Hvorfor succesrige mænd kæmper for at finde et godt forhold

11 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Det ser ud som dem, der er den mest succesfulde skal have den nemmeste tid at tiltrække romantiske relationer, men det er ikke altid tilfældet.

For eksempel, da jeg var yngre, arbejdede jeg som en massage terapeut. I løbet af den tid, jeg havde hele tiden den tanke, ”Selvfølgelig, vil mænd ønsker til dato mig. Hvem ville ikke ønsker at date en kvinde, der ved hvordan man kan give en god massage?”

Jeg var forbløffet, at ikke kun gjorde de mænd, jeg mødes ikke synes at pleje på alle om det, men de fleste af dem mistet interessen for dating mig meget hurtigt.

load...

Det viser sig, at have en god ”CV” betyder ikke nær så meget som de fleste mennesker tror, ​​at det gør.

Det er en fælles myte den bedste leder, rigeste, smarteste eller endda den mest moralske person vil have flest dating muligheder. Blot at være en god fangst betyder ikke andre vil blive tiltrukket af dig på den måde.

På bagsiden, nogle gange ser det ud som dem, der ikke har gjort meget med deres liv (eller værre, dem, der tager fordel af andre), kan ubesværet finde seksuelle partnere og endda langsigtede relationer.

Det er derfor, kvinder til tider dato ryk og bøger som ”Hvorfor Mænd Marry Bitches” er blevet så populært.

Dette udgør et problem for en vellykket og enkelt.

Jeg har ofte sådanne kunder spørger mig, ”Skal jeg opgive at arbejde så hårdt / gør så meget / pleje så meget om andre for at være en succes på dating ?”

load...

Svaret er du ikke, og ethvert forhold, der ville kræve, at du kompromittere dine standarder, etik og personlighed er ikke det værd alligevel.

Men der er nogle dating faldgruber succesrige mennesker løber ind, der kan sabotere deres evne til at finde et godt forhold.

Ved at forstå, hvad de er, kan du lære at undgå dem og begynde at tiltrække kvalitet partnere i dit liv meget lettere.

1. Nærmer relationer som en præstation

Jeg arbejdede med en klient, der var en succesfuld virksomhed ejer, og han ville undre sig, ”Jeg er en god mand. Jeg har arbejdet hårdt og blive en succes, og jeg ville behandle en kvinde godt. Hvorfor enhver kvinde jeg møder passere mig op for disse fyre, der har gjort noget med deres liv?”

Mekanismerne til at opnå store resultater og mekanismerne for at danne relationer er ikke det samme, men meget få mennesker er nogensinde lært der er en forskel, meget mindre, hvad denne forskel er.

De fleste mennesker, gennem at gå i skole som barn, lærer at opnå mål. Selv hvis de selv kæmper, de får et koncept for, hvordan nogen kunne gøre det.

load...

Ud over dette, de fleste børn får ros for deres præstationer (gode karakterer, accept i elite-programmer, priser, forældrenes kærlighed, etc.), som tilskynder dem til at gå efter flere resultater.

Til sidst, de lærer den måde at opnå disse ting er gennem en kombination af muligheder og hårdt arbejde, og de bygger vaner succes.

Disse vaner fremførsel ind i voksenalderen som nogen overgange fra at opnå gode karakterer til at opnå karriere succes og anerkendelse.

Fordi de har fået så komfortabel nærmer det meste af deres liv på denne måde, og høste frugterne som et resultat, de naturligvis blive tilbøjelige til at nærme relationer på samme måde.

Dette kan endda blive så ekstreme som at sætte mål for at ”få” en kone på samme måde, du kan få et større hus at bo i eller en forfremmelse.

Dette resulterer ofte i at gøre en masse ekstra arbejde for at bevise at du er ”op til jobbet” af at være nogens kæreste.

Men mens succes kan opnås ved at arbejde hårdt og udvikle dig selv, relationer kan virkelig kun ske, når du lærer at forbinde med andre.

Grunden til, at ingen af de mænd, jeg dateret brød sig om min evner som en massage terapeut er, at jeg ikke pleje nok om, hvad de kunne bringe til bordet.

