Hvorfor din kamp ikke har svaret

17 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Før du vove sig ud alene i den store verden af cyber dating , ville jeg ikke have det godt med mig selv, hvis jeg ikke introducere dig til nogen, jeg ynder at kalde ”Ghost Guy.” Dette er den besværlig karakter, der ikke reagerer på dine flirter, beskeder, nudges og andre metoder til online dating-protokollen. Eller endnu værre, du begynder at opbygge en rapport med en mand, der fanges øjet, og han forsvinder ned i afgrunden, så du besat spekulerer på, hvad der skete.

Ghost Guy er en lyssky karakter stand til at forårsage uoprettelig skade. Du skal forberede dig nu for den dystre dag, hvor Ghost Guy krydser din vej, og jeg kan forsikre dig om, at dagen vil komme.

Hvis du nærmer dig online dating med disse regler i tankerne, vil du give Ghost Guy en køre for sine penge.

load...

Regel # 1

Den største ting om Internet dating er den sikker afstand det skaber. Respekter dette rum og give mænd lov til at gøre det samme. Den fysiske adskillelse skabt af cyberspace er en god ting. Det giver to personer til at komme til at kende hinanden uden de komplikationer, der kommer med ”traditionelle” dating. Dette er en god nyhed! Det betyder, at du kan holde op når som helst uden grund overhovedet, og så kan han. Der er ingen vished med online kommunikation , og du skal ikke forvente nogen. Det er en ”alt går” form for system, og du har brug for at vide, at gå i.

Regel # 2

Brug afstanden mellem dig som et aktiv. Online dating-processen eliminerer akavet tavshed, weird første datoer og en hel masse melodrama. Plus, kan denne afstand hjælpe dig med at identificere røde flag og undgå at koble op med nogen, der ikke synes helt rigtigt. Hvis en mand du har mødt online er den ene insistere på plads, men lad ham få det. Hvis Ghost Guy ikke ønsker at komme tættere eller kommunikere på andre måder end slaget et tastatur, noget er galt.

load...

”Den nederste linje er, at uanset hvor tiltrukket

du er til en person, hvis han ikke betaler dig

opmærksomhed du søger, han er ikke den fyr for dig.”

Regel # 3

Den cyber afstanden mellem dig og en anden person betyder, at du ikke behøver at reagere på dem. Bare fordi nogen kontakter dig, betyder ikke, du er forpligtet til at svare ud af et behov for at skåne sine følelser. Gudskelov! Kan du forestille dig at blive tvunget til at reagere på enhver fyr, der har sendt dig en besked? Vi sætter pris på dette aspekt af online dating og mænd gør så godt. Hvis Ghost Guy ikke komme tilbage til dig, er han ikke skylder dig en forklaring og du er ikke berettiget til en. Det er nok ikke nogen stor mysterium alligevel. Må ikke ty til yderligheder og antage, at du er hæslig eller kedelig. Måske har han ikke betale sin Internet regningen.

Regel # 4

Du må ikke tage det personligt, når Ghost Guy ikke reagerer positivt på dig online. Der er en uendelig række grunde til, at han er ”ignorerer dig.” Hvad nu hvis man ser nøjagtig som hans ex og det er freaking ham ud? Måske ser han, at du er en Boston Red Sox fan og hans gode-for-noget far er fra Boston og han hader alle Red Sox fans. Hvem ved! Der er ingen mening i spilder mental energi på en person, der ikke gør sig til rådighed for dig. Flyt om, kæreste!

load...

Regel # 5

Tilgang dating med en ubekymret Spiri. Lav en beslutning om, at uanset hvad der sker online, vil du ikke blive slidte i kærlighed. Hvis du bliver knust og føler afvist, fordi Ghost Guy ikke reagerer på dine e-mails, du har brug for et realitetstjek. Du skal være villig til at bevæge sig trygt gennem verden, og det omfatter World Wide Web. Må ikke komme ned på dig selv, og ikke stoppe på udkig efter nogen speciel. Han er derude!

Regel # 6

Ghost Guy er væk, og du skal være glad for. Når han gør en udseende, og derefter en forsvinden, er Ghost Guy ikke kommer tilbage. Hvis du flirter med en fyr på nettet, alt synes at gå godt, og pludselig han mangler i aktion, klippe dit tab og takke dine heldige stjerner.

Chancerne er, han blev også kommunikere med andre kvinder og fik alvorlige med en af dem, eller måske han kom tilbage sammen med sin ex. Jeg er en stor tilhænger at universet har en måde at fjerne folk, der ikke er tilsluttet vores skæbne.

Nu, hvis Ghost Guy går væk og så kommer tilbage, pas på. Hvis en fyr droppet dig en gang, selv om det var på nettet, chancerne er han vil gøre det igen. Den nederste linje er, at uanset hvor tiltrukket du er til en person, hvis han ikke betaler dig den opmærksomhed du søger, han er ikke den fyr for dig. Du ønsker ikke at være med Ghost Guy alligevel. Det er Good Guy du er ude efter!