Hvordan man ved, hvornår man skal tilgive hende

17 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Er menneskeligt at fejle. Vi begår alle fejl. Alligevel er der stadig linjer af forræderi, som er vanskelige at tilgive, når nogen vi elsker har overtrådt vores tillid. Liggende, utroskab, grovheder, offentlig ydmygelse - disse overtrædelser kan bryde vores ånd. Skulle du sluge din stolthed og tilgive hende alligevel? Måske. Måske ikke.

Svaret afhænger af alvoren og hyppigheden af ​​hendes forbrydelse, den ægte kærlighed i sit hjerte og dit, og niveauet af hendes anger.

Lad os se på to eksempler:

Lad os sige din kæreste hørte en falsk rygte om dig og en anden kvinde. Hun bort din historie sammen, og din store rekord som en kæreste. Hun skar op alt det tøj, du havde i hendes lejlighed, brød alle dine cd'er, udsende de falske rygter om Facebook , og ødelagde dit omdømme med din familie og venner.

load...

Ups. En lang par hadefulde uger senere, hun finder ud af den virkelige sandhed, men ødelæggelserne af atombomben hun modregne ikke kan fastsættes hurtigt eller helt. Du var begge vilde med hinanden, men kan tingene nogensinde virkelig være den samme? Nu er hun på din nåde. Hun var forkert. Hun var dum. Hun ved det, og hun er virkelig ked af nu. Hvad laver du?

Det er en forfærdelig situation, men hendes var en forbrydelse af lidenskab. Der var aldrig rigtig en mangel på kærlighed fra hendes side. Hun burde være kommet til dig først - det var hendes største fejltagelse. Men det er ikke den form for overtrædelse, du skal bekymre dig om tilbagevendende. Dit forhold er nok sikkert i hendes hænder. Du kan overveje at skære hende en pause, hvis du stadig elsker hende.

load...

”Hvis én efter én vi tælles folk ud.

For mindst synd, ville det ikke tage os længe.

For at få så havde vi ingen tilbage til at leve med.

For at være social er at være tilgivende.”

- Robert Frost

Lad os se på et andet scenario.

Din bedste pige gør den vilde ting med hendes ex to eller tre gange om ugen, mens du er på arbejde. Han er en stor mund ryk, så alle ved - undtagen dig. Du går rundt med de enorme hornene af cuckoldry på hovedet for alle at se (bortset fra dig), mens alle griner bag din ryg.

Det viser sig, at de er selv planlægger en lille flugt til Cancún, mens du er i en virksomhed konvention næste uge. Endelig kan din bedste ven ikke tage det længere og fortæller dig alt. Du er ødelagt, men du roligt konfrontere hende. Hendes svar er, ”Åh, der fortalte dig? Jeg formoder, at det var Bobby. Den lille ryk. OK, jeg vil stoppe.”

load...

Nå, det er en hest i en anden farve. Du kan være i stand til at tilgive en nat, da hun havde et par drinks og mistede kontrollen med sin meget overbevisende ex, men dette er en langsigtet adfærdsmønster, der gør hele dit forhold en løgn. Det er den slags ting, du ikke kan ikke antage vil bare stoppe og forblive stoppet. Og hun er ikke ondt af hendes adfærd. Hun er bare ked af at hun blev fanget. Sænk bommen.

Ikke to situationer er ens, og ikke to relationer er ens. Det er bedst ikke at gøre livsændrende beslutninger i dybet af vrede og fortvivlelse, så giv dig selv lidt tid, før du beslutter, om du kan tilgive hende eller ej. Hvis du gør tilgive hende, så har hun en ren tavle, og du kan ikke gnide hendes næse i det igen - medmindre det sker igen.

Ghandi sagde: ”Hvis vi praktiserer øje for øje og tand for tand, snart hele verden vil være blind og tandløs.” De ting om vores handlinger og fejl er, at vi aldrig kan ”fortryde” dem. De er en fast del af vores historie. Nogle gange er den eneste måde at komme videre med livet er at tilgive, når at tilgivelse er fortjent. Sikkert, at den tid vil komme, når det er din tur have behov for tilgivelse. Det er, når din velvilje i fortiden kan være din ”komme ud af fængslet gratis” kort, når du har brug for det mest.