Indføring af lederskab og kommunikation: toastmasters-programmer kan øge din tillid til datingverdenen

12 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Tillid er nøglen på en første date. Hvordan du bærer dig selv siger meget om, hvem du er, og daters samle op på subtile signaler, ligesom kropssprog, når de skal vælge en partner. Mumlede svar og undgå øjenkontakt vil ikke vinde dig mange punkter med din date. Toastmasters er en organisation dedikeret til at udvikle offentlige taler og lederskab i deres medlemskab af over 345.000 mennesker på verdensplan. Siden begyndelsen af 1900'erne, har Toastmastersclub møder et forum for medlemmerne at øve taler og få feedback fra deres jævnaldrende. Hvis du ønsker at skille dig af nerver før en dato og få tillid til at imponere nogen ved at fortælle interessante historier, kan du deltage i en Toastmasters møde og bruge deres ressourcer til selv-forbedring.

Hvordan du ser dig selv kan ændre, hvordan andre ser dig, især i dating verden. Som en del af en undersøgelse foretaget af University of Liverpool School of Biological Sciences, kvindelige deltagere satte sig for at stemme attraktive mænd baseret på videoklip og fotografier. Kvinderne vidste ikke, at halfof fyrene fik duftende krop spray og den anden halvdel var overladt til at svede det ud. Men de kunne fortælle whichguys kiggede komfortable i deres eget skind, og som fyrene virkede som om de hellere ville være et andet sted.

load...

Nogle luft af tillid klyngede sig til mændene, lige så meget som kroppen spray gjorde, og det var nok til at fange kvindernes øjne. De kvindelige deltagere opfattede de mænd, der lugtede goodto være mere attraktiv samlet - udelukkende baseret på visuelle indtryk.

”Bare signalering din interesse i en person får du halvvejs der, uanset om du er en mand eller en kvinde.” - Nicholas Boothman, forfatter til ”Hvordan man laver Nogen Fall in Love med dig i 90 minutter eller mindre”

Ifølge Dr. Monica Moore, en psykolog på Webster University, blot portrættere tillid til at se nogen i øjnene, smil, og gøre en tilgang er nok til at hæve din generelle tiltrækningskraft. Efter at have studeret mange virkelige verden interaktioner på barer, indkøbscentre og andre sociale sammenhænge, fandt hun opfattede tillid var en vigtigere faktor end fysiske udseende forudsige frieri succes.

load...

Så bliver selvsikker kan få dig flere datoer end at være attraktiv, og alle tager det er lidt øvelse. Singler kan øge deres selvværd i en positiv indstilling ved at tilmelde Toastmasters. Denne globale organisation er afsat til kommunikation og lederevner udvikling. Den venlige klub atmosfære bringer det bedste frem i højttalerne som medlemmer belønne gode vaner og påpege noget, der skal forbedres.

Uanset om du ønsker at arbejde på din historiefortælling evne, dit kropssprog, eller dine talende vaner, kan du finde din stærke side ved at praktisere offentlige taler ved Toastmasters klub møder.

Toastmasters medlemmer lære i deres eget tempo gennem nyttige programmer, møder og ressourcer.

Ved at deltage i en klub i nærheden af dig , og deltager i møder, du candevelop stærke taler vaner, der vil trække folk til dig og gøre dig synes mere attraktivt for en potentiel partner.

load...

”Toastmasters er en meget interaktiv, sjov, og støttende lærer-by-doing miljø,” siger Mike Storkey, Toastmasters 2016-2017 International præsident. ”Vores mission er at give enkeltpersoner til at blive mere effektive kommunikatorer og ledere.”

Med 345,000+ medlemmer, Club fordoblet i størrelse i 22 År

Den 24. Marts, 1905 Ralph C. Smedley, der var direktør for Uddannelse for KFUM i Bloomington, Illinois, bragte unge mænd sammen for at øve korte taler, fordi han følte kommunikationsevner var vigtigt. Ralph opkaldt klubben Toastmasters efter en populær betegnelse for en person, der ofte giver toasts til fester.

