Jean Walters, personlig vækstkonsulent, kommer til hjertet af forholdsproblemer og afslører formålet bag dem

8 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Underviser og forfatter Jean Walters er på en mission for at hjælpe folk se det større billede og erkende, hvad der er vigtigt i deres liv. Denne midtvestlige personlig vækst konsulent har gjort et navn for sig selv som en indflydelsesrig guide til singler og par, der søger fred, kærlighed og lykke. Jean har undervist gruppe workshops, givet motiverende taler, skrevet selvhjælpsbøger, og forudsat psykiske behandlinger for at vise folk mulighed i sig selv. Hun tilbyder også en-til-en konsultationer for singler og par der ønsker at vokse og lære sammen. Jean giver praktiske kommunikation tips samt dybdegående spirituelle indsigter at sætte folk til at leve med større formål og forståelse.

Jean Walters ser en masse af par i private konsultationer, der fokuserer på personlig vækst. De fleste af disse par oplever store problemer i deres relationer. De kæmper om, hvem der har ret og hvem der er galt og tildele skylden snarere end at søge løsninger. Under deres konsultation sessioner, Jean forsøger at hjælpe dem med at lægge spørgsmålet om, hvem der er skyld det er, og forstå, hvad der virkelig foregår under overfladen.

load...

Med udgangspunkt i Saint Louis, har Jean været motiverende og inspirerende mennesker fornearly 40 år. Hendes job, da hun ser det, er at vække folk til hvad der virkelig betyder noget i deres liv, og hjælpe dem med at genopbygge den tillid, kærlighed og intimitet i deres relationer.

Gennem årene har Jean guidet utallige mennesker gennem personlige transformationer, der har ændret, hvordan de følte om deres relationer og hvordan de ses deres liv. Hun har holdt foredrag, lavet psykiske behandlinger, skrevet bøger og hostede workshops for at udbrede kendskabet til de dybere aspekter af livet og kærligheden.

load...

Som en en-til-en konsulent, Jean udstråler positivitet og inspirerer varige forandringer i mennesker i alle aldre og baggrunde. Hun hæver samtalen om relationer til et åndeligt niveau og bringer et unikt perspektiv på, hvordan man kan helbrede konflikter og opnå harmoni.

Uanset om du lige har startet dating eller er på randen af ​​skilsmisse, kan du slå til Jean at finde værdien i dine relationer og lære, du har brug for at bevæge sig fremad i en produktiv og sund måde.

”I denne materielle verden, er der mange udfordringer, og hvordan du kommer igennem udfordringerne sammen definerer dit forhold,” sagde hun.

Beder Healing Spørgsmål & Fremme Personlig vækst

Hvad gør Jean et effektivt par coach er hendes evne til at lytte til sine klienter uden at gøre antagelser eller domme. Hun bringer en åndelig forståelse til en-til-en sessioner og tilbyder klarhed om komplicerede følelsesmæssige problemer. Jean mål er at skabe dyb personlig vækst i sine klienter og finde de velsignelser i livets udfordringer. Par kommer til hende for en række spørgsmål, og finde en helbredelse, imødekommende og støttende atmosfære, hvor de kan arbejde ting.

load...

”Nogle af mine klienter er virkelig i at opbygge og styrke deres relationer tidligt, og jeg bifalder det,” sagde Jean. ”De kan komme tale tingene igennem her, hvor de har en god chance for at blive hørt.”

Jean sagde mange af hendes klienter forlade sessioner føler lysere, end de gjorde, da de kom i. Bare at tale tingene ud med hende kan hjælpe dem til at føle mindre belastet og gøre en forskel i deres liv. ”Min mission er at bringe folk til lyset,” sagde hun. ”Jeg hele tiden at lære mig selv og komme videre, og jeg ønsker at bringe folk med mig.”

Jean hjælper kunderne flytte deres perspektiver og få klarhed om, hvad der er vigtigt i livet.

Jean sagde de proaktive par er ofte den mest succesfulde på opholder sig sammen, fordi de lærer at kvæle problemer i opløbet og udvikle kommunikationsværktøjer, der kan tjene dem godt i hele deres forhold. Men Jean sagde, nogle gange den rigtige beslutning for par er at bryde op, og hjælpe dem med at gøre det på en måde, som oplyser i stedet skader er også en succes i sin bog. Ikke alle relationer er beregnet til at vare, fortalte hun os, og det er vigtigt at huske, at relationer stadig kan have værdi, selv hvis de ikke er for evigt.

”Folk får sammen for en grund, der går ud over, hvad de mener,” sagde Jean. ”Jeg er alt om at se på tingene fra et åndeligt perspektiv og spørge, hvad formålet er, og hvad vi kan lære af det.”

