Jeg elsker din accent forbinder amerikanere med britiske singler

29 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: For mange amerikanske daters kan høre nogen hviske søde Nothings i deres øre i en dejlig accent være et stort turn-on, og finde en partner med en sexet britisk accent er normalt i toppen af ​​deres liste. Hvis du spekulerer på, hvordan at forbinde med mennesker, der bor på tværs af dammen uden hopping på et fly, ILoveYourAccent.com er du dækket. Det unikke dating site er designet til at forbinde dem, der elsker udenlandske accenter med dem, der har dem. ILoveYourAccent.com tillader singler at uploade lyd eller video af deres stemme, deltage grupper, og chatte med andre singler at gøre varig internationale forbindelser.

James var smuk. Han havde en skælmsk smilehul, piercing blå øjne, og en moppe af blonde krøllede låse. Han var egnet fra timers klatring, og hans stærke jawline var grundlaget for en bred, perfekt grin.

Da han begyndte at tale med mig om lighederne mellem Brexit og den aktuelle politiske situation i Amerika, fandt jeg mit hjerte springe et slag over. Denne civilingeniør fra England var smart og vittig, men det var mere end hans intellekt, der pikeret min interesse. Det var hans accent. Jeg befandt mig swooning. Og også han holdt kommentere min amerikanske accent, forlegent smil på den måde, jeg talte.

load...

Rochelle Peachey grundlagt ILoveYourAccent.com at bringe amerikanske og britiske daters sammen.

Ingen tvivl om det, kan accenter være store turn-ons. En eksotisk vending eller en sjov udtale kan gøre en almindelig samtale noget meget lettere at huske. Det var bare held, at jeg løb ind i James i en kaffebar i New Zealand, men mange daters er mere proaktive i at opsøge partnere med accenter - især dem fra Storbritannien.

ILoveYourAccent.com er et dating site, der er designet til at hjælpe brugerne med at finde deres egen version af James.

”Da jeg flyttede til Amerika, holdt folk siger til mig, 'Jeg ønsker at møde en engelsk fyr. Please hjælp mig med at finde en engelsk fyr,”sagde Rochelle Peachey, grundlægger af ILoveYourAccent.com. ”Så ville jeg være i England, og de ville sige, 'Åh, kan du hjælpe mig med at finde en amerikansk fyr.' Så jeg vidste, at der var noget der. Denne dating site er niche - amerikanere møde briterne og briterne møde amerikanere ”.

load...

Hvad der startede som en simpel ide at slutte sine venner med singler på tværs af dammen økologisk vokset til mere end 46.000 medlemmer og er blevet præsenteret af medier i både USA og Storbritannien. Da det begyndte, har sitet produceret ægteskaber og romancer, der alle har rod i spændingen, der kommer fra at høre dit navn tales i en anden accent.

Grundlagt af en sammenhæng ekspert, der begyndte med personlige annoncer

Rochelle studerede dating og relationer tilbage, når The Times of London var at offentliggøre personlige annoncer. Inden da, kunne læserne finde kontaktannoncer på bagsiden af ​​andre aviser, men mange var også krati og blev betragtet med foragt. Så når en velrenommeret publikation tiltrådte i, føjes den til troværdighed.

Rochelle bog ”Eat Your Lonely Heart Out” er inspireret af en vellykket personlig annonce.

load...

”Jeg havde en ide at placere en personlig annonce og derefter skrive en historie om hvem ville svare en, fordi du ikke kunne se nogen, der var ingen billeder,” sagde hun. ”Det var lidt bagsidetekst og en telefonlinje, hvor man kunne optage en kort besked og se, hvem der svarede.”

Hun sagde, at hun skrev en relativt kedelig - ikke sexet eller skør - personlig annonce, og da hun tjekkede hendes beskeder 10 dage senere, hun havde mere end 700 besvarelser. Rochelle og hendes redaktør blev sprængt væk. Hun besluttede at vilkårligt lytte til hver tredje svar, og begynde at acceptere datoer for at se, hvem disse fyre var.

”Jeg skrev min første bog med titlen ' spise din Lonely Heart Out ', fordi jeg troede, at folk ville komme til mig og sige, at møde fremmede var ikke god. Jeg altid møder dem på restauranten, så intet kunne gå galt. Jeg ville ikke acceptere rides fra nogen, og jeg ville betale min vej, eller tilbyde at, i det mindste,”sagde hun.

