I Bibelen-appen finder folk i tro visdom og vejledning til at styrke deres forhold

6 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: For kristne par og singler, Bibelen App kan (alias den YouVersion Bibelen App) hjælpe binde ordene fra den gode bog til dagligdagen og give tilhængere styrken til at blive bedre samarbejdspartnere, venner og familiemedlemmer. Den app tilbyder næsten 1.500 udgaver af Bibelen i mere end 1.000 sprog for folk i alle hjørner af verden. Populær, tilgængelige og gratis, er den app installeret med over 250 millioner unikke enheder hidtil, og dette tal er altid voksende, efterhånden som flere mennesker engagere sig med hinanden på platformen. Bibelen App s læsning planer, devotionals, Vers af Day og sociale værktøjer bringe kristne sammen gennem fælles beliefsand indgyde meningsfulde forbindelser født af gensidig kærlighed og respekt.

Nogle gange forholdet kampe teste karakter af par og give den enkelte mulighed for at grow.Lindsey blev skilt fra sin mand, Jordan, men hun var ikke klar til at opgive håbet om deres forhold. Hun kaldte Jordanand overtalte ham til at gøre et sidste forsøg på at genoprette forbindelsen gennem den ene ting, de stadig havde til fælles: deres tro.

load...

De begyndte et forhold læsning planen om Bibelen App og tilbragte de næste par måneder at læse Skriften sammen og bruge deres fælles tro som en wayto diskutere deres egen rejse som et ægtepar.

”De kreditere appen kan virkelig åbne upa samtale om deres forhold,” siger Bobby Gruenewald, grundlægger af Bibelen App (også kendt som YouVersion Bibelen App). ”Deres ægteskab er faktisk blevet restaureret, og den app var en katalysator for deres forsoning.”

Denne fantastiske vidnesbyrd viser, hvor stærk Bibelens budskab kan være at par, der søger at bekræfte deres vilje til Gud og til hinanden. Bibelen App hjælper folk forbinde til Skriften på et personligt plan, så de kan blive inspireret til at leve efter de kristne idealer om kærlighed, troskab, og humility.For par, kan den app inspirere inderlige samtaler om tro og tegne enkeltpersoner tættere sammen.

load...

Fås i en mobil og søgbart format - og i over 1.000 sprog - Bibelen app tilbyder en let tilgængelig motiverende reference og åndelig ledsager til Christians.To dato har den app set mere end 250 millioner installationer ved peoplefrom alle hjørner af kloden.

Bibelen Appoffers næsten 1.500 udgaver af Bibelen gratis til nogen.

Bibelen App var blandt de første 200 apps i App Store i juli 2008. ”Vi vidste ikke, hvad de skal forvente, men inden for de første par dage, så vi 83.000 mennesker installere Bibelen App,” Bobby sagde. ”Det er virkelig blæste vores sind. Siden da har vi været på en rejse for at gøre den app tilgængelig på så mange sprog og med så mange nyttige funktioner, som vi kan gratis.”

I vores moderne samfund overrendt af skepsis, undersøgelser konkluderer, at unge er mindre religiøse end ældre mennesker, men de Bibelen App bestræber sig på at invitere dem tilbage i folden ved at sammenlægge teknologi og teologi.

load...

Med app'en kan du følge en læsning plan om at læse Bibelen delvist eller i sin helhed, kan du lytte til Skriften på dit drev til at arbejde, og du kan dele dine erfaringer med tro med venner på din telefon, computer eller tablet. Den interactiveenvironment hjælper kristne stayengaged med Bibelen på en dag-til-dag basis. ”Det er et privilegium at være en del af denne bevægelse,” siger Bobby.

Spredning Inspiration & Love til Millioner Siden 2006

Bobby var en teknologisk kyndige iværksætter når, i 2001, han indså sin sande passion var i tjeneste, og han højkant sit liv tobecome Innovation Pastor på Life.Church. Så, i 2006, blev han venter i en sikkerhed linje i Chicagos O'Hare Lufhavn, da han havde en åbenbaring: Hvad hvis Bibelen var tilgængelige for alle på deres telefoner?

