I 70+ år har rodale-instituttet hjulpet folk med at forblive sunde og forbinde ved at fokusere på forskning, samfund og økologisk landbrug

2 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Siden sin oprettelse i 1947 har Rodale Institute hjulpet demonstrere sammenhængen mellem økologisk landbrug, næringsrigt mad, og sundhed. I de mere end 70 år siden, har instituttet skabt nogle af de mest velrenommerede og langsigtede undersøgelser af fordelene ved økologisk landbrug. Den Rodale Institute sigter også mod at skabe en følelse af fællesskab i Lehigh Valley, Pennsylvania, samt dele forskning med interesserede baggård avlere, økologiske fødevarer entusiaster, og landmænd rundt om i verden. Par kan skabe minder på en af Rodale Instituttets fællesskabsprogrammer, herunder yoga klasser, en dokumentarfilm serie og landbrug-specifikke oplysende sessioner.

Både JI Rodale og hans søn Bob troede på forholdet mellem korrekt ernæring og sundhed. I virkeligheden, når den øverste Rodale grundlagde sit institut og gård i 1947, stablet han et slogan på en tavle: ”sund jord = Sund mad = raske mennesker”

load...

I løbet af de efterfølgende 70 år, den Rodale Institute flyttede fra Emmaus til Kutztown, Pennsylvania, og undergik mange ændringer, men dens mission opholdt samme. ”Vi er glade for at forbinde hele ligning og undersøge det potentiale, som forbedrede jord sundhed har at påvirke og vende sygdom hos mennesker,” sagde Zoe Schaeffer, Media Relations Specialist hos Rodale Institute.

Som en del af missionen, som er rygraden i Rodale Institute er forskning; videnskabsfolk gennemføre strenge eksperimenter for at sammenligne økologiske og konventionelle dyrkningsmetoder. Instituttet sætter sine ideer i praksis på en 333-acre gård, der bruger traditionelle organisk dyrkningsmetoder gennemført med moderne, store landbrugsteknikker.

load...

Den Rodale Institute blev grundlagt i 1947 med en mission for at forske i betydningen af ​​sund jord.

Men i tillæg til forskning, instituttet har til formål at opbygge fællesskaber og støtte lovgivning, der kan ændre status quo på økologiske produktionsmetoder.

”Vi mener virkelig, at økologisk landbrug kan helbrede folk og planeten,” siger Zoe.

Du kan endda bringe en dato til Rodale institut for en oplysende eftermiddag med landbrug sjov. Organisationen tilbyder flere måder for dig og den eneste ene for at udvide din viden om økologisk landbrug og spise, der spænder fra en dokumentarserie til workshops med fokus på at lære nye færdigheder.

”Vi siger ofte, at vores gård er en destination for inspiration,” Zoe fortalt os. Og gårdens 20.000 årlige besøgende ville sandsynligvis blive enige.

Robust Forskning afdækker fordelene ved økologisk jordbrug

Det primære mål for instituttet er at give landmænd og politikere med forskning-backed oplysninger om økologisk landbrug.

load...

Instituttets mest kendte projekt er Farming Systems Trial, den længste side-by-side sammenligning af konventionelt og økologisk landbrug. Den 40-årige forsøg viser, at økologiske dyrkningsmetoder opbygge carbon-sekvestrere jord over tid, hvilket på sin side bidrager økologiske afgrøder klarer sig bedre end den konventionelle sort under tørkeperioder eller andre ugunstige betingelser.

Den Rodale Institute har udvidet denne tidstestede fremgangsmåde som en del af sin Vegetabilske Systems Trial, startede i 2017. ”Igen, vi voksende konventionelle og økologiske produkter side-by-side,” sagde Zoe. ”Vi har til hensigt at analysere næringsstof tæthed til at lægge flere data bag den konventionelle-eller-organisk debat.”

Den Farming Systems Trial viser forskellen mellem organiske og etablerede dyrkningsmetoder.

Andre kommende projekter omfatter vand forskning for at analysere virkningen af ​​økologisk og traditionelt landbrug på vand, og et alternativ, human metode til svinekød landbrug, blandt andre.

Den Rodale Instituttets lidenskabelige personale er det, der driver organisationen. Der er tre typer af arbejdere på Instituttet: forskere, gården operatører og kommunikation personale. De arbejder sammen om at generere nye oplysninger, sætte forskning i praksis, og dele resultaterne med de berørte parter.

