Instituttet for politikundersøgelser organiserer samfundsophold og uddannelse om dagens mest fremtrædende spørgsmål

24 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Instituttet for Politiske Studier er en progressiv tænketank, der giver en organisationsstruktur for aktivister og akademikere, der arbejder på nationale og internationale politiske initiativer. Denne banebrydende advocacy gruppe begyndte at påvirke regeringens politik og støtte sociale bevægelser i 1963 - og det har ikke vaklet fra sin mission at gøre verden mere fredelig, retfærdig og bæredygtig. I dag, IPS uddanner politikere samt offentligheden om vigtige sociale spørgsmål, herunder økonomisk retfærdighed, klimaforandringer, menneskerettigheder og internationale anliggender. Ud over at arrangere for politiske eksperter til at give briefinger on the Hill, IPS ofte organiserer uddannelsesmæssige begivenheder i Washington, DC, hvor medlemmer af samfundet kan mødes for at lære mere om hot-knap politiske emner. Du kan deltage i dets bog signings, filmforevisninger, eller diskussionspaneler at netværke med mennesker, der deler dine passioner og interesser på politiske spørgsmål.

Aktivisme er mere end et job - det er en lidenskab. Da jeg arbejdede på politiske kampagner i college, mødte jeg så mange mennesker, der delte mine idealer og mit drev for at gøre en forskel. Det hurtigt bundet os sammen. Vi opbygget stærke personlige relationer, mens du arbejder på en fælles sag, og en masse af mine politiske venner blev romantisk involveret med andre aktivister.

load...

En fyr jeg kender bor i DC og for nylig blev forlovet med en person, der arbejdede for den samme politisk handling udvalg han gjorde. I stedet for middag og en film, de anser en protestmarch og et rally asa perfekt dato aktivitet. For et par måneder siden, min ven foreslog ved at holde et skilt med teksten ”Vil du være min vicepræsidentkandidat for livet?”

Når du finde folk, der er enige med dig på de spørgsmål, du finder vigtige, kan du opbygge en stærk koalition, der står sin prøve. Disse relationer danner grundlaget for enhver vellykket social bevægelse. Så hvis du er politisk minded, kan en advocacy gruppe hjælpe dig med at vokse dit sociale netværk, og din sociale indflydelse på samme tid.

load...

Instituttet for Politiske Studier (IPS) er en bredt baseret progressiv tænketank, hvor enkeltpersoner kan komme sammen til støtte for dynamiske politiske idéer.

I over 50 år, har IPS forudsat en mangesidet organisatorisk platform for aktivister, der arbejder med lokale, nationale og internationale projekter for at gøre moderne samfund mere retfærdig, demokratisk, fredelig og holdbar.

”Jeg føler mig temmelig heldig at være i stand til at arbejde med en masse kloge mennesker,” siger IPS Events koordinator Netfa Freeman, der har været med organisationen i 18 år. ”Folk her virkelig forsøger at ændre verden, og de er meget klog på, hvad de gør.”

I løbet af sine opsøgende projekter, IPS partnere med politikere og politiske eksperter til at uddanne og mobilisere progressive personer, der ønsker at gøre en forskel. Du kan finde ud af, hvordan man får involveret her og blive en del af en stram sammentømret fællesskab af ledere, idealister, og fortalere.

load...

To Politiske Stabsmedlemmer Oprettet en kraftfuld social bevægelse

Marcus Raskin og Richard Barnet serveres i Kennedy administrationen i håb om at foretage systematiske ændringer i regeringen og samfundet. Men de fandt hurtigt ud af, at magten til at foretage ændringer i et demokrati kom ikke fra lederne i toppen - det kom fra folk på jorden. I 1963, efter to års arbejde som offentlige insidere, Marcus og Richard forlod administrationen til fundet Institute for Policy Studies, en tænketank, der kunne sætte folkets vilje til handling.

Instituttet for Politiske Studier er en progressiv tænketank, der understøtter demokrati, social retfærdighed, lighed og fred.

Marcus og Richard ønskede at skabe en organisation, der kunne tilbyde en respekteret progressiv stemme om forskellige emner, herunder Vietnamkrigen og miljømæssige policy.These visionære mænd troede amerikanerne havde brug for politiske eksperter, der kunne analysere aktuelle begivenheder fra et akademisk perspektiv.

Undersøgende journalist IF Stone døbt IPS ”tænketanken for resten af ​​os.” Det hjælper almindelige amerikanere at forstå, hvad der foregår i verden.

Denne banebrydende institut var en af ​​de første politisk orienterede grupper, der pressede på for progressive idealer i alle aspekter af samfundet. Det satte scenen for mange andre lignende organisationer, og mange fremtidige progressive ledere startede som praktikanter hos IPS.

