Iexit-appen gør, at køreture kører glat ved at tilbyde par og familier retninger til de bedste pit stop i USA

15 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: iExit kan gøre amerikanske roadtrips lettere at navigere ved at anbefale sjov, billig og populære steder at stoppe undervejs. Den app (som er tilgængelig på Google Play og iTunes ) lister tankstationer, restauranter, fastfood steder, hoteller og andre destinationer på kommende udgange på motorvejen. Hvis du planlægger en romantisk tur, kan iExit være din guide.

Når jeg går på en tur med venner, familie eller en anden betydelig, jeg altid frivilligt til at være navigatoren. Jeg synes det er sjovt at finde ud af de retninger, og sikre, at vi får, hvor vi skal hen til tiden. Jeg nyder også at se fremad på kortet og finde de bedste steder at stoppe til is, middag, eller underholdning.

load...

Somme tider kan dette være noget af en udfordring, men fordi det er ikke altid let at fortælle et overblik, hvad der er i nærheden. Måske en fastfood fælles ligner det er nær exit, men så det ender med at blive alt for langt eller ubelejligt i virkeligheden. Sådan en langvarig omvej kan afspore en tur eller få gemytterne flaring med hver kovending.

Ved at bruge iExit GPS værktøjer, kan par nyde sjov, sikker, og bekvem vej ture.

Når du navigerer uvante omgivelser, du har brug for en troværdig vejledning til at fortælle dig hvor de skal gå. Siden lanceringen i 2010, iExit har til formål at være at guide og hjælpe folk med at finde den bedste pit stop langs amerikanske motorveje og hovedveje.

load...

Den app giver en organiseret og klar skildring af hver udgang på motorvejen, så brugerne ved, hvor man kan finde tankstationer, restauranter, fastfood, hoteller og andre faciliteter. Du kan søge efter bestemte mærker (Burger King, Shell, Marriott, etc.), eller du kan gennemse efter kategori (mad, gas, hoteller, hospitaler, etc.) for at finde den mest populære pit stop kommer op på ruten.

Uanset om du tager en hurtig tur eller går på tværs af landet, kan du regne med iExit at holde dig underholdt og med masser af brændstof undervejs. Den app har indgået partnerskab med OPIS, Yelp og Rejser kuponer til at tilbyde up-to-date information og samme dag tilbud til sine brugere.

IExit har været utrolig populær blandt rejsende unge og gamle. Til dato er det blevet downloadet mere end 2,5 millioner gange, og det har flere end 400.000 månedlige aktive brugere i løbet af dets sommeren højsæson.

”Som enhver smartphone app, iExit bør ikke anvendes af føreren af ​​et køretøj, så det er perfekt til den betydelige andre at bruge fra passagersædet,” siger Evan Metrock, skaberen af ​​iExit. ”For alle, der har været på en lang biltur med en anden betydelig, eller nogen for den sags skyld, at finde et sted at spise, som appellerer til alle kan være en udfordring. Vi har utallige anmeldelser fra halvvejs Stop rejser med flere mennesker, der brugte iExit at finde mad, som alle kunne blive enige om.”

load...

Find en restaurant, Tankstation, eller Type på en nærliggende Exit

En softwareudvikler med navnet Evan Metrock kom op med idéen til iExit efter foregår roadtrips med sin kone og løbe ind i problemer, når måltiderne kom rundt. Nogle gange blev han og hans kone kræver mexicansk mad eller Chick-fil-A, og det var ikke let at finde noget at tilfredsstille dem på flue. Evan besluttet at oprette en all-purpose Chick-fil-A finderen, der kunne hjælpe ham med at finde hans foretrukne stegt kylling sandwich, uanset hvor han gik.

De præcise programoversigter på iExits gør det nemt at planlægge din pit stop før tid.

Den første version af iExit havde over 200 fast-food kæder, herunder Chick-fil-A, i sin database. Den app bruges telefonens GPS til at lede brugeren til nærliggende udgange med lækker mad folk kender og elsker. Over tid, Evan tilføjede andre fastfood leddene til databasen. Så tilføjede han benzinstationer. Så tilføjede han mor-og-pop restauranter. Og nu iExit er en omfattende ressource for halvvejs Stop i hver stat i USA

I dag, iExit trækker aktivt oplysninger fra mere end 38.000 postnumre og samler lette at læse lister over mad, gas, og attraktioner baseret på placeringen af ​​udgange op forude. Evan sagde han overvejer voksende appens rækkevidde på internationalt plan ved at udvide ind i Canada.

Når en bruger åbner iExit, registrerer den app automatisk hvor de er, og den retning, de skal hen, og det viser en liste over de attraktioner ved udgange op forude. Den app kan komme med forslag op til 100 miles op ad vejen. Par kan bruge iExit at sammenligne gaspriser og få det bedste tilbud, eller de kan bruge den til at finde en dateworthy destination til at dræbe tid. Du kan finde alt fra kaffe huse til zoologiske haver på iExit.

