Hvordan seniormænd kan forblive unge i hjertet

4 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Aldring er en realitet, vi må alle ansigt, men blive gammel er et valg. Efter 55 år, kan en 1957 Chevy være en vintage maskine med en velholdt motor og krop og et klassisk design, der fanger beundring af alle, der ser det i aktion. Eller det kan være en rusten spand bolte forvist til skrot bunke af historien.

Forskellen mellem en gnaven gammel mand og et pulserende senior er alle i den holdning. Vi vil alle til at stå den endelige gardin nogle dage, men der er ingen mening i stampe i venteværelset til efterlivet mens der er masser af nektar endnu at blive klemt fra den rigelige, levende verden omkring os.

load...

Der er et par vigtige punkter at huske, hvis du ønsker at fortsætte med at blive talt blandt de helt unge på hjerte.

1. Hold det ægte.

De sidste par årtier af vores liv bliver ikke kaldt de gyldne år for ingenting. De kan være de bedste år af alle, hvis vi blot at acceptere og omfavne det faktum, at vi bliver ældre.

Dette er endelig ”mig” tid efter mange års rotteræset, der havde os overarbejde for at tage sig af alle de kære, som var afhængige af os. Du gjorde et godt stykke arbejde med at få børnene står på egne ben, og nu er det tid til at vende siden.

Ja, din krop er ved at ændre. Håret har mere end nok sølv højdepunkter, og de smil linjer og rynket pande ikke går væk, når du holder op med smilende og sænke dine øjenbryn.

load...

Du plejede at Mustang cabriolet i sin alderdom ved at holde olien frisk, forkælelse det lidt og ikke køre det så svært. Det er tid til at gøre det samme for dig selv.

Spis sunde fødevarer, kaste væk tobak, begrænse alkohol, og få lidt mere søvn.

2. Få comfy med den nye dig.

Lær at elske at fornemme ansigt. Brug lidt tid på at kigge i spejlet og sørg for din naturlige udtryk er en behagelig og glad én.

Måske er det tid til at regrow at overskæg du havde i 70'erne, også. Tænk over det.

3. Flyt din krop.

Det Barcalounger var stor, når du styrtede ned efter en lang dag på arbejdet og havde brug for tid til at slappe af og slappe af. Så det er nemt at holde dit liv i tilbagelænet position, når du går videre til den næste fase - men det er en stor fejltagelse.

Aktive mennesker er gladere, de lever længere, og de tiltrækker andre glade mennesker, der endnu ikke er klar til at krølle op og blegne.

Der er ingen grund til at ramme gym i to timer hver anden dag. Bare komme ud og om.

load...

Gå til butikken, jogge med hunden, ride en cykel, gå til dans. Gå fiskeri, bowle, ramme nogle golfbolde, skyde nogle hoops i indkørslen, eller få fat i den gamle tennisketsjer og finde et spil.

Bare lad det ikke behagelig stol blive en permanent tilknytning til din krop.

”En ung hjerte

relishes øjeblikket.”

4. Træn din sind.

Forskning viser, at du rent faktisk kan bekæmpe off Alzheimers sygdom til en vis grad, hvis du udfordre din hjerne til at organisere tingene og løse problemer.

Hold disse neuroner sunde og disse synapser fyring ved planlægning og gør nogle haveanlæg omkring dit hus eller organisere en familie komsammen.

Læs bøger og magasiner og holde op på nyheder. Forblive tilsluttet til dagens verden som helhed snarere end psykologisk bolig i de gode gamle dage.

Det er fint at have et par foretrukne tv-udsendelser. Hjælpe med at løse mord mysterier og lære noget nyt på videnskab eller historie kanaler, men stå op et par gange i løbet af hvert program.

5. Lær dig selv noget nyt.

Gamle hunde virkelig kan lære nye tricks. Problemet er, at de fleste af dem bare ikke ønsker at genere, eller de mener, det er for sent.

Alt du skal gøre, er at give dig selv tilladelse til at fjerne alle dine self-begrænsninger og gøre noget nyt.

Du har altid ønsket at spille trombone? Pick up en gammel en på eBay og lad glissandos flow. Du altid misundt de fyre, der gjorde træbearbejdning i deres garage? Der er ikke noget at stoppe dig fra at gøre det. Start med en birdhouse eller gyngestol.

Få en kanvas, et staffeli og nogle akryl maling og starte din karriere som kunstner. Bedstemor Moses lod ikke alder stoppe hende. Deltag i lokale teatergruppe og afprøve dine handler færdigheder. Optag en sang og sætte det op på YouTube. Lær guitar, rulleskøjter eller madlavning.

Nye udfordringer skabe ny spænding, holder safterne flyder og gøre livet et stort eventyr. Gå videre - tage et par fornuftige risici.

6. Flirt!

Du vil sikkert tænke og føle yngre , hvis du holder dig med venner og kvinder din egen alder, som du aldrig vil føle sig ældre eller bekymre dig, hvis du er hip nok for dem. Så nu bruge din charme på damerne.

Det bedste du kan gøre for at holde unge på hjerte, er at kysse en kvinde. Hvorfor? Fordi du vil kunne lide det så meget, at du gerne vil gøre det igen og igen. Dette ønske vil motivere dig til at se godt ud, forblive aktiv og sund og holde dit sind alarm og interessant.

Og når du opdager damerne stadig tiltrukket af en mand som dig, vil du have nøglen til at låse den ultimative skat der kræves for en ungdommelig hjerte: optimisme.

Når du ser på dit liv som et glas, der er halvt fyldt, det er når du vil indse, at der er endnu mere tid og mere plads til at fylde den til randen. Hver dag er en anden mulighed for et nyt eventyr og en unik øjeblik, der vil gøre dit liv fyldigere og bedre.

En gammel hjerte begræder fortiden og er for tidligt forbruges af bitterhed den ende, der ligger forude, men en ung hjerte relishes øjeblikket med al den energi og passion det kan mønstre.