Hvorfor jeg forsvarer folk, der har analsex (ligesom mig!)

5 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

For nylig faldt jeg over en artikel lagt ud på UrbanDater skrevet af en kvinde, der bare ikke tror kvinder kan faktisk nyde anal sex.She selv insinuerer, at nogle gange kan erfaring fra anal penetration kan faktisk være skrevet artikler skrevet i ros af de fantastiske orgasmer kvinder af mænd, der udbreder en løgn i håb om at tilskynde flere kvinder til at sprede deres kinder for pikke af mænds everywhere.She krav hun har bevis (anekdotisk fra sine venner), at det store flertal af kvinder ikke kan lide analsex, og at de shouldn 't nødt til at affinde sig med en voksende samfundsmæssig forventning om at det bliver en normal sex praksis.

UrbanDater har siden sendt en tilbagevisning stykke (hehehe, tilbagevisning), selv om det er en undskyldning fra stedet eller interne magtkampe blandt dets forfattere er unclear.Mostly artiklen undskylder for sex-negativitet, der squicking en andens Squee og for det faktum, at den oprindelige brik var stærkt afhængig anekdotiske beviser, der strider mod, hvad faktiske statistik om analsex har at sige.

load...

Men det er ikke en usædvanlig holdning seneste, især efter Gillian Flynn er nu berygtede ”cool pige” skråle fra ”Gone Girl”, der siger kvinder, der nyder seksuelle handlinger, der kan opfattes som mandlige-formilde fantasier, såsom anal penetration, er faking deres interesse for at tiltrække og holde mænd i et konkurrencepræget dating miljø.

Så hej. Jeg er en kvinde, der kan lide analsex, og jeg har tænkt mig at slå tabellerne her og sige, at jeg synes, det er underligt, at du synes, det er underligt.

Lad os se på tallene

Først og fremmest det faktum, at jeg siger, jeg nyder analsex burde være nok for dig til at tro mig. Jeg burde ikke have at sikkerhedskopiere mine seksuelle præferencer med videnskab, men det vil anyway.In 2010, theJournal af seksuel Medicinepublished resultaterne af en national køn undersøgelse angiver 20 procent af kvinder i 20'erne og 30'erne copped at have analsex inden for det forløbne år, med en tredjedel af de kvinder, der har haft det inden for den seneste måned.

load...

Men måske du mener, at én ud af hver fem kvinder er faking det for at se cool. Nå, lad os se lidt længere. ”Blandt kvinder, der havde vaginal sex i deres sidste møde, hvor stor en procentdel, der sagde, at de nåede orgasme var 65. Blandt dem, der modtog oralsex, det var 81. Men blandt dem, der havde analsex, det var 94. Analsex outscored cunnilingus.”

Selvfølgelig betyder korrelation ikke sidestille årsagssammenhæng. Nogle folk teoretisere, at det er de orgasmer (som følge af oral, manuel eller vaginal sex), der opfylder og slappe kvinder nok for dem at være åben for anal penetration, snarere end den analsex, der er årsag orgasms.But i sidste ende, betyder det virkelig noget ? Hvis folk er glade og fucking og kommer, hvem er vi til at fortælle dem, de er faktisk ikke nyder selv?

Der er ingen forkert måde at nyde sex *

(* Så længe det er konsensus, men kommer, skal jeg virkelig nødt til at specificere det?)

load...

Nogle kvinder rapporterer stærkere orgasmer som et direkte resultat af analsex. Mens der synes at være nogen data udtrykkeligt på kvindelige anal orgasmer (chokerende, jeg kender. Ligesom kom nu, det er 2015), mange kvinder rapporterer, at røv-forpulede giver mulighed for en unik form for G-spot stimulation, som kan være orgasmic i og af itself.Some kvinder rapporterer onanere analt på egen hånd eller deltage i anal penetration med kvindelige partnere, hvilket betyder at det er muligt at opnå glæde af analsex, der intet har at gøre med inddragelse af mænd.

Så er der kvinder som mig, der selv identificerer sig som masochister og for hvem analsex er sjovt, netop fordi det er en handling af suffering.I'm ikke sikker analsex nogensinde vil føle lad os sige ”beroligende” til mig på den måde, at cunnilingus gør, men det er den smerte, det offer og ekstremisme af det, der tænder mig. (Jeg vil også gerne få slået med stokke. Døm ikke.) Tanken om, at kun mænd er seksuelle spænding asylansøgere, mens kvinder har til opgave at pligt enten afværger eller modvilligt hengive deres porno-lignende præferencer er bare forkert og uretfærdigt. Masser af kvinder alsoenjoy den psykologisk thriller af køn, der er anderledes.

Endelig er der kvinder, der kan nyde analsex, fordi de nyder at tilfredsstille deres partnere. (Som en service-orienteret underdanig , jeg falder i denne kategori, også.) Og Nyhedsindslag: Det er helt OK for at nyde noget, fordi du nyder glædeligt den person, du er with.That gør det ikke mindre gyldige en form for nydelse. Mange mennesker af alle køn tager enorm glæde i at se den person, de er fucking have en grand time.To indebærer, at kvinder, der vælger at have en vis form for sex, fordi de nyder at tilfredsstille deres partnere er faktisk ikke nyder sagt køn er offensivt nedladende.Personally jeg tror, de fleste kvinder er store piger, der er i stand til at træffe beslutninger om, hvilke typer af køn, de gør og ikke ønsker at have, og jeg har tillid til hver samtykkende voksne til at handle i deres egen bedste interesse.

