Intuitionsspecialist joan marie whelan bruger sine psykiske evner til at hjælpe klienter med at opbygge bedre forhold ved at udforske sig selv

27 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Kort version: Joan Marie Whelan har været en intuitive- person med medfødt præcis indsigt - da hendes tidligste erindringer. Intuition kan betyde psykiske evner, selvfølgelig, men hun ikke foretrækker konnotationer, der kommer med den sidstnævnte sigt. Hun havde svært ved at acceptere hendes evner, indtil en traumatisk ulykke for 20 år siden førte hende at genoprette forbindelsen med sig selv. Joan Marie anerkendt hun kunne vende hende forventning om begivenheder og tilslutning til en højere magt i en karriere, der har hjulpet andre. Næsten to årtier senere, har hun undervist hundredvis af kunder med at finde kærligheden - ved først at finde sig selv - og hun vender sin opmærksomhed på at nå et større publikum gennem en bog for teenagere, et tv-show, og endda en romantisk komedie.

Intuitiv Joan Marie Whelan forstår, at ensomhed ikke bare ramme folk, der mangler forbindelser med andre. I stedet kan det ske for dem med masser af venner og relationer.

”Ensomhed har intet at gøre med, hvis nogen er i dit liv eller ej,” sagde hun. ”At være ensom er en besked, der fortæller dig, at du er koblet fra dig selv. Du kunne være i et overfyldt rum med 50 millioner mennesker og være ensomme person i verden.”

load...

Men hvad kan den enkelte gøre for at føle sig mere forbundet? Joan Marie forklarer, at det handler om at udvikle en bedre forståelse af dig selv. Hun fremmer forbedret selvforståelse gennem flere kanaler, herunder bøger, begivenheder og online kurser.

Joan Marie Whelan vidste tidligt, at hun havde intuitive evner.

”Jeg hjælper folk føler sig følelsesmæssigt hele, så de kan komme ind et forhold fra et meget jordet sted,” sagde hun. ”Mange mennesker er ikke forbundet til det guddommelige lys i sig selv.”

Hvis en person ønsker at være i et forhold, men er afbrudt fra det lys, kan de føle en følelse af fiasko. I stedet for at søge efter en partner, Joan Marie antyder, at de først forbinde med sig selv. Som en intuitiv, hjælper hun urolige individer finde den iboende formål de mangler.

load...

”Hvad jeg underviser har intet at gøre med religion, det har at gøre med den højeste vibration af guddommelig kærlighed. Folk skal forstå at de har et fantastisk team på den anden side. Uanset hvad deres tro, er det forbløffende, når de rejser deres vibration og forbinde med denne frekvens.”

Nogle gange, Joan Marie modtager meget detaljerede meddelelser om kunder fra den høje frekvens, hvormed hun er tilsluttet.

”Jeg plejede at gøre dette radioshow i Palm Springs, og denne kvinde holdt ringer ind. Jeg sagde til hende, 'Du kommer til at gifte sig med en mand ved navn Jeff. Han vil have så meget plaid i hans skab. Han spiller golf. Han er på den korteste side, og han har de mest fantastiske baby-blå øjne.' To år senere, kvinden mødte Jeff, og hun gik ind i hans skab, og der var alt dette plaid,”sagde hun. ”Nu er de gift.”

Hendes historie med Metafysiske

Fra tidligt i hendes liv, kunne Joan Marie altid gøre forudsigelser, der i sidste ende ville gå i opfyldelse.

load...

”Jeg blev født utrolig psykisk,” sagde hun. ”Jeg kan ikke ofte bruger ordet 'psykiske', fordi folk har konnotationer med det, men det er hvad jeg er. Jeg gav meddelelser siden en alder af 5.”

På trods af den innateness af hendes gave, Joan Marie aldrig overvejet en karriere inden for intuition - mest fordi hun ikke vidste erhvervet eksisterede. Hun har heller ikke tage hendes forudsigelser helt alvorligt, et svigt af selv-tillid, der førte til en af ​​de mest betydningsfulde øjeblikke i hendes liv.

”Jeg var i et frontalt bil kollision 20 år siden. Jeg forudsagde bilulykke, men jeg følte ikke værdig nok til at sige, at vi ikke kan forlade huset i dag, fordi noget slemt vil ske,”sagde hun.

Joan Marie bruger sine særlige talenter til at hjælpe folk til at forstå sig selv og finde partnere.

Efter ulykken, havde hun intet andet valg end at tage hende intuitive evner alvorligt. Hendes forudsigelser derefter blev stærkere og mere vedholdende end nogensinde før.

