I 2019 fremhævede destinationskapelbakke - en blomstrende universitetsby giver datere muligheden for at spise, udforske og oprette forbindelse igen

9 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Chapel Hill er hjemsted for University of North Carolina i Chapel Hill, og omkring 32% af beboerne er mellem 20 og 34 år. Under skolens semester, end 18.800 undergrads og 11.000 studerende strejfe campus og downtown område. Naturligvis denne college by har en forholdsvis aktiv dating scene. Du kan altid finde en jord til bord restaurant, en gratis museum, en malerisk park, eller et budget-venlige begivenhed i Chapel Hill. Dens gader og natur konserves er pakket med dato muligheder, og vi har plukket ud nogle af vores foretrukne dato spots til at hjælpe par oprette forbindelse gennem fælles interesser og aktiviteter. Hvad enten du nyder at slappe af ved en sø eller danse hele natten på en klub, har du en chance for at komme væk og nyde dig selv i en blomstrende sydlige samfund.

En af mine venner mødte sin langsigtede kæreste, mens de deltog University of North Carolina i Chapel Hill. Han var en junior, og hun var en freshman, men de endte i den samme økonomi klasse. Han nulstilles på hende med det samme, men hun synes ikke interesseret i ham. Han er ikke den type fyr at blive afskrækket, selv om, så han begyndte at komme med ideer til at vinde hende over.

load...

Fra ”Twilight” midnat premiere til luftballon forlystelser, betragtes han stort set hver første date aktivitet under solen, før endelig beslutter at lade det være op til hende. ”Jeg vil tage dig overalt du ønsker at gå,” sagde han. ”You name it.” Han havde ventet hende at kræve en hestevogn til et bøfhus, men alt hun ønskede, var et stykke pizza.

Kendt som ”den sydlige del af himlen,” Chapel Hill har mange romantiske steder at tage en dato.

Så efter klasse, de gik over til IP3 på West Franklin. De havde en stor tid sammen, og det varede ikke længe før min vens cheesiness smeltede hans date hjerte.

load...

Chapel Hill er en college by med en indbydende, progressiv, og energisk vibe. Daters kan altid finde noget sjovt at gøre her, fordi byen er omgivet af grønne områder og pakket med overkommelige underholdning. Mange lokale virksomheder appellerer til flirtende unge, der søger en sjov aften i byen, så planlægger en dato nat er nemt i den livlige by. Vi har plukket ud nogle af vores foretrukne dato spots til at hjælpe par med at planlægge den perfekte dato i Chapel Hill.

”North Carolina, i almindelighed, er en smuk stat, og Chapel Hill er rigtige lugter midt i det,” sagde Patty Griffin, kommunikationsdirektør for Chapel Hill / Orange County Visitors Bureau. ”Det er ikke kun et dejligt sted at besøge , men der er masser at gøre det så godt.”

Museer i verdensklasse & Gardens Dyrk intime samtaler

Da han blev spurgt om klassiske lokale dato pletter, North Carolina Botaniske Have var en af de første ting Patty nævnt. Disse smukke haver fremvise urtehaver, naturstier, og andre naturskønne områder fuld af grønne områder. ”Det er som at gå på tværs af staten,” sagde hun. ”Du kan vandre rundt og lære en masse om flora.”

load...

Sådan en fredelig indstilling kan være en romantisk indstilling for par på en første date eller fejre et forslag eller et jubilæum.

Snesevis af parker og naturreservater dot Chapel Hill så godt. Den Brumley Family Nature Preserve er en 613-acre offentlige rum placeret minutter fra centrum. De skovklædte områder, lunde, og damme er forbundet med 15 miles af snoede naturstier perfekt til par cykling eller vandreture sammen.

Den Orange County landskab er et idyllisk sted at tilbringe en weekend eftermiddag.

Riverwalk på Hillsborough er en brolagt Greenway strækker 1.8 miles langs Eno-floden, tager folk fra bjergene til havet. Mange naturskønne pletter give par med en intim sted at tage et billede, har en samtale, og sætter pris på den naturlige skønhed af North Carolina.Chapel Hill har udendørs aktiviteter foregår hele året rundt. ”En masse af Orange County er landet,” sagde Patty ”så der er en masse åben plads til at udforske.”

Du behøver dog ikke at være friluftsmenneske at have en stor tid i denne kulturelle hotspot. Det college campus har en gratis museum med 18.000 kunstværker i sin permanente samling. Siden 1958, den Ackland Kunstmuseum har uddannet og underholdt besøgende i alle aldre. Om mandagen, museet selv er vært yoga klasser.

Du kan tage en dato til et museum, botanisk have, eller planetarium i Chapel Hill at komme ud af dine skaller og finde noget at tale om i en tilbagelænet indstilling.

Lokalt ejede restauranter Giv Par en smag af Romance

The Chapel Hill området kan prale over 300 restauranter byder alle former for cuisine.You kan finde high-end steakhouses og come-as-you-are burger leddene i dette kollegium town.Many prisbelønnede kokke tjene op signatur retter kendt i hele området. Folk kommer fra hele den tilstand at prøve gården-friske is på Maple View Farm , og Crook Corner er berømt for sin rejer og gryn og kaprifolier sorbet.

Vi anbefaler par på et budget forsøge Als Burger Shack , som serverer burgere, hotdogs, shakes, og søde kartofler fries. Du kan bestille en bid størrelse burger til mindre end $ 5. Alle burgere er lavet med græs-hævet oksekød og lokalt fremskaffede ost og grøntsager. Den afslappede atmosfære og fødevarer af høj kvalitet er sikker på at behage nogen kødædende daters.

