Hvordan mænd kan overvinde jalousi

12 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Jalousi er en af ​​de mest destruktive kræfter, der kan komme i spil i et forhold, og det er en af ​​de vigtigste grunde en kvinde vil vælge at dumpe hendes fyr.

En teskefuld jalousi kan vise, at du virkelig omsorg for din pige , men mere end det siger mere om dig end det gør om hende. Kom over din jaloux tilbøjeligheder kunne være det vigtigste, du nogensinde gøre for dig selv og dit forhold.

Hvad er jalousi, anyway?

Jalousi er ikke en demonstration af kærlighed. Det er en demonstration af din usikkerhed og frygt for at miste din pige. Det giver hende mulighed for at se dine svagheder, ikke dine styrker.

load...

Husk, at en kvinde er tiltrukket af styrke, uanset om det er fysisk styrke eller karakterstyrke. Hun søger den alpha mandlige (den øverste hund, så at sige), der vil beskytte hende og sørge for hende.

Når du er jaloux på den fyr hun taler til, er det en klar besked til hende, at du tror, han kunne være en tand bedre end dig. Dette kan gøre hende se dig som mindre af en mand og den anden fyr som en mere attraktiv præmie, selv om hun ikke havde til hensigt at være sammen med ham, indtil du har mistet din cool.

Det er din tillid til dig selv og din uudtalte antagelse, at hun vil vende tilbage til armene på den mest værdige mand (dig), der spiller en vigtig rolle i hendes fortsatte opfattelse af dig som ” The One ”. Og kvinder er aldrig utro The One.

load...

Dine skærme af jalousi kan hidse hende til afhøring den aldrig svigtende loyalitet hun har investeret i dig og forholdet hidtil. Du dybest set fortæller hende, du ikke har tillid til hende, som vil være begyndelsen på en kile, der driver hende væk fra dig.

Dine mistanker og beskyldninger vil gøre absolut intet godt for hende eller dit forhold, men de kan blive en selvopfyldende profeti, der driver hende i armene på en anden mand.

”Så længe hun holder kommer tilbage, er der ingen grund

at ødelægge ting med din uhæmmet jalousi.”

Hvorfor er hun smiler til den fyr?

Før vi ser på nogle løsninger til at opgive din jalousi, er det vigtigt at forstå nogle af de udløsende faktorer, der modregne din jaloux reaktion.

På dette tidspunkt, kan du sige, ”Det er ikke mig eller min usikkerhed. Det er hende og hendes konstante flirte !”Hvis forholdet er stor, når du er sammen, det er meget muligvis ikke tilfældet.

load...

Mænd er programmeret fra fødslen til at være mænd, og kvinder er programmeret til at opføre sig som kvinder. De lærer i en tidlig alder, at et smil er ikke kun høfligt, men det vil gøre folk som dem og hjælpe dem med at få de ting, de ønsker og behov.

Det kan ikke være din natur at smile til folk og være charmerende, når du taler med dem, men det er hendes natur.

Din fantasi er ikke altid en nøjagtig gengivelse af, hvad der virkelig foregår. Hun er en kvinde og hendes hjerne er ikke altid direkte forbundet til hendes skød, da din er.

Hun reagerer og reagerer på folk på høflig menneskelige plan, som hun altid har, og hun ikke engang kender hendes skønhed og feminine kneb er siver ud bare en lille smule. Hun smiler, fordi det er, hvad hun gør, og hun fniser, fordi hun er en smule ilde til mode i den situation.

Hvis det sker for at afvæbne en anden mand nok til at gøre en tjeneste for sin kæreste, så det er bare den menneskelige natur på arbejdspladsen. Hvis hun kommer til at snyde på dig, er det ikke kommer til at være foran dit ansigt.

Med en bedre forståelse af dynamikken på arbejdspladsen, her er nogle ideer, der kan hjælpe dig med at kontrollere din jalousi:

1. Trust hende.

Hun er den præmie, du har arbejdet meget hårdt for at vinde, og du har aldrig set nogen grund til at være jaloux derefter. Hun er den samme person nu. Tro hvad hun siger og give hende en lang snor.

2.Curb din fantasi.

Når du mister rationelt perspektiv og påtage sig sin langsommelighed eller handlinger peger på utroskab, så prøv at forestille tre positive ting, der kan forklare situationen, også. Må ikke altid springe til det værst tænkelige scenarie.

3.Judge hende ved de tider, du er sammen.

Hvis der er hemmelige ting foregår i hendes liv, vil du være i stand til at sanse dem, når du er sammen. Hvis hun altid er kærlig og givende, og ikke løsrevet eller køligt, så antager, at hun er lige så ind i dig, når hun er væk - fordi hun er.

4.Work på din egen selvværd.

Hvis du ikke tror, du fortjener den kvinde, du har, så din usikkerhed vil stige op til overfladen, og så vil din jalousi. Vær den mand, hun fortjener, og hun vil gøre dig føle sig trygge i dit forhold til hende.

Forståelse for, at jalousi vil altid skade et forhold skal hjælpe dig med at holde det udnyttes. Din jalousi fortæller hende, at du er svag og usikker, at du ikke har tillid eller tro hende, og at du ikke sætter pris på hendes loyalitet.

Du elsker at hun er en venlig, tiltalende pige, så det må forventes, andre vil sætte pris på, at omkring hende så godt. Bare slappe af og elsker hende.

Så længe hun holder kommer tilbage, er der ingen grund til at ødelægge ting med din uhæmmet jalousi.