Han spekulerede på, om han kunne udnytte moderne teknologi til at hjælpe folk (selv inkluderet) engagere sig med Bibelen oftere. ”Her jeg arbejdede på en kirke, og alligevel var jeg ikke konsekvent at læse Bibelen så meget som jeg gerne ville,” han sagde. ”Jeg følte, det var et format problem. Jeg ved bare ikke bære bøger - især store Bøger- rundt med mig. Der i lufthavnen, denne idé kom til det, vi nu kalder YouVersion Bibelen App.”

Med base i Oklahoma, han og hans team begyndte at bygge et redskab til at gøre Bibelen tilgængelig for mennesker, uanset hvor de go.His vision inspireret mange til at forlade lovende karrierer til at tjene Bibelen App mission.Today et team af 30 engagerede medarbejdere og hundredvis af frivillige kommer sammen for at lave en difference.Bobby notedthat virksomheden har haft nul omsætning i de sidste to år, til dels, fordi de har været velsignet ved at have talentfulde individer komme til dem.

Bobby beskriver Bibelen App teamet som en udvidet familie, går til den samme kirke og limning tæt sammen i en fælles indsats for at sprede Bibelens lære.

”Alle sodriven. Nogle af de mennesker på vores hold havde deres liv ændret af Bibelen App,”Bobby fortalte os. ”Vi har hold memberswho forladt job hos Apple og NASA til at deltage i vores team, fordi de følte sig ekstremt brænder for det, vi laver.”

I en sjov, tro-orienteret miljø, Bibelen App teamet arbejder på at gøre Bibelen lettere availableto folk på jagt efter mening i deres liv. Alle på holdet føler sig ydmyget at være en del af en indsats for at hjælpe de kristne at oprette forbindelse til deres tro, uanset hvor de er. Bobby siger han føler umådeligt ydmyg af appens succes.

”Det er veryfulfilling,” sagde han. ”Dette år har været vores bedste år nogensinde i næsten alle metriske, og vi er stadig voksende.”

At gøre Bibelen Fri for alle folkeslag Tribe, Mennesker og Sprog

Med App, kan kristne lettere integrere Bibelen til deres dagligdag. Devotional indhold byder på en lind strøm af engagerende prosa med tilhørende bibelvers for brugerne at spekulere på. ”Vores korte, aktuelle andagter forbinde dig til Skriften hver dag,” siger Bobby.

Derudover Bibelen App motiverer folk til at læse god bog for sig selv ved at tilbyde en læsning plan og efter læsning mål at få dem til at sidste side. Du kan vælge at gøre læsningen individuelt eller som et par, grublede spørgsmål såsom romantik, intimitet, engagement, og sex, mens du læser Skriften. Indtil videre har 68 millioner læsning planer er gennemført på Bibelen App. ”Det bliver en rigtig god samtale starter,” hesaid.

Gennem det seneste årti har den app tjent som en kanal for mange dybe samtaler og stærke forbindelser mellem mennesker af faith.Love og forståelse er grundlaget for kristendommen, så det er indlysende, at Bibelen App mest søgte udtryk er ”kærlighed” tæt fulgt af ”ægteskab”. Ansøgningen kan udvælge disse nøglebegreber og fremhæve relevante passager til usersseekingwords af visdom.

Bibelen App supplerer den traditionelle hardcopy Bibelen ved at være mere let tilgængelige.

”De fleste af den betydelige del af vores vækst der rent faktisk sker uden for USA i ikke-engelsktalende lande,” siger Bobby. ”Vi forsøger at gøre oplevelsen meget positiv og tage hensyn nuancerne i hvert sprog og kultur. Vores fokus er på international vækst, fordi det er, hvordan vi vil nå nye brugere.”

Tilgængelige for alle med en mobil enhed, tablet eller computer, har den app været særlig værdifuld for mennesker, der bor på steder, hvor bibler er knappe eller endda forbudt. Næsten 1.500 versioner af Bibelen tilbyde åndelig vejledning alle for troende af troen.

