Hvordan man ved den anden dato er det værd

5 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

I en ideel verden, vil hver første date du går på forløbe glat og giver både dig og din date med en utrolig, uforglemmelig oplevelse.

Men i den virkelige verden, første datoer er ofte fyldt med fejltrin. Selv hvis det lykkes dig at opfylde dine halvdelen af handlen uden at en enkelt fejl, er der en god chance for din date vil glide op i den ene eller anden måde, så du kan afgøre, om du selv ønsker at line op en anden dato.

load...

Var det en dårlig dato eller en skuffende dato?

Der er en stor forskel mellem date, der objektivt dårlige og datoer, der er subjektivt skuffende.

På en dårlig dag, vil din date synes at gøre alt i sin magt for at forsøge at skubbe dig væk. Hun vil være uhøflig og fornærmende, hun vil handle på en attraktiv måde, og hun vil gøre det helt klart, at hun ikke er den slags person, du ønsker at bruge mere af din tid med.

De fleste negative første datoer er ikke objektivt dårligt. De er simpelthen skuffende. Ved afslutningen af ​​en skuffende første date, du bare føler sig svigtet. Du har lyst hun ikke lever op til dine forventninger og ikke ender med at blive den slags person, du troede, hun ville være.

load...

At skelne, om en dato var objektivt dårligt eller blot skuffende er det første skridt, før at afgøre, om du ønsker at forfølge en anden dato. Hvis du opdager en dato var dårlig, en forfærdelig oplevelse, som intet menneske ville have haft, derefter skæres bånd straks og aldrig give denne kvinde en anden tanke.

Men hvis en dato var simpelthen skuffende, så problemet kan have mere at gøre med dine forventninger end noget særligt problematisk om din date. Hvis hun ikke lever op til dine forventninger, så er det værd at tage sig tid til at finde ud af, om disse forventninger var enten uretfærdigt eller ubegrundet i første omgang.

”Undersøg, om du er personligt

villig til at give hende en anden skud.”

Er skuffelser værd at få arbejdet op over?

Her er et par af de mest almindelige måder en kvinde kan skuffe dig på en dato, og hvorfor ingen af ​​dem er de facto deal-breakers:

load...

Ingen samtale er en perfekt 50/50 split, hvor både mennesker deler lige tid at tale og lytte. Selv når man taler med dine nærmeste venner, er der en god chance for du vil dominere nogle af disse samtaler og praktisk forsvinde i andre.

Hvis dette ikke er et problem med dine nære venner, hvorfor skulle du overveje det et stort problem på en første date? Desuden 90 procent af tiden, når en kvinde taler for meget eller for lidt på en dato, det er simpelthen fordi hun føler sig nervøs, og det bør ikke tages som en gyldig dom af hendes personlighed.

Hvis din date dukker op sent, er det let at antage hun er en uforudsigelig, upålidelig person. Selvom det er naturligt at springe til denne konklusion, er der ingen måde at afgøre, om hun faktisk udviser disse tendenser eller hvis hun var simpelthen sent denne ene gang. Giv hende gavn for tvivl, og være meget opmærksomme på hendes hurtighed på dato nummer to.

Hvis du synes, det er svært at give en kvinde gavn for tvivl, når hun er sent til første date , overveje, hvor svært det er at forblive ikke-dømmende, når en kvinde annullerer på dig i sidste øjeblik!

Det er umuligt at afgøre, om en kvinde er at give dig en ærlig grund til hendes annullering eller ej, og det er umuligt at bestemme ”legitimitet”, hvorfor hun blæser dig væk. Så i stedet for at bestemme, om en anden dato er i orden baseret på hendes rationale, afgøre, om du er personligt villig til at give hende et andet skud, selv om hun blæste dig ud for en tilsyneladende ligegyldig årsag.