Hvordan man stoler på kvinder

11 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er tre forskellige begreber, jeg ønsker at tale med dig om.

Disse er: forståelse af, at kvinder er kvinder, tillidsfuldt er processen med at give slip og stole på dig selv i stedet for at sætte det fokus på kvinder.

Det første koncept er kvinder er kvinder.

Hvad jeg mener med dette er kvinder vil gøre, hvad de skal gøre for at opnå, hvad de ønsker. Sætte din lid til kvinder er et gamble, fordi de kommer til at gøre, hvad de skal gøre for at få det bedste resultat for sig selv.

load...

Deres handlinger kan indebære opholder sig med dig, så du eller noget midt imellem.

For eksempel, lad os tage tilfældet med Jason. Lad os sige, at han er dating en pige, Jennifer, og har problemer med at stole på kvinder. Han får bekymrede, når hun ikke kalde ham og generelt overvejer, om hun er seriøs omkring ham eller ej.

Jennifer er hurtigt at miste interessen på hendes side. Jason forekommer noget ubeslutsom og ikke meget sikker på sig selv.

En langt mere selvsikker og generelt glad fyr kommer ind i billedet. Jennifer bliver mindre lydhøre over for Jason og i sidste ende ikke besvarer sine opkald længere.

load...

Hvad der skete er Jason satte sin energi i at forsøge at have tillid til Jennifer. Han endte alvorligt skuffet, fordi hans angst endte i hende ikke at reagere på ham længere.

Jennifer fundet nogen, der syntes mere kompatibel med hende. Hun er en kvinde, og har visse behov Jason blev ikke opfylder. Kvinder vil være kvinder, og det er karakteren af ​​tiltrækning.

Spørgsmålet her var Jason spildt sin tid på at forsøge at stole på Jennifer. Han kunne have brugt den tid oprigtigt interagere med hende eller om selvstændig forbedring at gøre sig selv en mere ønskelig mand.

Måske så ville han have haft en chance med hende.

”Tillid er noget, vi

nødt til at stole på os selv for.”

Nu skal vi gå videre til vores andet punkt.

Dette er en ting, der er helt sikkert en udfordring for en masse fyre. Du er nødt til at være i stand til at give slip og være helt fri. Med andre ord, skal du ikke bekymre dig om at have tillid nogen eller ej. Bare lad alle disse følelser gå.

load...

Forestil eksemplet med himlen dykning. Du er tusindvis af fødder op i luften og ved at springe ud af flyet.

Der er en klar følelse af adrenalin, frygt og forventning på én gang. Du er nødt til at være i stand til at overvinde dette og hoppe. Du er nødt til at befri dig selv for eventuelle negative følelser og give slip.

Frihed er en formular på løsgørelse. Når du er knyttet til resultater og du forsøger at trække svarene ud af en person, du bliver en fange til de svar, du får.

Hvis du får det svar, du ikke ønsker, så du kan føle sig dårligt. Vi er nødt til at blive løsrevet fra at forsøge at stole på kvinder, fordi de er uafhængige og leve deres liv, som de har brug for.

Et eksempel, der illustrerer konceptet ville være som handcuffing dig selv til kvinden og derefter liggende på jorden, mens hun trækker dig gennem hendes daglige aktiviteter.

Et eksempel på frihed hende går om hendes dag, og du kommer ind i billedet på visse punkter på den dag at bringe lykke, spænding og ophidselse. Du ville forlade hende med et smil på hendes ansigt.

Det er, hvad hun vil. Hun vil ikke have en mand, der er afhængige af hende for en følelse af tillid.

Stol på dig selv i stedet for hende.

Det kan synes mærkeligt at vende denne rundt og sætte fokus på dig, den fyr. Men det er virkeligheden.

Hvis du fokuserer på at forsøge at have tillid til en kvinde og altid spekulerer på, hvad hun gør, når du ikke er rundt, eller hvis hun vil snyde på dig , så du har mistet alle dine magt.

Du skal have tillid til dig selv og tror kvinden ønsker dig. Kvinder fornemmer, når man er bange eller untrusting, og de vil se dig som en svag makker.

Som jeg nævnte i starten, kvinder er kvinder, og de vil naturligvis opsøge stærke mænd, ikke frygtsomme untrusting mænd.

Når du fokuserer på at stole dig selv i stedet for at stole på kvinder, så bordene blive vendt. Kvinder vil begynde at vide, om dig, og hvad du gør, når du er væk fra dem.

Accepter frihed og fokus på dig. Først da vil du være i stand til virkelig tillid kvinder, fordi du vil acceptere virkeligheden og vide tillid er ikke udefra. Det er inden for dig selv.

Tillid er noget, vi har brug for at stole på os selv for, fordi kun vi kan levere en stabil tillid til, at der ikke vil svinge.

Sæt tillid til dig selv, så lad kvinderne være hvem de er, og sæt dig selv fri. Du vil blive overrasket, når du vil føle sig meget mere tillidsfuld omkring kvinder.

Foto kilde: magnoliaripkin.wordpress.com.