Ralph C. Smedleyfounded den Toastmasters Club og afholdt det første officielle møde i 1924.

Siden første uofficielle møde over 100 år siden, har Toastmasters finpudset members'communication færdigheder i et socialt miljø. Medlemmerne giver hinanden handlingsrettede feedback på deres taler, at tilskynde til forbedringer med forslag om pacing, ordvalg, udtryksfulde gestus, og andre offentlige taler teknikker.

Toastmasters fylder deres rækker med fremtidige movers og shakers og inspirerer mennesker over hele verden til at stå op og holde en tale foran en flittig group.Although organisationen begyndte som en mænds klub, det er siden vokset mere forskelligartet, og i dag kvinder med bachelorgrader udgør et flertal af medlemmerne.

Folk har flokkedes til at deltage i organisationen, især i de seneste år. Medlemskab er mere thandoubled til over 345.000 medlemmer i de sidste 22 år. Ifølge den Toastmasters hjemmeside , ”Medlemmer forbedre deres retoriske og lederevner ved at deltage i en af de 15.900 klubber i 142 lande, der udgør vores globale netværk af møde steder.”

Tilbyder Masser af ressourcer til praksis taler med gusto

Toastmasters giver folk til at gøre et godt første indtryk ved at give dem mange ressourcer til selv-forbedring. Du kan direkte din egen rejse, på din egen tid, bylistening til deres globale podcast , browsing en video bibliotek med taler , at abonnere på den toastmaster magasin, eller læse op på offentlige speakingtips.

Eller, kan du deltage i et møde for at lære at bryde isen og kommunikere med tillid i en social indstilling. Den ToastmastersEducation programmet fremmer learning by doing i en tid-testet mentoring proces, der består af to spor: Kommunikation og Ledelse. Hver pensum involvesa række håndbøger med masser af mål, evalueringer, og priser, der holder medlemmerne motiveret til at praktisere kritiske færdigheder og forbedre via peer-feedback.

Hvert år Toastmasters medlemmer spankulere deres kram på den årlige internationale konvention. Her håbefulde offentlige talere nyder mulighed for at støve deres cue cards og konkurrere i en støttende atmosfære. ”På den konvention, World Championship of offentlige taler holdes,” Mike forklarede. ”Dette års vinder, Darren Tay, steg over 30.000 deltagere fra mere end 100 lande for at vinde verdens største talekonkurrencen foran en kapacitet crowd 1.600 mennesker.”

Deltagere kan vælge at konkurrere i seks kategorier: International, Humoristisk, vurdering, røverhistorier, tabel emner og Taped Speech. Spøg om ”Hvorfor jeg er single” orsoberly diskuterer ”The Art of Undskyldning,” medlemmer udforske dybe emner og omslutte personlige erfaringer ind i deres taler.

De Toastmasters' prompter hjælpe dig med at opbygge tillid til din historiefortælling evne og give singler lektioner, de kan anvende til dating.Table emner, for eksempel, nuværende medlemmer med en improviseret samtale starter og udfordre dem til at tænke på theirfeet i en to-minutters tale - som de ville på en dato.

Så når din date siger: ”Fortæl mig en historie fra din barndom,” vil du ikke fryse op, men kan hurtigt sammensætte et dynamisk anekdote at underholde og lokke dit publikum på én.

Tips til at beherske en Tale kan også gælde for en første date

Offentlige taler er meget lig at gå på en dato - samme nervøsitet, samme pres for at udføre, samme desireto være vellidte og overbevisende - bare med en mindre publikum. Stærk kommunikation færdigheder oversætte til en række indstillinger og kan være særligt imponerende at singlesbecause en akavet tavshed er den hurtigste måde at dræbe en første date humør.