Igennem årtier har IPS været på forkant med mange hot-knap spørgsmål, herunder anti-apartheid bevægelse i Sydafrika i 1990'erne. IPS' hold var også medvirkende til at hjælpe med at lancere en bredt funderet koalition imod Irak-krigen i 2003. Denne koalition understøttes fred og retfærdighed, bevidstgørelse om de problemer, der påvirker George W. Bush-regeringens beslutning om at gå i krig.

Hvad enten de skriver briefinger for Kongressens ledere eller forene advocacy organisationer under en fælles sag, IPS informerer folk om de spørgsmål ved hånden og giver lyd politiske anbefalinger, der former statslige tiltag.

Ifølge Netfa, ”IPS har altid forsøgt at være en ressource og en partner med den progressive bevægelse, især for akademikere, politiske beslutningstagere, og aktivister.”

Den Kalender Giver Muligheder for involvering

IPS' Kalender er pakket med uddannelses- og gennemslagskraftige arrangementer i løbet af DC-området. Folk fra alle samfundslag samles for at lære mere om et emne, og finde ud af, hvad de kan gøre for at gøre en forskel. Deltagerne spænder i alder og etnicitet, fordi nogle problemer genlyd mere med forskellige typer af mennesker. En pædagogisk panel om økonomiske udfordringer i et afrikansk land, for eksempel, vil først og fremmest interesserer folk, der er fra dette land selv eller som kender nogen derfra.

IPS afholder hyppige bog signings, diskussionspaneler, filmforevisninger og generelle pædagogiske fora for at engagere folk på bestemte sociale spørgsmål, herunder klimaændringer og social retfærdighed. Et spørgsmål behøver ikke at være i nyhederne at være på IPS dagsorden. IPS ofte koordinerer arrangementer for at øge bevidstheden eller indføre folk til en ekspert i byen.

Organisationens største årlige begivenhed er sine Letelier-Moffitt Menneskerettigheder Awards, som IPS etableret i 1976 efter mordet på den tidligere chilenske ambassadør og menneskerettighedsaktivist Orlando Letelier og et IPS Development Associate Ronni Karpen Moffitt.

”Orlando arbejdede utrætteligt for at eksponere diktaturet og genoprette demokratiet i Chile,” Netfa fortalt os. ”Vi grundlagde Menneskerettigheder Awards i deres navne til ære mennesker og organisationer, der gør nogle ukendte og banebrydende arbejde i den sociale retfærdighed arena.”

Over 400 mennesker, herunder mange berømtheder og politikere, deltage i Letelier-Moffitt Menneskerettigheder Awards for at fejre gode folk gør det rigtige. IPS giver en pris for husligt arbejde og en til det internationale arbejde. Et flertal af de internationale modtagere har været humanister i Latinamerika. Denne prestigefyldte pris tilbyder en meningsfuld show af støtte til modtagere, der ikke altid gør overskrifter, men fortjener anerkendelse.

IPS samfund begivenheder styrke sin sociale bevægelse ved at indføre folk til nye ideer i et dynamisk miljø. Disse begivenheder hjælpe enkeltpersoner udvide deres forståelse af problemerne og forbinde med folk, der ønsker at fremme de samme progressive idealer. Ved at skabe et netværk af community-medlemmer forenet af fælles overbevisninger, har IPS etableret sig som en førende organisatorisk indflydelse i international offentlig politik.

”Vi ser vores arrangementer som en måde at skabe en personlig forbindelse mellem den offentlige og vores eksperter gør dette arbejde,” sagde Netfa. ”Når vi opretter en begivenhed, hvor folk kan komme og stille spørgsmål, er det en meget mere personlig oplevelse. Vi forsøger at gøre det til en livlig oplevelse, så det er ikke bare kedeligt Talking Heads.”

IPS Bringer Passionate progressive Sammen

Når du tilmelder dig en kampagne, bliver du en del af noget større end dig selv. Du har chancen for at sætte dine ideer til handling og til at vende komplet fremmede ind i nogle af dine nærmeste venner. Ved at blive en engageret medlem af samfundet, du åbne dig op til nye oplevelser og forskellige mennesker, du måske ikke har mødt andet. Uanset om du føler dig brænder for et bestemt emne eller generelt støtter progressive ideer, kan du deltage i en kraftfuld aktivist samfund ved at deltage i et IPS begivenhed.

Organisationens bog signings, filmforevisninger og andre lokale begivenheder tilbyde borgerne en chance for at lære mere om fremtrædende sociale spørgsmål og møde folk, der deler samme interesser. Hvem ved? Du kan støde din fremtid vicepræsidentkandidat mens du er der. Én ting er sikker: Hos IPS, har du en masse muligheder for at få at vide, passionerede og ambitiøse mennesker, der gerne drømme stort.

”Vi bygger en person-til-person forhold med folk,” sagde Netfa. ”Vi er altid forsøger at organisere begivenheder og fremme projekter til at blive mere effektive til at omsætte det samfund, vi lever i.”