Hvordan man ved, at hun er kæreste-materiale

28 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Er det kvinden du lige har mødt en keeper ? Er hun kæreste materiale ? Er hun den slags pige, du måske ønsker at faktisk gifte sig een Dag! Eller er hun bare den slags pige du gerne vil dato henkastet, men aldrig engagere sig på et dybere plan?

Besvarelse af disse spørgsmål kan være svært for en mand, især i betragtning af stormløb af ofte modstridende følelser , du vil føle, når du først mødes og begynde at date en kvinde, du finde utrolig attraktiv. Og i betragtning af det store uforudsigelighed dine følelser, er det bedre at skabe et system til at bestemme en kvindes potentiel værdi i dit liv, snarere end at lægge på hvad retning dit hjerte trækker dig på ethvert givet tidspunkt.

load...

Kernen i dette system vil ligge en klar liste over, hvad du virkelig ønsker i en partner.

Skriv din liste.

Der er ikke noget mekanisk, uoprigtig eller kold om hjertet om at tage en eftermiddag til at sætte sig ned og skrive en liste over, hvilke kvaliteter du ved, du leder efter i en potentiel partner. I stedet skriver en liste er den bedst mulige måde at forblive tro mod dit hjerte dybeste ønsker, fri fra forstyrrelser af midlertidig forelskelse.

Din liste skal være så klar og så enkel som muligt. Det bør også være så ærlig som muligt. Hvis du virkelig bare vil alvorligt dato eller gifte sig med en kvinde, der ønsker at blive hjemme med børnene og gøre dig middag hver aften, og derefter sætte det ned - uanset om nogle mennesker kan overveje dit ønske forældet eller endda personligt krænkende.

load...

Hvis du finder dig selv fysisk tiltrukket af korte, kurvede kvinder, og derefter sætte det på din liste så godt, selv om andre mænd kæmper tand-og-søm til dem modelesque waifs samfund siger vi bør alle gå gaga over.

Når du skriver ned absolut alt, hvad du leder efter i en kvinde, vil du sandsynligvis ende med langt flere kvaliteter og egenskaber end nogen enkelt kvinde nogensinde kunne leve op til, så det næste skridt indebærer at indsnævre din liste til de 10 bedste kvaliteter du ønsker i en seriøs partner. Igen, ikke censurere dig selv. Hvis udseende er vigtigere for dig end Ph.D kandidatur, så være ærlig med hvad du vil, uden dom.

”I stedet for at skade dig selv og kvinderne

du mødes med din manglende klarhed, regne ud

hvad du virkelig leder efter i en kvinde.”

Systemet er løsningen.

Når du har skrevet ud alt, hvad du ønsker i en kvinde, efter du har indsnævret din drøm egenskaber ned til de 10 bedste kvaliteter, du har brug for i en partner, alt hvad du skal gøre, er at konsultere din liste, når du møder en lovende ny kvinde.

load...

Hvis hun svarer otte ud af 10 af de punkter på din liste, så bør du overveje hende en potentiel kandidat til et seriøst forhold. Hvis hun ikke svarer punkterne på din liste, men du stadig finde hende tiltrækkende, så er du velkommen til dato hende henkastet. Bon't distrahere dig selv med drømme om dette forhold at udvikle sig til noget mere end sjov, kortsigtet kammeratskab.

Det er normalt at opleve en refleksmæssigt negativ reaktion på ideen om at styre din dating liv fra en nummereret liste. Det er naturligt at bekymre du være unfair , når du diskvalificerer en ellers stor kvinde, bare fordi hun ikke matcher de kvaliteter, du tror, du leder efter.

Men disse umiddelbare reaktioner savner punktet. Det er ekstremt uretfærdigt at gøre en kvinde tror du tager hende alvorligt, når du ved, i dit hjerte af hjerter, hun er ikke, hvad du leder efter. Det er ligefrem respektløst at spilde en kvindes tid, fordi du er i tvivl om, hvad du virkelig ønsker fra hende.

I stedet for at såre dig selv og de kvinder, du møder med din manglende klarhed, finde ud af, hvad du virkelig leder efter i en kvinde og have modet til at holde sig til det.