Hvorfor kan ældre mænd lide yngre kvinder? - 7 grunde fra en senior dating coach

4 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det er næppe noget nyt fænomen for ældre mænd til at forfølge væsentligt yngre kvinder. Faktisk er det lidt af en clichГ ©. Men fra en kvindes perspektiv, kan det være helt besværlig. Mange enlige kvinder, der er online dating se profiler af mænd 10 eller flere år ældre, der er på udkig efter kvinder meget yngre end dem selv (fx hun er 40 og han er 60, men hans profil siger han leder efter kvinder mellem 30 og 39).

Dette kan gøre kvinder ønsker at udleje en langvarig skrig eller afskrive menneskenes verden for god. Er det bare et tilfælde af en ældre mand på udkig efter en yngre kvinde til at have sex med, eller er der andre plausible grunde en ældre mand kunne forfølge en yngre kvinde? Her er hvad jeg tænker:

load...

1. Han er endelig klar til at have børn

Mange mænd er meget fokuseret på at få deres uddannelse, oprettelse deres karriere, og opnå finansiel sikkerhed godt ind midtvejskrise og videre. Selv om det ikke kunne have været vigtigt tidligt på, kan de beslutte de en dag rent faktisk ønsker at have en familie. En mand, der vækker til denne bevidsthed indser hans chancer for eftertiden kan være større med en yngre kvinde, der stadig er i stand til at få sine biologiske børn.

2. Han er i Denial om sin alder

Det er meget almindeligt at høre ældre mennesker af begge køn siger, at de ser og føler meget yngre end de faktisk er. Nogle gange ældre mænd handler og synes yngre end deres kronologiske alder.

load...

Hvis en mand føler yngre end han er, kan han tænke kvinder i 20'erne eller 30'erne er mere velegnet til ham.

Men det er ikke ualmindeligt, at mænd til at være i benægtelse om tidens tand på deres udseende eller fysik. Han kan synes, han ser meget yngre end han virkelig og ser sig selv som mere af en moderne med yngre kvinder, selv om han ikke er.

3. Han ønsker at fejre hans succes

En ældre mand, der er finansielt sikker har formentlig arbejdet meget hårdt og ofret meget for at komme dertil. Han kan nu har ressourcerne til at leve godt, rejse, eller endda gå på pension. Under en energisk, attraktiv yngre kvinde til at holde ham med selskab på dette tidspunkt kunne synes som prikken over i'et. Han kan være i stand til at give hende med sikkerhed og opmærksomhed en yngre mand vil ikke være i stand til at give. Han kunne se følgeskab af en yngre kvinde som kronen på hans succes. Han er komfortable og tillid til at forfølge den slags kvinde, han altid har drømt om, men han tidligere måske ikke har haft modet til at gøre det.

load...

4. Han ønsker et Ego Boost

Som en mand aldre, stadig ønsker han at føle attraktivt, relevant, respekteret og beundret. En yngre kvinde kan finde hans erfaring, visdom, og resultater for at være imponerende, og kan udtrykke sin påskønnelse frit. Nogle moderne kvinder kan have overgået ham med deres niveau af succes. På overfladen, som kan være fint, medmindre kvinden begynder at sammenligne rГ © sumГ © s, der konkurrerer med ham, eller endda kritisere ham. Det centrale her er en kvinde, der sætter pris på en mand for hvem han er, og gør det muligt for ham at nyde rampelyset lejlighedsvis vil have større succes med en mand i alle aldre.

5. Han er på rebound

Hvis en mand er på vej ud af et andet forhold på grund af en breakup, skilsmisse, død , kan han bare ønsker at udforske sine muligheder. Han kan være som et barn i en slikbutik realisere for første gang, at han har fuldt sortiment af søde muligheder at vælge imellem. Hvis kvinderne hans alder synes vred eller slidte eller minde ham om hans tidligere kone eller kæreste, kan han beslutte at date yngre kvinder. Dette kan kun være en kortsigtet eksperiment, eller han kan faktisk falde i kærlighed.

6. Han hævn Dating

Nogle ældre mænd vil date en yngre kvinde bare for at bevise for sig selv og deres ex, at de kan. Hvis tingene endte dårligt, kan hans ego har taget en blå mærker, og han ønsker måske at berolige sig selv, at han stadig er ønskelig.

Nogle gange kan en mand kunne være dating en yngre kvinde til at bevise over for sin ex, at han stadig er ønskelig.

Han ønsker at vise sig selv og eventuelt ex, at han kan gå ud og erstatte hende hurtigt med nogen yngre eller mere attraktiv.

7. Han skal blot Feeling Type

Mens der kan være mange motiver for en mand til at date en yngre kvinde, lad os ikke glemme, at tiltrækning kan ske mellem mennesker, der kan synes at være en usandsynlig kamp. Efter alle de grunde eller rationale, kunne det mest indlysende svar være den mest præcise. Han er simpelthen tiltrukket af, hvem han er tiltrukket af, og vil vælge til dato i overensstemmelse hermed.

I sidste ende, Alder er bare et nummer og Kærlighed er kærlighed!

Nogle mænd er simpelthen bestemmes til dato kun kvinder i en bestemt aldersgruppe. Må ikke automatisk diskvalificere dig selv, selv om. Mange mænd er fascineret af kvinder i forskellige aldre, udseende, eller kropstyper - uanset hvad der står på deres online profil. Om en mand er ældre eller yngre, hvis du fokuserer på at være den mest strålende udgave af dig selv, leve dit liv fuldt ud, og være åben for at udforske nye muligheder, er du sandsynligvis opfylde vidunderlige mænd, der er interesseret i dating dig.

Foto kilder: designntrend.com, visihow.com, thefix.com