Hvis du leder efter mere af en fornemme dato oplevelse, kan du foretage reservationer på Bin 54 , et bøfhus rangeret som en af de bedste i landet ved OpenTable. De omfattende vinkort og cocktails tilføje klasse til enhver dato. Du kan behandle din date til en håndværker ost plade, en træ-brand grillet bøf, og en saftig dessert cocktail på denne high-end restaurant.

Als Burger Shack er en afslappet diner, hvor par kan spise fremragende mad uden at gå fallit.

James-Beard prisbelønnede kok Andrea Genbrug åbnede Lantern i Chapel Hill for at fejre Pan asiatiske varianter med en sydlige twist. Den moderne atmosfære og lækre mad giver daters masser at tale om, da de graver i. Plus, Lantern Tabel middag serien har madlavningskurser og private madoplevelser i op til 45 gæster i sit køkken spisestue. Sådanne begivenheder kan gøre til festlige og engagerende dato nætter.

Patty anbefales også bestiller en øl og sidde udenfor på fortovet på Carolina Brewery eller snuppe en sen nat bid med en dato på Time Out , en downtown spisested, der aldrig lukker. Mange lokalt ejede virksomheder i Chapel Hill friste daters med en unik oplevelse, og i løbet af den årlige TerraVita Festival , områdets bedste kokke og fødevarer håndværkere fremvise jord til bord måltider og andre signatur retter i fire-dages madfestival.

”For at opleve mad scene endnu mere, kan du tage en mad eller destilleri tour , eller prøv en madlavning klasse på en verdensklasse madlavning skole,” sagde Patty. ”Alt, hvad du ønsker, kan du finde her.”

Levende musikalske forestillinger på lokalt Klubber & Drikke

Hvis du er interesseret i at danse natten væk med nogen speciel, kan du tjekke de barer og klubber i Chapel Hill. Lokale 506 er et populært sted kendt for byder op-and-coming rockbands og musikere på turné. Du skal være medlem for at deltage i disse shows, men medlemskab koster kun $ 2 og varer for livet. Lokale 506 tjener ikke mad, men det er inden for gåafstand af Als Burger Shack, Carrburritos, Northside District, og andre fødevarer leddene, forblive åbent sent at fodre sultne koncertpublikum.

The Cave er en anden ikonisk spillested med en fuld bar og sene udgangsforbud. Åben indtil 2 am syv dage om ugen, dette svagt oplyste tilholdssted skaber en intim indstilling for par. Fra det øjeblik du gå ned i denne underjordiske dyk, vil du være omgivet af god musik og godt selskab.

”Dette sted gjorde mig ung igen,” siger Michael N. I en Yelp gennemgang. ”Ligesom en universitetsstuderende i et køligt-ass dykke bar.”

Carrboro s Kattens Cradle sætter scenen for en fremragende dato nat ved at bestille talentfulde musikere.

Kattens Cradle i Carrboro er lavere end en mile fra UNC campus og giver en vuggende dato nat. Klubben producerer rockkoncerter for op til 750 personer. I løbet af de seneste 40 år, har dette spillested vært big-name musikere og bands, bl.a. Nirvana, Public Enemy, John Mayer, og Iggy Pop. Viser fremhæver ofte lokale talenter så godt. Nogle populære bands, herunder Smashing Pumpkins og Udbredt Panic, optrådte på Kattens Cradle som ubekendte og senere blev berømt.

”Musikken scene har haft temmelig historie her,” Patty fortalte os, ”og det er stadig populære og i fuld vigør.” Hver aften, downtown område kommer til live med studerende, kandidater og andre singler, og du og din date kan følge lyden af ​​levende musik at finde en intim sted at dele en drink.

Eller, hvis du er interesseret i opjustering din date-night erfaring, kunne du nyde en runde Galaga sammen med en runde af drikkevarer på The Baxter , en spillehal bar på Graham Street. Denne nørdet-chic bar er åben indtil 02:00 hele ugen lang, så du også kan stoppe i og udfordre din date til en vintage arkadespil. Hvem ved? Du kan se dit navn op i kridt på high-score bord.

Chapel Hill er en overkommelig & Beautiful Getaway i Syd

Du behøver ikke at se meget langt for at finde en stor dato aktivitet i Chapel Hill, North Carolina. Uanset om din date foretrækker chowing ned på pizza eller rokkende ud til levende musik, har byen mange budget-venlige muligheder for alle, der leder efter en god tid. Du kan sammensætte en særlig dato ved at tjekke de haver, festivaler, restauranter og barer i området.

I løbet af sommeren, kan par kæle sammen og nyde film under stjernerne på Wallace Parkering Deck eller sidde på et tæppe afslappende til levende musik på Village Green plæne på Southern Village. Om vinteren kan de tour de dekorerede byens gader og dekorere cookies, mens du nipper varm chokolade. Plus på den anden fredag i hver måned, Chapel Hill og Carrboro vært for en populær ArtWalk hvor lokale gallerier åbner deres døre i løbet af aftenen og tjene små plader og drikkevarer til en nedsat pris.

”Hvad er stor om en college by er det har indbygget i aktiviteter, der er relativt billige eller gratis,” Patty fortalte os. ”Der er virkelig meget at gøre i Chapel Hill.”