For at hjælpe medlemmerne med at overvinde deres angst, tilbyder Toastmasters tale og lederskab tips.den råd kan også arbejde for daters. Ifølge deres eksperter, at god speakersneed praktisere, kender deres publikum, slappe af, og shouldn'tapologize for at være nervøs.

”Toastmasters accepterer dig for, hvem du er, og hjælper dig med at blive, uanset hvad du stræber efter at være.” - Joey Abram Toastmasters medlem

I pjecen, Toastmasters lægger også frem retningslinjer for, hvordan man kan motivere folk ved at være overbevisende. Deres anbefalinger kan nævnes: Være begejstret, ikke daske, og holde det enkelt. De foreslår også at sige ”du” og ”vi” mere end ”I” og ”mig” - men jeg ville undgå ”vi” på en dato, indtil du er mere certainof en langsigtet fremtid sammen.

På en dato, det handler om at være tryg ved, hvem du er, og lade din personlighed skinne through.The Toastmasters vejledning siger det bedst: ”Hovedsageligt, dit indlæg skal repræsentere dig- som en autoritet og som person. Erfaringerne bygger tillid, som er nøglen til en effektiv taler.”

Den Pathways Learning Experience: Interaktiv Skill-Building Online

Den nyudviklede Pathways Learning Experience revitaliserer Toastmasters uddannelsesprogram med online-indhold. Veje er planlagt til at starte i 2017 og forventes at ændre, hvordan mennesker lærer offentlige retoriske evner. En global online publikum vil være i stand til at vælge mellem 10 unikke læringsforløb bekvemt tilgængelige på internettet og i trykte materialer.

”Pathways er en spændende, fleksibel og interaktiv måde at hjælpe Toastmasters medlemmer opbygge deres kommunikation og lederevner,” sagde Mike. ”Det giver medlemmerne flere fordele og flere muligheder for at lære, vokse og opfylde personlige og professionelle mål.”

Den Pathways Learning Experience kan du skræddersy din læring til det, der interesserer dig.

Gennem spørgeskemaer, quizzer, menuer og instruktions-indhold, at programmet lader medlemmerne gå i deres eget tempo og lære gode kommunikationsevner gennem en række medier. ”I Pathways, vil medlemmerne kunne udvikle mange flere færdigheder, som kan overføres til verden udenfor Toastmasters,” sagde Mike. Du kan lære og praktisere de færdigheder, du har brug for at være en mere effektiv leder og tage kontrol over situationer takket være disse online værktøjer.

Toastmasters: En Toolkit for Daters Spekulerer Hvad skal sige

Halvdelen af ​​kampen for at få en dato er simpelthen tilkalde tapperhed at sætte dig selv derude. Men nogle singler har brug for mere end duftende krop spray til at give sig til at føle sig godt tilpas på en dato. Heldigvis, tillid er en tillært egenskab, og alle tager det er nogle praksis i det rette miljø - og måske en erfaren mentor til at tilbyde tips og tricks.

En hub af lederskab og talekunst, Toastmasters giver medlemmerne en selvtillid boost ved hvert møde.

Toastmasters kan træne dig til at tale godt, opretholde en god kropssprog, og engagere sig med mennesker uden at få nervøse eller mundlam. Deres møder har stået på i over en 100 år, fordi de virkelig hjælpe medlemmer vokse ind stærke højttalere med valuableskills, der gælder i deres personlige og professionelle liv. Du ved aldrig, hvor din Toastmasters rejse vil tage dig. En mand fået den tillid og tale evne til at virke sin niece bryllup , og et andet par traveledto mere end 30 lande med blendingToastmastersleadership med frivillighed.

”I en alder af sms'er, e-mail og sociale medier, forbliver stærke kommunikationsevner højt værdsat af arbejdsgiverne, hvilket gør Toastmasters' erfaringsbaseret læring program desto mere værdifuld,” sagde Mike. Uanset om at tale på en konference eller starte en samtale på en dato, de færdigheder indgroede af Toastmasters give medlemmerne mulighed for at finde succes uanset hvor de går.