mens du kører, hviskede i hendes øre, og rører hendes lår under bordet. Lad hendes kærlighed noter i sin bil, og sende hende blomster på arbejdet.

Sørg for hun ved du elsker hende ikke blot som en partner og en ven, men som en elsker og en romantisk partner. Alle ønsker at føle sig smuk og ønskede. Gør hvad du kan for at gøre hende til at føle på den måde.

Flirte med hende hver dag, ligesom du gjorde da du to mødtes første gang.

4. Sandelig Lyt til hvad hun har at sige

Gøre hende føle, at hun har hørt, og hun vil vide, du elsker, sætter pris på, og respektere hende. Lad hende tale uden afbrydelse. Kig på hende, når hun taler, og slukke for tv'et eller andre distraktioner.

Giv hende verbale og fysiske signaler, at du lytter gerne nikke dit hoved, mens hun taler. Tilbring dobbelt så meget tid på at lytte som du taler, og du er sikker på at holde forholdet i den rette balance.

5. Være Playful med hinanden

Hvis du ønsker at have en vellykket lesbisk forhold, du behøver for at nyde det! Aldrig stoppe griner og have det sjovt sammen. Gå se levende musik og komedie. Dans i køkkenet. Spil små vittigheder på hinanden. Har venner over og spille spil. Følg et sportshold og juble højlydt for dem. Nyd hinandens selskab i små måder hver dag.

Selv når du er i et seriøst forhold, skal du stadig holde det lys og sjov.

6. Udforsk hinanden, dit forhold og verden sammen

Lær og vokse både som et par og som individer. Opmuntre hendes drømme og forfølge dine egne. Stræb efter en god balance af fælles interesser og individuelle stræben. Tag klasser sammen. Lær et sprog. Traveling er en anden god måde at holde et forhold frisk, få et perspektiv på dit liv, og presse dig selv ud af din comfort zone.

7. Lav dit sexliv en prioritet

Sex er noget, der skal plejes gennem hele livet af et forhold. Har sex derhjemme. Har sex på ferie. Prøve nye ting. Tal sexet til hinanden. Prøv sexlegetøj eller læse sexet bøger til hinanden højt. Mest af alt, ikke får selvtilfredse om dit sexliv. Det kan være en sikker måde at kysse din lesbisk forhold farvel.

Få tid til intimitet og blande tingene op, så dit sexliv ikke falder af i svinget.

Afsluttende tanker

At være single kan være frustrerende til tider, især når du kræver et intimt forhold med en person, der bare får dig. Det hele begynder med konstateringen af, at fantastisk person, hvilket er grunden til vi foreslå dig komme online. Prøv Match.com eller anden lesbisk dating site , som du mener vil opfylde dine behov. Når du finder hende, gøre alt, hvad du kan for at holde forholdet stærk og kærligheden vokser, og disse tips bør hjælpe dig med at gøre netop det!

Foto kilder: amcnetworks.com, bbc.co.uk, autostraddle.com