Og hver medarbejder er forpligtet til instituttets principper. ”Uanset de daglige opgaver - uanset om det er administrerende husdyr eller styring af sociale medier - alle her er utrolig passioneret omkring vores mission og kraften i økologisk landbrug at manifestere positiv forandring,” sagde Zoe.

Udforsk Gårde og møde ligesindede Folks

Instituttet har til formål at forbinde med det samfund ved at tilbyde mange date muligheder for par og masser af aktiviteter for familier. Folk kommer fra nær og fjern til at besøge gården, inspireret af sin mission og tvunget af sin skønhed. ”Vores gæster spænder fra vore naboer i Lehigh Valley til folk fra hele verden, der har fulgt vores arbejde i årevis, og endelig gør deres første pilgrimsrejse til gården,” siger Zoe.

Nogle besøgende er interesseret i at lære om økologisk landbrug og havearbejde emner, og det Rodale Institute tilbyder et væld af gård-programmering.

”Vi har gratis selvstændige guidede vandreture i gården, så det er et godt sted at besøge på en lørdag for en picnic frokost omgivet af husdyr.” - Zoe Schaeffer, Content Creation og kommunikation Specialist på Rodale Institute

”Mange mennesker er motiverede for at deltage i et arrangement, fordi de bekymrer sig dybt om sundhed og miljø, og de er interesseret i at møde ligesindede individer eller lære en ny færdighed - ligesom baggård kompostering eller holde høns,” sagde Zoe. ”Men vi også tiltrække en række gartnere og folk, der nyder vores yoga klasser eller vores dokumentarfilm serien.”

Instituttet er vært for regelmæssig Healing gennem naturen Yoga klasser, årstidsbestemt, fra april til oktober. Klasser er gratis, selvom donationer accepteres. Instituttets film-serien - som primært opretholder en miljømæssig tema - er også gratis.

Men selv hvis du ikke deltage i et arrangement, kan du stadig udforske de smukke grunde. ”Vi har gratis selv-guidede vandreture i gården, så det er et godt sted at besøge på en lørdag for en picnic frokost omgivet af husdyr,” sagde Zoe.

Idylliske Indstillinger for et Romantisk, Rustik Wedding

Mange har en stærk forbindelse til Rodale Institute. Uanset om de brugte en glad eftermiddag på gården eller blot følge Instituttets arbejde på afstand, Rodale har beundrere verden over.

”Vi har selv haft folk sender deres aske, der ønsker gården til at være deres sidste hvilested,” sagde Zoe.

Hvis Rodale Institute har spillet en væsentlig rolle i folks liv, kan de endda blive gift der. Over hundrede par har været gift på ejendommen.

Bortset fra de dyr og blade, en af ​​de største tegner af en Rodale bryllup er dens Pennsylvania Dutch bank laden bygget omkring 1846. En anden uafgjort er æbleplantage, hvor par har skudt mange mindeværdige billeder med deres partnere blandt de blomstrende træer.

Det eneste problem med booking en Rodale bryllup er at finde en åben dato. Instituttet er vært for kun én bryllup pr weekend, maj til oktober.

”Vi har været en del af så mange vigtige milepæle. Det føles godt at spille en så vigtig rolle i folks liv,”sagde Zoe af forbindelsen mellem forskning-tunge Rodale Institute og bryllupper det vært.

Vokse med din partner ved at bygge en Backyard Garden

Uanset om du bor i nærheden af ​​Rodale Institute eller hele verden, kan du og din partner nyde godt af sin forskning. Selv med en lille baggård plot, kan du dyrke økologiske varer, der kan forbedre din sundhed og foder din familie.

Hvis du bor langt fra Rodale, kan du og din partner deltage i en webinar, som en i værker om Voksende næringsstof tæt Grøntsager.

Hvis du bor tæt på gården, kan du tilbringe en dag med en dato lære at hjælpe din baghave blomstre med en dag-lang seminar ligesom behandlingsfri Biavl. Eller du kan virkelig få din have gang ved at købe økologiske planter ved instituttets foråret salg.

Du kan også vedtage Rodale instituttets mission, uanset din specifikke situation. Selv hvis du ikke har arealer, kan du og din partner stadig bruge Rodale Institute principper at føre sundere liv.

Som Zoe sagde, ”Alle spiser tre gange om dagen, og vi har mulighed for at gøre det bevidst på en måde, der positivt påvirker vores sundhed, vores landmænd, og miljøet.”