Hvordan mænd kan stoppe dårlige datingvaner

1 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Er dit kærlighedsliv synes som en serie af dårlige film?

Uanset om du er fikseret på en type pige, som aldrig vil være det rigtige for dig, eller du bare holde skrue op de første par datoer med bevægelser, der aldrig vil vinde hendes hjerte, kan du stadig vende tingene rundt og finde din sande kærlighed.

load...

1. Glem alt om din ”type”.

Det burde være indlysende for dig efter et par mislykkede forhold, et dusin dårlige dating erfaringer og hundrede kugler til bare nærmer kvinder, at din idealtype er ikke vild med dig. Det er tid til at vokse op og se på ting, der virkelig betyder noget.

Den ”type” du kunne lide i de blade, du bragt ind i badeværelset, da du var 15 vil ikke nødvendigvis give dig den samme store erfaring i det virkelige liv.

Hvis du tror, din type har noget at gøre med udseende, hårfarve, bryststørrelse, etnicitet, øjne eller påklædning , så har du et alvorligt problem. Base dine præferencer omkring en kvindes indre kvaliteter, og du kan have bedre held.

load...

Du kan ikke forstå, hvorfor alle disse sexede hoochie mamas viste sig at være guld gravemaskiner? Du er sikker på den næste vil være anderledes? Du kunne have ret.

Tip: Prøv at kigge efter en kæreste, der ser lidt konservativ på ydersiden. Hun kunne spare al hendes kærlighed til dig.

”Den eneste, der kan bryde dig

af dine dårlige dating vaner er dig.”

2. Undgå at arbejde trængende kvinder.

Nogle mænd lærer at de kan finde kvinder let, hvis de finde ud af at identificere de trængende dem og hjælpe dem ud. Måske de er altid nylig dumpet af fyre på rebound, der bare har brug for at blive holdt og føle sig elsket.

Du får heldig nemt og hun vil give dig fantastiske knus og passionerede (og til tider tårevædede) kys. Men når hun zaps alle dine kræfter og begynder at helbrede, vil hun åbne øjnene og komme videre.

Hun kunne være ned på hendes held og har brug for et sted at bo eller har brug for nogle penge til at reparere sin bil eller foder hendes børn. Hun kan give dig nogle seksuelle påskønnelse også, men det tager et sundt hjerte at føle ægte kærlighed.

Hvis du bygger et mønster af svigt omkring trængende kvinder, bare huske, at hvad der kommer alt for let, går væk let såvel.

load...

3.Take din tid med kvinder i værdi.

Må ikke haste datoer ind i soveværelset. Kvinder elsker sex lige så meget som du gør, så du kan være i stand til at udøve dem med et par drinks og få dem til at give det hele op, før du har fortjent det.

Hun vil ikke se på det som en sejr næste morgen den måde, du vil. Hun vil føle sig som om hun ikke selv, og hun kan føle som om du behandlede hende som mindre end den dame hun er.

Dating er ikke om sex. Dating handler om at finde en god partnerskab og derefter opbygge et forhold, som i sidste ende vil indeholde masser af sex.

Fokus på venskab og opbygge en obligation først, og hun til sidst vil hoppe ind i din edderkoppespind.

4.Don't holde gør de samme ting igen og igen.

Du ved, at uanset hvad du gør det altid fører til Dumpsville. Mød hver ny dame med en ren tavle og en ny tilgang, og gøre dine datoer særlige bare for hende.

Må ikke gå til den samme restaurant, hvor du altid tage kvinder på din første datoer, selvom de alle kan lide det, og tingene er godt for et stykke tid.

Spørg hende, hvad hun kan lide, finde nogle fælles interesser, og træde ud af din comfort zone og ind i hendes. Være en herre på alle tidspunkter. Tal ikke om dig selv. Få hende at tale om sig selv og ting, hun nyder.

Lyt omhyggeligt og lære. Find ud af, hvad hun ser i fyre og hvad hun ikke kunne lide om nogle af hendes tidligere datoer med andre fyre.

Enhver kvinde er unik, så du skal ikke behandle dem som identiske dværge i en spand. Tænk ikke på hende som ”pige.” At kende hende som ”Janice.” Kald hende ved hendes navn, og appellerer til hendes komfort og lethed.

Gør det til et punkt til at lære noget specielt og unikt ved hende, og derefter gøre hende føler så speciel som hun er.

Der er hundrede forskellige retninger vi kunne tage denne diskussion, men den eneste, der kan bryde dig om dine dårlige dating vaner er dig.

Må ikke bebrejde kvinderne for dine fejl, og virkelig forsøge at identificere, hvordan dine mislykkede relationer og datoer har skred frem.

Tænk over, hvad de fælles tråde kunne være med de relationer, du har haft med forskellige piger, og hvor de begyndte at gå galt. Så gør noget andet.