Den YouVersion Blog tilskynder til yderligere folk til at leve og loveaccording til Bibelens lære. Bloggen er optimistiske tone holder læserne orienteret om nye udviklinger med app og giver tro-orienterede recommendationsfor nogen har brug for støtte også.

Tilføj en betydelige andre eller betroet ven at holde kontakten

Bibelen App er mere end en ressource af Skriften - det er også et socialt program med mange nyttige forholdet funktioner. Du kan dyrke op til 150 betroede relationer med andre app brugere, der vil se, når du bogmærke, fremhæve, begynder eller afslutter en læsning plan, eller gøre nogen aktivitet på app. Dine venner kan derefter kommentere på din aktivitet og indlede en meningsfuld samtale.

Din erfaring med Bibelen blot forbedrer og uddyber, når du deler det med andre mennesker. Deres forståelse af tro kun strengthenswhen du havefriends og familie til at diskutere det, skat det, og følg den med dig. ”Vi forsøger at skabe et sikkert sted at diskutere Scripturewith folk, at du har tillid til,” sagde Bobby.

Han understreger, at relationerne på Bibelen appare gensidigt aftalte og real-life-forbindelser - ikke fremmede, men familie. Det er derfor, de begrænser antallet af personer, du kan tilføje. ”Vi ønsker det skal være en eftertænksom proces på hvem du vælger,” sagde han til os. ”Hætten får folk til at tænke lidt dybere over, hvem de ønsker at engagere sig med.”

Dagligt Engagement: EventsUnite Fællesskabet ViaShared Faith

Kirkens ledere kan nemt oprette begivenheder på Bibelen App til at hjælpe folk med at finde og interagere med gudstjenester og andre arrangementer i deres område. Den app begivenhed portal sparer dig fra at udskrive tusindvis af flyers ved at give et direkte link til din menighed på en mobil enhed. Det giver også folk adgang til message punkter og andet indhold, så de kan følge med den besked under en tjeneste.

”Vi bruger Begivenheder for alle vores sessioner, så vores deltagere til at have de noter og skrifter fra højttalerne lige foran dem.” - Cindy Beall, direktør for Equip for at lede og Loving It og Bibel App bruger

Fra din smartphone, kan du oprette en hel begivenhed fra bunden eller ændre en eksisterende begivenhed til at holde folk i kontakt med alle de gåen-on. Du kan også tilbyde deltagerne en mere interaktiv oplevelse ved at tilføje indhold, så folk kan få adgang til relevante Skriften, mens på indsamling.

Den fleksible rum giver kirkeledere til at dyrke deres medlemskaber og opbygge et fællesskab baseret på fælles interesser. Du kan blive involveret og møde nye mennesker med lethed ved at finde et arrangement tæt på dig orienteret om Bibelen App.

Bibelen App: Carry Din Devotion med dig uanset hvor du

Forhold, ligesom tro, kræver konsekvente bekræftelser og hengiven vedligeholdelse for at forblive stærke gennem årene. For virkelig at få at vide, din partner på et åndeligt niveau, kan du downloade Bibelen App og udforske Skriften sammen. Som Jordan og Lindsey vidnede, når du ser Bibelens lære gennem andres øjne, du smede en dyb obligation og finde ny mening i kristne værdier.

Bibelen App tilbyder et socialt fællesskab af troende læse, lytte, diskutere og interagere på millioner af enheder over hele kloden. Uanset hvor du er, kan du få adgang til inspirerende vers og dele din tro med andre i en bekvem, mobile grænseflade. Uanset om du søger en læsning partner eller en begivenhed for at møde ligesindede kristne, app forener mennesker af tro og bringer kristendommen ind i den digitale tidsalder for en ny generation.

”Vi har ikke holde det stramt, og vi behøver ikke tage det let,” siger Bobby. ”Vi ser vores succes med den app som noget Gud har gjort snarere end noget, vi har gjort.”