Jeg er sikker på der er mange flere grunde til, at en kvinde kan nyde analsex, men helt ærligt jeg ikke virkelig bekymrer sig om dem. Hvis nogen fortæller mig, at de kan lide noget, er jeg tilbøjelig til at tro dem.

Men hvad med fyrene?

En anden klage den oprindelige UrbanDater forfatteren havde var, at mange fyrene abonnerer på en dobbelt-standard med hensyn til anal penetration. ”Jeg ved mænd, der flipper ud, når folk selv spøge går nær deres anal hulrum,” skriver hun , ”men har ikke noget problem at tilskynde til en kvinde til at tage det op i røven.”

Jeg faktisk tilbøjelig til at give hende på denne særlige brokke, selv om jeg tror, ​​at der er en langt mere komplekst system på arbejde her, som det ikke er helt fair at skyde skylden mænd som individuals.Men afholdes til sådanne stive standarder for maskulinitet, som ofte indebærer thatany adfærd, der kan synes ”bøsse” eller ”feminine”, såsom at være den penetratee snarere end penetratoren, er en trussel mod selve deres status som manden.

Det er især fucked up, når man tænker over det, fordi det betyder mænd bliver konditioneret til at frygte en af ​​deres egen krop parts.I bør ikke have at forklare, at det er kønnet på de personer, du vælger som partnere og ikke de aktiviteter, du vælger at gøre med de partnere, der bestemmer din seksuelle orientering (og heller ikke er en hvilken som helst seksuel orientering bedre end en anden, selv om nogle er desværre ydes flere privilegier på dette tidspunkt i vores historie), men på en måde er det en åbenbaring, der stadig bare forekommer for nogle mennesker.

Som Charlie Glickman, forfatter til ” The Ultimate Guide til Prostata Pleasure ”, har som bekendt sagde, ” Når du ikke kan være til stede i din røv, kan du ikke være fuldt til stede i din krop.” Jeg forventer ikke hver fyr at være i anal penetration. Nogle mænd nyder ekstern stimulering kun, såsom Analingus eller analt massage, og andre fyre ikke finde nogen fornøjelse der på all.A mand har lige så meget ret til sin præference for visse seksuelle handlinger overfor andre som en kvinde gør, fordi vi er alle mennesker, der nyder forskellige ting.

Men hvis en mand handler ligefrem bange for sin egen røvhul, for mig, der signalerer en slags usikkerhed og ubehag, som jeg finder uinteressante i en potentiel partner.So yeah, jeg kan stemme med min vag i tilfælde som dem, og i stedet vælger at kneppe folk, der er mere komfortable med sig selv, hvilket er min ret, samt forfatterens i udvælgelsen af ​​vores respektive partnere.

Heldigvis den samme filosofi jeg abonnerer på, der går ind for kvinder at have ret til at nyde den form for sex, de kan lide, uden at blive dømt for det også tilskriver den samme ret til at men.Do hvad I vil en I skade ingen, alle jer.

Anal sex som metafor for intimitet

Og alligevel er det, at meget tabu, at skam, at der er fanget i vore æsler, der er selve grunden til jeg finder analsex så important.It handler om at acceptere din partners (og din egen) fuld selv i kropslig form.If du kan' t acceptere og elske andens hele kroppen, hvordan har du nogensinde kommer til at acceptere og elske hele deres hjerte? Har du set folks hjerter? Mange gange hvad der er i folks hjerter er langt mere beskidt og mere beskæmmende end hvad der er i deres røvhuller.

Når jeg lade en partner ind i min røv, eller når jeg vise dem, at jeg ikke er bange for deres, hvad jeg så ofte siger uden ord er jeg håber der ikke er noget, som vi ikke kan stole på hver other.In mit sprog, en rimjob hovedsageligt oversætter til jeg kommer til at tage den del af dig, at samfundet fortæller dig, du skal være mest skamme sig over, og jeg vil sætte det i min mund og smage det, fordi jeg ikke er bange for din mørke. At lade en partner trænge min røv lyder noget i retning jeg stoler på dig med mig, og der er ingen del af mig, der er off-grænser for dig, fordi jeg stoler på dig med min mørke, også.

Dette er ikke første gang, jeg har sagt det på denne hjemmeside , men hele pointen med sex er intimitet, en fysisk udtryk for en voksende nærhed med en anden person, hvor dit ønske for hinanden manifesterer sig som en ulidelig behov for de fleste hemmelige dele af jeres kroppe til at røre og entwine.So det sandsynligvis kommer til at vise sig bedst for alle involverede, hvis alle dukker op med deres fulde selv.

Foto kilder: funnyjunk.com, inspirational-quotes-short-funny-stuff.com, imgur.com, ebay.com, dailytech.com