Bestsellere Giv en dybere kig på Life & Love

Jean opfordrer folk til at lytte til deres intuition og samle op på de tegn fortæller dem, hvem de er, og hvad de skal gøre. Hun sagde, hun føler en forbindelse til folks åndelige energi og er opmærksom på de subtile signaler, der lader hende vide, hvem folk er. I sin karriere har hun givet mere end 35.000 Akasha aflæsninger, hvilken kanal ind i det ubevidste sind til at afsløre en persons fortid, nutid og fremtid. Hun har også undervist på meditation, kommunikation, og åndelige principper.

Hendes mål er at udbrede kendskabet til de underliggende åndelige indflydelser, der informerer vore handlinger og beslutninger. Hvis hun kan gøre folk mere bevidste om disse ubevidste tidevand, Jean ved, at hun kan ændre liv.

Jean inspirerer hendes læsere til at give slip på deres selvpålagte begrænsninger.

Vær Skandaløst: Gør det umulige ” blev en bedst sælgende selvhjælp bog på Amazon på grund af sin enkle og bemyndigelse tilgang til livet. I hvert kapitel, Jean anbefaler enkle øvelser, der vil guide folk mod deres indre sandhed og give dem en bedre forståelse af deres motivationer, passioner, og mål.

Jean fulgt denne bog op med ” Set Yourself Gratis ”, som følger heltens rejse i sig selv. Jean deler hendes personlige oplevelser som en måde at vise læserne, hvordan man gå i gang med deres egen metafysisk rejse og finde lyset inde i sig selv.

”Jean giver stemme til de følelser, tanker og spørgsmål jeg har haft,” siger Amy Baue af FeelFantasticAgain.com. ”Hendes lære er uvurderlig.”

Hendes næste bog ”The Power of Knowing” vil fokusere på, hvordan man kan lytte til ens egne dybere følelser og opdage universel sandhed. Jean sagde hun vil tilbyde praktiske anvendelser for hendes åndelig vejledning i hvert kapitel. ”Der vil være ting, du kan tage, hvis du ønsker at udvikle disse kvaliteter og vokse,” sagde hun.

En intuitiv tilgang skaber klarhed i singler og par

Gennem årene har Jean hjulpet utallige enkeltpersoner og par finde vej. Hun mener, at der er et formål bag enhver sammenhæng, og hun er begavet på afsløringen dette formål i klare vendinger.

”Tak for at øge lys i mit liv,” siger DM fra Missouri. ”Din hjælp i høj grad hjulpet mig i fortiden og i nuet.”

”Du har gjort et varigt indtryk på mit liv,” sagde KR, en tidligere klient fra St. Louis. ”Jeg er evigt taknemmelig for, at du valgte at række ud til andre. Mange tak."

”Jeg har nok vokset mere i et par år, jeg har kendt Jean Walters end mange mennesker gør i et helt liv,” siger BP i en anbefaling.

”Enhver, der oplever Jean Walters i rådgivning eller værksteder ture væk rigere i ånden.” - SG, en klient fra Missouri

”Vores samtaler virkelig hjulpet mig til at fokusere på, hvad mine mål er,” sagde GE of St. Louis ”og hvad det kommer til at tage for at nå dem.”

Når du læser gennem Jean s testimonials, ordene ”ærlighed”, ”professionalisme” og ”klarhed” dukker op igen og igen som folk roser hendes evne til at komme til roden af ​​ethvert problem. Med en rolig beslutsomhed, Jean viser hendes klienter hvordan man ser på verden fra et åndeligt perspektiv og finde den skjulte betydning i deres erfaringer.

”Jeg underviser mine klienter, hvordan man lytter godt,” sagde Jean. ”Vi er i sådan en fart i disse dage, vi hører ordene, men ikke høre budskabet. Hvis vi kunne lære at lytte lidt dybere, vil det ændre alt.”

Jean Guides Kunder Mod åndelig transformation

Jean anser sig selv mere end blot en rådgiver - hun er en pædagog. Hun uddanner sine kunder, læsere og workshop deltagere på de dybere dele af deres relationer og derefter giver dem mulighed for at træffe gode beslutninger for sig selv fremover. Jean afviser frygt-baserede energi- og syndebukke taktik. I stedet for at tildele skylden, hun opfordrer par til ejer deres følelser, være ærlige om deres værdier, og foretage positive forandringer i deres liv.

Hvis du befinder dig ved en skillevej i livet, kan du kigge på Jean hjælp at beslutte, hvilken vej at go.You kan læse hendes bedst sælgende bøger eller planlægge en en-til-en høring for at drage nytte af hendes snu åndelig vejledning. Jean sjælfulde tilgang til livet kan oplyse folk spekulerer på, hvad de kan gøre for at ære deres relationer og deres sandhed.

”Formålet med livet,” Jean fortalte os, ”er at samle op på erfaringer og lære godt - og relationer er en af ​​de bedste måder at lære en lektie. Du behøver ikke at være perfekt; bare være dig selv og være åben for at lære og vokse.”