”Mine evner til Intuit kom tilbage som da jeg var barn,” sagde hun. ”Jeg var meget åben, men det var svært at være i verden. En gang var jeg i en restaurant og så en mand, der skulle dø den nat.”

Da hun fundet måder til bedre at forstå hendes evner ved at læse om hjernen, videnskab og medicin, hun også fundet folk interesseret i at modtage hendes vejledning. Hun mødte mennesker gennem hendes medicinsk uddannelse, der opfordrede hende at begynde at tage kunder, fordi de ønskede at arbejde med hende.

Efter hun begyndte at tage på klienter, hendes praksis voksede med en hastighed, der var ud over hendes kontrol.

”Jeg var bare ord i munden. Det var så let og ikke planlagt overhovedet. Jeg havde en linje af kunder ud af døren,”sagde hun.

Helbrede dig selv ved at fejre dine Imperfektioner

Selv hvis nogen virker som en selvsikker, selvsikker person han eller hun sandsynligvis stadig har nogle dybere usikkerhed. Joan Marie bruger sig selv som et eksempel.

”Jeg var meget vellykket, men jeg havde alt dette følelsesmæssige uværdighed hælde ud af min krop,” sagde hun. ”Jeg kiggede på mig selv og undrede sig, 'Er uværdighed nogensinde gå væk?'”

Vi skjuler ofte de dele af os selv, vi ikke kan lide eller aktivt arbejde for at reparere dem, men Joan Marie hjælper mennesker tager en anden tilgang, en at hun tog sig selv. Hun foreslår at åbne op og omfavne din følelse af uværdighed som en del af dig selv. Hun sagde, at når hun begyndte at elske sin egen usikkerhed, blev det væk. Ære de forskellige følelser i vores krop kan hjælpe dem skal renses.

Denne strategi arbejdede for Joan Marie, og nu er hun lærer andre at værdsætte deres ufuldkommenheder snarere end at dvæle ved dem.

”Vi har alle arbejde at gøre, og vi har alle følelser, men arbejdet er at elske det stykke af jer, ikke at hade det. Jeg får kunder til at juble og elsker deres problemer, for at fejre dem. Når du føler dig helt inden for, kan en anden person i kontakt med dig, og lære at elske dig derfra,”sagde hun.

Når folk acceptere sig selv, så de kan danne den slags obligationer, de leder efter med andre, og et sundt forhold begynder med hele individer, i henhold til Joan Marie.

”Fra et sundt sted, kan du opnå noget, du ønsker i livet. Nogle mennesker er bare trang til dato eller holde travlt. De ønsker ikke at beskæftige sig med sig selv, men det bedste, du kan gøre, er handlen med dine følelser,”sagde hun.

Joan Marie ventures i Publishing og Hollywood

Bevæger sig fremad, Joan Marie har masser af projekter for at holde hende travlt som hun har planer om at bringe hendes intuitive gaver og filosofi af selv-forbindelse til et bredere publikum.

”Jeg besluttede at skrive mine egne film til at sætte mit liv på skærmen. Jeg har skrevet en romantisk komedie, der er meget sjovt. Det handler om, hvordan vi føler, når den fyr siger han vil ringe, og han ikke gør. Det handler om at bryde fri af familievirksomheden. Forhåbentlig vil vi begynde produktionen i år. Jeg håber, at folk kan grine og helbrede fra min film,”sagde hun

Joan Marie er ikke blot at indtaste en ny medier sfære, men to. Hendes bog for unge voksne kaldet ”Intuition Girl” er forestående snart.

”Jeg tror ikke, at folk formodes at være alene i dette liv. De er meningen at forbinde, interagere, dato, og falde i kærlighed. Hvad gør en god person skaber et solidt fundament for et solidt forhold.”- Joan Marie Whelan, Intuitiv Specialist

”Jeg ønsker enhver kvinde at kende vores kroppe er vores. Det hører ikke til din partner. Jeg synes det er vigtigt for unge kvinder til at respektere deres kroppe og ære den hellige gudinde tempel for at være en kvinde,”sagde hun.

Ligegyldigt hvor mange felter hun træder ind, selv om, Joan Marie stadig holder fast i en ental besked.

”Jeg tror ikke, at folk formodes at være alene i dette liv,” sagde hun. ”De er meningen at forbinde, interagere, dato, og falde i kærlighed. Hvad gør en god person skaber et solidt fundament for et solidt forhold.”

Du kan nå Joan Marie Whelan via hendes hjemmeside, www.joanmariewhelan.com, eller telefonnummer, (941) 954-9001.