At forskning åbnede øjnene til dating scene og gav hende værdifuld indsigt i sindet af daters. Men det var ikke før hun flyttede væk fra England, at hun fik ideen til at skabe en dating site af hendes egen.

Et websted, hvor briterne kan mødes Yanks - og forelske sig

Efter Rochelle og hendes mand flyttede fra England til Florida, begyndte hun at høre en velkendt afstå fra mange mennesker, hun ville møde: ”Jeg elsker din accent”

”Folk siger, at for mig hele tiden, og hvordan kan du få gal på nogen, der siger, at de elsker noget om dig?” Sagde hun. Det inspirerede hende til at starte ILoveYourAccent.com.

Hun arbejdede med en hjemmeside udvikler til at oprette webstedet og derefter brugt meget af sin tid til at vokse sit medlemskab. Hun startede med at spørge hver enkelt person hun kendte - både i USA og Storbritannien - for at tilmelde dig.

ILoveYourAccent.com er nem at bruge, og medlemmer kan tilmelde dig på blot et par minutter.

Men som venner fortalte venner, webstedets brugerbase begyndte at vokse organisk. Som følge af denne målte tilgang til vækst, er det websted befolket af ægte profiler og fremmer en stærk følelse af fællesskab.

”Så begyndte jeg går på tv-shows, herunder en BBC-show på Valentinsdag. At burst det åbne for mig, og jeg begyndte at bygge videre på, og videre derfra,”sagde hun. ”Da jeg havde et par hundrede medlemmer, så jeg besluttede at tilbyde premium-funktioner.”

Gratis Profiler, Instant Messaging og Extras Ledige

Registrering af en profil med et par billeder og lyd eller video af din accent er gratis, som er onlinemeddelelser med andre medlemmer af webstedet. Brugere kan opgradere til en VIP-medlemskab for ubegrænset adgang, og ILoveYourAccent.com tilbyder mulighed for at købe en baggrund check fra en af ​​dens websted partnere.

Medlemmerne spænder i alder fra 30 til omkring 55, og, mens de fleste er fra USA og Storbritannien, stedet tiltrækker brugere fra Canada, Australien, og nogle få lande i Caribien.

Oprettelse af en profil er gratis, og brugerne kan opgradere til premium-medlemskab for flere funktioner.

Denne konvergens af kulturer kan også føre til nogle humoristiske misforståelser.

”Der var en pige fra Kentucky, der kaldte sig den 'KY dronningen,' og hun messaged mig og sagde, 'Du ved, jeg får en masse mærkelige beskeder fra mænd,'” Rochelle sagde. ”En anden pige kaldte sig 'Sød og Tyk,' men, i England, 'tykke' betyder 'dum'. I USA 'tyk' betyder 'på den tungere side.' Jeg forklarede, at for hende, og hun blev chokeret over at lære at hun kaldte sig dum. Vi ændrede det til 'Rubenesque', og hun havde bedre resultater.”

Planer om en TV-Show, site Forbedringer, og flere udviklere

Rochelle sagde hun vil fortsætte med at spille en stor rolle i ILoveYourAccent.com, selv som det vokser. Hun sagde, at det gør hende glad for at vide at hun hjælper folk med at finde kærlighed, de ellers ikke ville opdage.

”Nogle mennesker ønsker at være på egen hånd, men jeg tror, ​​at de ikke ønsker at være alene. De siger, de er bare ikke møde nogen, men det er fordi de ikke laver noget ved det. Du vil ikke vinde i lotteriet, hvis du ikke købe en billet!”Sagde hun. ”Måske har du ikke har en masse penge, men du kan komme online og chatte med nogen på den anden side af kloden, og på et tidspunkt, er der en chance for du kan møde.”

Sammen med forbedringer af webstedet, sagde hun, hun er også ved at udvikle et tv-show, der vil følge singler fra USA og Storbritannien, der er på udkig efter kærlighed - og sexede accenter. Nøglen, Rochelle sagde, er at finde nogen, der vil fastsætte en dato for et møde for at se, om kemien er der i tillæg til den linguale attraktion.

”Når man har en lang-distance forhold, lad det ikke være at gå på for evigt. En af jer bliver nødt til at foretage et træk,”sagde hun. ”Hvis du er i kærlighed, kan det arbejde. Har en dato i tankerne, når du kan være sammen. En open-ended forhold kan fuse ud. Du er nødt til at arbejde hen imod kærlighed.”