Hvordan tumblr ups dit sociale spil: over 321m mikroblogs viser din personlighed og inviterer online forbindelse

12 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I 2007 en ny blogging platform kaldet Tumblrhit internettet, at give folk en måde at blogge om deres lidenskab, men de ønskede at blogge om det. Fra tekst til fotos til video til lyd, disse udtryksfulde individer fortalt deres historier i en række forskellige måder, og snart begyndte de at få deres eget følgende og finde andre entusiastiske bloggere. Således blev en ny måde at forbinde online født. I dag, Tumblr har over 550 millioner månedlige brugere på mere end 321 millioner microblogs deling, udforske, og kommer sammen som aldrig før.

Det var 2007, og sociale medier var i sin vorden. Myspace var den største hjemmeside af sin art, med Facebook hurtigt få trækkraft. Men hverken platform var meget fleksible i, hvordan indhold kan blive præsenteret. Folk blev i stigende grad på udkig efter forskellige måder toshare deres tanker og meninger og forbinde med dem, der var ligesindede.

load...

Tumbler er en platform for bloggere til indslag deres lidenskaber og lære om de andre mennesker.

Det er, når Tumblr ind på scenen - ikke bare som en social networking site, men som en microblogging platform, der giver brugerne mulighed for at skrive alle former for multimedie (fx tekst, billeder, video og lyd).

Næsten 10 år senere, mere end 550 millioner Tumblr bloggere ansætte disse teknikker hver måned - udstationering de ting, der betyder mest for dem såvel som limning med deres læsere og andre bloggere de er fans af.

Udtryksfulde mennesker mødes i et Content-Driven Fællesskab

”Komme til hvad du elsker. Ophold for hvad du opdage”er Tumblr slogan, og det er et samlingspunkt opfordring til dem, der søger at skære igennem støjen og finde de dybe, udtryksfulde stemmer, de virkelig har brug for eller ønsker at høre. Med over 321 mio microblogs på platformen, kan alle forbinde med andre, der elsker de samme ting, de gør.

load...

Når en ny bruger opretter en Tumblr blog - en proces, der tager kun et par minutter - et enkelt klik kan guide dem til andre områder, der kan være af interesse. Dette skaber en luft af opdagelsen, der holder Tumblr frisk og nyt.

Tumblr har mere end 550 månedlige brugere, der kører mere end 321 millioner microblogs af forskellige emner.

Tumblr har skabt en bred åben verden for kreative mennesker, der ønsker at dele deres tanker gennem næsten enhver online medie til rådighed i det digitale rum. Fra videoer til MP3-filer, Tumblr giver brugerne de rette værktøjer til at bygge deres historier, skabe fællesskaber, dele deres fotos og illustrationer, og på anden måde gøre deres stemme hørt.

Kan lide noget lagt ud på Tumblr, reblogged, og bruges til at sætte gang i samtalen. Ved at gøre dette, kan man blive en del af den større historie. Det er, hvordan mennesker mødes og skabe slægtskaber på Tumblr - gennem de små, men vigtige, interaktioner, der gør samfundet store.

load...

7 typer af indlæg Inspire Kreativitet, Latter & fælles interesser

Tumblr er unik, fordi de tilbyder en lidt noget for alle. Åben for alle i hele verden, stedet tilskynder individuelle udtryk og forbindelse mellem brugere. Åbenheden af ​​Tumblr betyder, at alle kan være sig selv og finde fællestræk med andre, der gør det samme.

Bloggere kommunikere gennem en række medier til at præsentere, hvad der er vigtigt for dem.

Resultatet? Dem, der søger efter noget fra motivation til sympati for rådgivning til latter kan finde den. Sådan gør du:

1. Tekst: En manifest til din kærlighed

Grundpillen i blogging over internettet er i live og godt på Tumblr, hvor enkeltpersoner kan udtrykke deres følelser i ord. Og der er masser af andre muligheder, hvis ord bare ikke nok.

2. Foto: Billeder til fange din fantasi.

De siger et billede siger mere end tusind ord, og Tumblr bloggere tage det til hjerte. Billeder tiltrække en masse opmærksomhed, og deler interesser gennem unikke fotografering eller kunstværk har aldrig været nemmere.

3. Citat: Følelser sætte ord

Citatet funktionen på Tumblr gør det klart ordene er ikke din egen, men de flyttede dig, og du ønskede at dele dem til gavn for andre. Citater kan formidle, hvad du altid har ønsket at sige, men ikke helt ved, hvordan man formulere det.

4. Link: Med reference Historier og Rådgivning

Ønsker en inspirerende historie i løbet af en hård tid? Du kan finde den. Ønsker du at give bundsolid rådgivning som en, der har været igennem en bestemt situation? Du kan sende det. Vil du dele en historie, der kan lysne en andens dag? Link den op og lad verden læse det, også.

5. Chat: Funny uddrag af Banter

Bloggere på Tumblr kan bevare deres interessante chats på microblogs at se tilbage på gode minder. Og brugere er velkomne til at aflytte andre, der chatter det op, som altid er sjovt.

6. Lyd: et soundtrack til Romance

Når ord ikke er tilstrækkelige og billeder ikke sige nok, musik kan formidle, hvad der betyder mest. Opret dit eget soundtrack til dit liv, sende den rigtige musik til den rette person, og lade andre vide, hvordan du føler med alt fra golden oldies til klassisk til noget i en genre så vildt, at det ikke engang har et navn endnu.

7. Video: Klip til at smelte dit hjerte

Fra smukke forslag 50.-årsdagen festlighederne, kan videoer deles at sætte tonen for dagen. Træk videoklip fra nettet eller upload dit eget til at gøre din historie mere personligt for de tusindvis af læsere, der kunne komme til din blog hver dag.

Mere Social, mere sjov: nem integration med sociale netværk

Ud over at dele noget på Tumblr, kan brugerne integrere deres sociale netværk for at lette endnu mere personligt udtryk. I stedet inddeler dele af deres liv baseret på de forskellige sociale medieplatforme, kan enkeltpersoner præsentere et godt afrundet billede af sig selv til alle, der har lyst til at være opmærksom.

Tumblr brugere kan integrere sociale medier netværk i blogs for at tilføje endnu et lag af udtryk.

Brugere kan tilføje tweets og fortsætte Facebook diskussioner om deres Tumblr blogs for at tilføje en bredere vifte af indhold. Herunder Instagram billeder kan også præsentere dit budskab til et bredere publikum. Sæt det hele sammen, og resultatet er en overbevisende kig på, hvem du er.

Følg Trends, føre drøftelser & Mød nye mennesker på Tumblr

Tumblr giver alle med noget på hjerte et sted at sige det, på så mange måder som muligt, og giver mulighed for online-forbindelser til at vokse organisk. Så uanset om du ønsker at dele historier om dine eventyr som en ny mor, din besættelse med Taylor Swift, dine foretrukne elsker citater, eller noget andet, du holder af, Tumblr har en digital podium og en indbydende community for dig.