Hvorfor ærlighed altid er den bedste politik, når man går sammen

19 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Der er et gammelt ordsprog folk ofte siger, når de er splittet mellem at fortælle små hvide løgne, der fører op til overdænge bunker af lort.

Det er en sætning, der bruges hele tiden i film, tv-shows og andre former for medier, som jeg finder meget pædagogisk, fordi de gør mig lyst til at læse bøger.

Det er sætningen:

"Ærlighed er den bedste politik."

Folk er bange for dating, fordi de er bange for, at de ikke vil få en ærlig fyr.

load...

Dating er ligesom fiskeri med forskellige slags fisk - hvoraf nogle ikke ved, hvordan at svømme på den rigtige måde og andre vil aldrig bide på krogen.

Pointen med dating er at prøve noget nyt, mød nogen og se om du har den rigtige slags lokkemad for den pågældende fisk.

Som jeg dinglende min krog i de store fordybninger i World Wide Web, jeg kommer på tværs af en ung dreng, jeg har aldrig set før. Normalt på dette websted ansigter blevet så fortrolig du kan fortælle, hvor meget de har alderen, når de uploader nye billeder.

Den nye billede fanger min gode øje på én gang, fordi de smil blinker blændende pearly hvidvinene på mig i stedet for andre dele af kroppen. Jeg ivrigt klikker ind i profilen og se ud på et forstørret billede af det nye potentiale.

load...

Han er høj - stående op lige som en pil. Denne mokka brun ånd viser hans fotogene talent ved at læne op ad en væg, albue hvilende lidt klar, så hans kind hviler på hans hånd.

De blindende pearly hvidvinene trække mig i endnu dybere ved nærmere eftersyn, fordi de er understreget af smil. Hans smil er så venlige mursten ville brun over ham.

Øjnene komplimentere smil. De er meget åbne og let at se. Billedet er meget klart - noget, der er en sjældenhed på denne dating site.

Han er en lærd grammatiker, som det fremgår af stavning og grammatik han viser, når han skriver om sine forskellige interesser og tanker.

Han er en kat samler, og det gør mig lyst til at gifte sig med ham med det samme. Han elsker at læse enhver genre, og han har endda et link til hans Goodreads profil.

Da han har en Goodreads profil, jeg sværger at forfølge denne ibenholt guddom.

Noget jeg bemærker, er imidlertid alle de grundlæggende detaljer mangler, selv om den beskrivende tekst gør op for det. Den højde, vægt, forhold status og hårfarve er alle tomme.

load...

De eneste områder, der er indgivet i er den HIV-status og ryge og drikke slots - han er en ikke på begge. Som jeg stirre på hans stimulerende billede, jeg hører englene begynde at synge, når en meddelelse popper op at sige han har set min profil.

Som jeg gabende, en anden meddelelse popper op et par minutter senere, og jeg er klar over jeg har været i himlen de sidste par minutter.

En meddelelse er ankommet.

Jeg åbner den med shaking klik.

"Hej! Mit navn er Alex. Jeg må blot sige, du er nuttet.”

Dette spil er ikke nyt for mig, så jeg smørret grin, før jeg har en chance for at læse den næste linje.

”Jeg er klar over, at sætningen ovenfor, vil ikke gøre mig vinde dig over, givet din profil, så jeg vil gerne præsentere mig selv formelt. Jeg ville bare fortælle dig noget, du måske ikke kender.”

Opfattelsen får mine fingre flyver så hurtigt de hvirvle op vejrmønstre.

Snesevis af beskeder, der kunne konkurrere med lovgivningen i Det Hvide Hus føre os til en flot aften.

Vi sidder i en blomstrende restaurant, jeg har aldrig været før, vores peepers fast på hinanden, som om vi blev født til at stirre på hinanden blandt de mousserende samtale og larmende latter.

Vi spiser og taler, understreger vores gode tid med strømme af følelser og tanker. Når middagen er overstået, kan jeg ikke tro, at han er single , så jeg spørger ham, om han er.

”Er jeg single? Åh gud, nej. Jeg er ikke single.”

Straks jeg føler mig blanchering som min hjerne hakker i svar. Min mund har ikke selv gjort det til en stamme endnu.

”Du burde få, hvad

du vil med ærlighed.”

”Huh?”

”Jeg er ikke single. Jeg har et åbent forhold med en fyr.”

Jeg tror ikke på dem overhovedet, og tror, ​​de er flere problemer end nogen meddelelser. Jeg fortæller ham dette, men han forsikrer mig er det normen nu.

”Jeg kan bare ikke forstå, hvordan din kæreste ville være OK med mig at være her,” Jeg sprutte.

Han smiler, meget rolig, ikke fazed ved mine moral overhovedet.

”Nå, Robert. Vi har alle forskellige følelser og tanker. Ham og jeg har forskellige ideer om et forhold, end du gør. Jeg troede, du ville være temmelig godt med det. Jeg troede, du skulle være nogen, der vi kunne dele.”

Jeg ryster på hovedet så hårdt vinden stopper. Hans opførsel har ændret sig til en bitter gryderet. Det er nu jeg ser ringen på fingeren. Han er gift.

"Ingen. Selv hvis du fortæller hinanden, hvad du laver, og jeg ved ikke engang, hvis du gør det, er det snyd. Det er ikke et åbent noget. Du kommer bag lukkede døre for at få noget, du ønsker at få. Du bør få det med åbenhed og ærlighed.”

Han ryster på hovedet, smiler og klapper min hånd, som om jeg er en ellevild barn. ”Du skal bare ikke forstår. Det er ok."

Kort efter ser han mig tilbage til min lejlighed og derefter efterlader, giver mig et knus. Hans stemme fyldt med oprigtighed, udbryder han, at han havde en god tid. Jeg må indrømme, at jeg gjorde også.

Et par dage senere, jeg sidder i en café for homoseksuelle mennesker skrive en nyhedsartikel, når jeg fornemmer nogen sidde ned overfor mig. Jeg ser op og Alex er der.

En arbejdstager rydder Alex 'sted, og de taler. Da jeg er tæt på, jeg gaber på de matchende ringe på deres fingre. Pludselig arbejderen ture og kaffe snart stænk mod mig.

Alex 'mand kommer hurtigt igen og mopper op i rodet. Han er lige så venligt som Alex, med dyb mørk hud og meget blide hænder. Hans smil er infektiøse.

”Oh gosh. Jeg er så ked af det, skat. Er du OK?”Spørger han, da han renser udslippet. Han er en kæreste - han fortjener bedre.

"Ja. Jeg har det fint. Tja, faktisk, jeg tror, ​​nogle fik på denne tabel. Kan du tørre det af?”

”Selvfølgelig, sukker!” Fosser han. ”Jeg er straks tilbage, OK?” Som han går for at få bleer, jeg hurtigt skrive en tekst på min telefon på bordet.

Han vender tilbage i en blomstre, oprigtigt undskylde, at han har afbrudt min skrivning. Han er virkelig en kæreste.

”Lige her,” siger jeg og peger lige til venstre for min telefon. Han begynder at tørre, og derefter han læser det budskab, jeg har skrevet, ”Alex gik ud med mig i aftes og andre.”

Jeg forlader snart. Som jeg står op til at forlade, en tårevædet stemme siger ”Tak.” Jeg er ikke sikker på, hvordan man kan sige, at du er velkommen.

Foto kilde: visualphotos.com