Evan sagde den app automatisk opdaterer sine oplysninger hver dag for at sikre, at det giver præcise anvisninger til folk på farten. Ud over at trække oplysninger og anmeldelser fra tredjeparts websteder , ligesom Yelp, iExit indeholder også feedback fra kunder på jorden. Når holdet hører, at et sted er lukket eller har forskellige priser eller timer end dem der er anført på app, de går i, og det løser fejlen.

”Det er en igangværende kamp for at holde vores informationer opdateret,” siger Evan. ”Vi bruger omkring 500 webcrawlere at indsamle disse data og sætte det ind i den rigtige rækkefølge.”

Naviger din vej til Mindeværdige destinationer i USA

Hver tur er unik, og der er ingen rigtige måde at gribe det an. Nogle vacationers gerne tage deres tid og holde planer løs, mens andre gerne have farvekodede ruter med et sæt tidsplan. Heldigvis kan iExit alsidige funktioner hjælper alle typer halvvejs Stop har en stor tid mellem rejsedestinationer.

Par kan bruge iExit at finde effektive pit stop med fastfood og billige gas, eller de kan bruge det til at vandre gennem kommende attraktioner og vælge steder, hvor de kan bremse og strække deres ben. Den app kan hjælpe par med at planlægge sjove dato aktiviteter, herunder at besøge et museum, uden at blive for langt ud af kurs.

Siden 2010 har iExit gjort et navn for sig selv som den go-to Navigator alle på motorvejen.

Uanset om du er på udkig efter en hurtig kop kaffe eller en fem-stjernet hotel, kan du finde bemærkelsesværdige og praktiske muligheder for iExit s programoversigter. Den app rangerer valg placeringer i toppen og giver rejsende at finde præcis, hvad de ønsker.

”Den app kan være nyttigt for familier at finde ud af et kompromis for, hvor de ønsker at spise,” Evan påpeget. ”Du kan finde fødevarer af høj kvalitet på bestemte udgange og har noget at se frem til.”

Evan sagde, at han har hørt historier fra lastbilchauffører, par og familier, der brugte den iExit app til at gøre deres rejser mere praktisk eller sjov, og han fik også et vidnesbyrd om, at den app hjalp en familie finde et nærliggende hospital under en medicinsk nødsituation.

Op Ahead: Voice Integration kan give Hands-Off Vejledning

Den iExit app er drevet af udviklere i Alabama, Tennessee, Ohio, og Polen. Denne lille internationalt team arbejder konstant på måder at opdatere og forbedre den app interface.

Du kan sammenligne gaspriserne på pumpestationer op til 100 miles foran på ruten.

Evan sagde, at han har to hovedprojekter på docket til 2019. Først han ønsker at opdatere iOS-app til at være kompatibel med Apple Carplay og derefter at opdatere Android app til at være kompatible med Android Auto. På den måde kan bilister få adgang til denne nyttige oplysninger fra deres bils online interface.

”Det er kun naturligt thatiExit finder vej til det store lærred i moderne biler i stedet for at være på ens smartphone, som vil være et stort plus for sikkerheden,” siger Evan.

For det andet, Evan sagde han ønsker at opdatere iExit at være voice-kompatible, så chaufførerne ikke behøver at tage hænderne fra rattet for at finde en anstændig pit stop. I stedet for at rulle og søgning, kan iExit brugeren blot spørge: ”Hvor er den billigste gas?” Eller ”Hvor er den nærmeste McDonalds?” Og få hurtige retninger læst op fra telefonen.

Ved hele tiden at gøre iExit lettere og sikrere for folk på farten, er Evan og hans team at forbedre kvaliteten af ​​vej-ture i hele USA

”Vi er lige færdig kørsel 1.900 miles gennem det nordvestlige USA,” sagde JJKoine i en iTunes gennemgang. ”Denne app var en fantastisk hjælp på vores tur. Det lad os vide hvad udgange kom op og hvad restauranter, butikker, og benzinstationer (herunder nøjagtige priser på gas på det exit) kom op.”

IExit Hjælper Planlæg en sjov dato på Interstate

At tage en tur handler ikke kun om at komme fra punkt A til punkt B så hurtigt som muligt. Det handler om at nyde alle de seværdigheder og attraktioner undervejs. Du kan opdage nye steder, vartegn, og fødevarer, ved at udforske udgange langs motorvejen.

Par kan komme ind i uenighed om, hvor og hvornår de skal stoppe på en tur, men iExit kan hjælpe med at lette spændinger ved at tilbyde pålidelige oplysninger om, hvad der kommer forude. Dens database over tankstationer, spisesteder og attraktioner kan sætte folk til at tilpasse deres tur til at passe ethvert budget eller tidsplan.

Uanset om det er at hjælpe rejsende brændstof op eller tag en bid, iExit strømliner rejseoplevelse, så folk kan få mest ud af deres tid på landevejen.

”De iExit app appellerer til alle, og det kan være en reel redningskrans og gøre turen mindre stressende,” siger Evan. ”Når du ved, hvor du skal hen, kan alle være om bord, og der bare gør alting sjovere.”