Have skabt succes for dig selv er ikke helt uvæsentligt i dating, da det gør demonstrere hvilken slags person du, men det er ikke nær så vigtigt som at vide, hvordan man kan gøre en anden person føler sig godt med sig selv, hvilket er en væsentlig dating og forholdet dygtighed.

I stedet for at arbejde hårdt for at vise, at du er en fangst, begynde at fokusere på, hvorvidt de er den rigtige fangst for dig.

Få nysgerrig og stille spørgsmål om dem og deres liv. Folk elsker at blive lyttet til.

”Hvis du er god til andre områder, du

har holdninger, der fører til dating succes.”

2. Det er nemmere at vedligeholde succes, når du er single.

Når der er ingen andre i dit liv, er der ingen rundt for at kaste dig ud dit spil. Du har din egen stue og (medmindre du har børn) du er ikke rigtig ansvarlig for alle undtagen dig selv.

Denne form for frihed giver et niveau af personlig produktivitet, som de fleste koblede-off mennesker kun kan drømme om.

Et nyt forhold kan gøre nogen føle sig som en fisk ud af vandet, og dette gælder især for dem, der har udviklet deres egen rutine konsekvent arbejder hårdt og nå målene.

Da jeg først begyndte at date min forlovede, blev jeg overrasket over, hvor hurtigt mit liv blev uorganiseret og kaotisk på en måde, det aldrig havde, da jeg var på min egen.

Ikke alene et forhold tager tid, det mere intime du blive med en anden, jo mere de kan påvirke dig.

For eksempel er det meget vanskeligere at trække ud, at præsentationen, hvis du var oppe hele natten kampene eller har sex med din partner, end hvis du havde været alene, uden forstyrrelser og kunne få en god nats søvn.

På grund af dette, enten mange succesfulde mennesker bevidst afslutte eller ubevidst sabotere ethvert forhold, der begynder at få alt for alvorligt, fordi de ”ikke kan håndtere alt dette drama lige nu og har allerede for meget foregår.”

Men hver forhold har nogle iboende konflikt i det, og alle forhold kræver opmærksomhed og pleje.

Hvis det lyder bekendt, så spørg dig selv, hvis du er virkelig klar til et forhold lige nu. Husk, at ville noget og være klar til det ikke er det samme.

Er du klar til at gøre plads til en anden i din normale rutine? Hvis ikke, det er cool. Embrace det og du kan begynde at faktisk nyde din enkelt, vellykket livsstil indtil du er klar til at omfatte en anden i det.

3. At have en ”ikke give op” holdning

På mange måder er dette den anden side af faldgrube nummer to. Succesfulde mennesker har betinget sig at holde ud, når de fleste mennesker ville give op.

Steve Jobs er blevet citeret for at sige, for at blive en succes, skal du have den lidenskab til at holde ud, når de fleste fornuftige mennesker ville give op.

Mens holdning er afgørende, når det kommer til karriere præstation, kan det være meget skadeligt, når det kommer til forhold, fordi det kan medføre, at du stædigt holde sig til ”at gøre det arbejde” med nogen, der er faktisk ikke kompatibel med dig.

Hånd i hånd med dette kommer en følelse af fiasko og undrende ”Hvad er der galt med mig?” Eller ”Hvad har jeg gjort forkert?”, Hvis et forhold gør ende.

Der er en følelse, du blev fyret fra forholdet den måde, du kan blive fyret for dårligere på et job.

Troen på, at bryde op med nogen lig fiasko og opholder sig sammen lig succes forårsager mange mennesker til at bo i ulykkelige og endda misbrug relationer i måneder eller endda år.

Bare fordi et forhold slutter betyder ikke, det ikke var en succes.

Ægte forhold succes kommer ikke bare fra at vide, hvordan man kan arbejde gennem konflikter og øge lidenskab og intimitet, men det kommer også fra at være i stand til at genkende, når det er tid til at lade nogen gå og komme videre uden at tage tingene personligt.

Den gode nyhed er, hvis du allerede er god til andre områder af livet, du allerede har mange af de holdninger, der fører til dating succes som en naturlig fundament.

Nu er alt du skal gøre er at udvikle de færdigheder, der er specifikke for at tiltrække andre og danner sunde romantiske partnerskaber, og du vil være i stand til at finde dating succes på ingen tid.

Foto kilde: garydavidstratton.com