Jeg overlevede min skilsmisse - og det kan du også

29 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Her er jeg: 52 år ung og på et sted, Ithought Ihadlong siden efterladt - aldrig at gense. Jeg kærligt henvise til thisas mydyslexic dating scene, som sidste gang jeg var single var i 1985and was25 jeg.

Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg endte i denne mærkelige land. Jeg pakkede mybags, købte Aone-vejs billet (eller så tænkte) til paradis, spændt op andtook off på ajourney, kun at nå frem til en alternativ destination på grund tounavoidableinclement vejr.

Som turbulens intensiveret, blev min vejrtrækning kompromitteret. Iknew jeg hadto sat på min iltmaske først, da jeg ikke kunne hjælpe dem, jeg loveunless Iprepared mig først.

load...

Tal om en nødlanding uden redningsveste!

Jeg befandt mig på en øde strand. Den murbrokker fra hvad der blev mylifescattered hele vejen rundt. Jeg indså, at jeg blødte, men der wasno tid totend til mine sår, da der var andre mere skrøbelige victimslaying på myfeet. Stolen, hvor min andenpilot engang sad nu var tom.

Vi werenotabandoned, men da flyet ramte jorden, havde han været catapultedto en afsides ø af sin egen. Der var ingen overlevelse manuel indsigt toguideeither af os. Den eneste sikkerhed for, var, at vi alle hadto finde ourwayback til en ny virkelighed.

Efter et stykke tid, begyndte jeg at spekulere på, om der var noget mere Icould havepossibly gjort for at forhindre flyet i at gå ned. Moreimportantly, couldI muligvis finde ud af en måde at reparere de motorer, hadfailed os?

load...

Hopeemerged fra murbrokkerne. Måske er der en redningsflåde somewherethat cansaveus?

Dage forvandlet til uger.

Jeg fandt der var så mange survivalskillsI manglede, men hvorfor? Jeg havde levet alene i otte år, da jeg mødte myhusbandandmanaged at tage sig af alle mine personlige behov andresponsibilities withease.

Da havde jeg opgivet min uafhængighed? Hvorfor jeg recklesslyabandon at følelse af selvværd og blive så afhængige af en anden?

Nu på et sted med ingen tydelige grænser for at definere mig, jeg wasfaced withthepivotal spørgsmål ”Hvem er jeg?”

Jeg var mor og kone for så long.I couldnotrecognize kvinden, der nu stod alene på den sandede kystlinje. Icouldn't finde den følelse af sikkerhed som sandet fik washedaway fromunder mine fødder og tidevandet rullet ud.

Jeg var begyndt at getthe lægge DEN jord og forstå de elementer, der udfordrede mig, men Icouldnteasily tilpasse sig. Jeg havde brug for at finpudse de færdigheder og erobre ikke alene myownfeelingof usikkerhed, men min fremtid og alle dens følgesygdomme som itapproached Efterfyld vandkanten.

load...

Vores børn havde brug for sikkerhed og hope.They måtte føle, at nomatterwhathappened, vi ville både arbejde hen imod at få dem hjem til asafe sted.

Thelandscape vil være forskelligt fra det, de husker, men thelove wesharedwill altid være der for at beskytte dem, selvom de måske doubtit atpresent.

Samtidig var det vigtigt at kommunikere themessagethat ikke alle relationer mislykkes. Fortvivl ikke.

Efter at være strandet på øen til hvad virkede ligesom aneternity, theskies beroligede og skyerne trak sig tilbage, afslører en vej ud som therescue teamcame til syne.

Som en familie, havde vi overlevede stormen. Therewerescars, ville butthey forhåbentlig falmer med tiden.

Der var jeg. Hjem til sidst.

”Livet handler om

rejse, du tager.”

Hvad nu?

Jeg lærte at tage sig af mine børn og køre mit hjem withoutthe dailyhelpof partner. Jeg var blevet gartner, maler, mekaniker, elektriker, blikkenslager og revisor.

Jeg gravede mig ud fra manydifferent pilesoflife s ophobninger, samt fire fødder af sne efter astorm. Jeg wasstronger end jeg troede muligt og stolt af, hvor jeg hadlanded - på mine egne ben.

Men som så mange andre alene uden en partner, mine fødder nu følte koldt. Irealized Jeg manglede varmen fra en anden person i mit liv, en partnerwith hvem de skal holde i hånd og forhåbentlig gå gennem livet med.

Jeg havde skabt en ny verden for mig selv, der var fuld, og sharingit withtheright person ville være at vide, jeg var hjemme.

Frygten for, at vi aldrig vil møde nogen igen er udbredt blandt mange menand kvinder kommer ud af langsigtede relationer. Nu, myfamily wassettled, valgte jeg at erobre mit dilemma af hvordan man starter datingagain.

Openingup til mit ønske om at byde velkommen til en ny person ind i mit liv kom slowlybutnaturally med tiden.

Motiveret af min passion for netværk og være et stik, Idecided TORE-ind i en verden som en enkelt kvinde, omfavne hver interactionandconnection jeg lavede på daglig basis.

Jeg tror, ​​du neverknow hvor wemight møde nogen, så hvorfor ikke være klar på alle tidspunkter? Jeg sætter MyBest foodforward hver dag, når jeg forlod mit hus.

Jeg skulle til at leve i thepositiveenergy jeg følelse. Mindet om at være på det øde islandstillfreshin mit sind var en daglig påmindelse om at smile og nyde momentof nu.

At komme videre og i sidste ende blive en del et par igen, vi mustface den første dato, det første kys og i sidste ende den første intimatemoment whenwereveal vores autentiske selv ned til vores nøgne kerne til nogen nye.

Jeg opdagede jeg havde ivrige instinkter, og hvis jeg fulgte dem, Ialways endedupknowing den rigtige vej. Jeg ville altid ender hvor og med hvem jeg shouldbe.

Therehave været et par kurver i vejen, advarselsskilte jeg valgte toignore. Så som et barn, måtte jeg lære af mine fejl, som poorjudgement.

Themost vigtig lektie, jeg har opdaget, er det ikke aboutfindingMr.Right. Det handler om at føle ret om mig selv, når jeg er withanotherperson.

År er gået siden den første nødlanding.

Jeg er klar over thereis ingen rushing tid. Der er en proces til livet efter skilsmisse andwe can'tskip eventuelle faser.

Vi vælger vores eget tempo med vægt ondifferentelementsof vores forvandling, men der er ingen tvivl om, at hver af os willstepforward ind i en ny virkelighed.

Der vil i sidste ende være en følelse ofempowermentthat kan kun opnås ved at overfor livets udfordringer frontalt.

Først da kan vi ud på en ny flyveplan, og forhåbentlig denne gang vi willbe betterequipped at navigere gennem de forskellige storm-systemer.

Når vi lærer at flyve solo, vil co-lodsning være en leg og wecan thentakeflight i den blå himmel med ynde og et klart udsyn til ourfinaldestination.

Min rejse af ”365 dage at finde kærlighed” er min gave til otherpeople flyingsolo igen og hvem kan føle tabt i theirnew verden.

Jeg hopesharing mine historier og personlige indsigt i denne fortidens yearwill givestrength og inspiration til dem, der har brug for at forlade reden, og de vil findcomfort i at vide vinden vil være under deres wingswhen theyareready at svæve.

Livet handler ikke om din endelige destination, men den rejse, du tager togetthere.

Foto kilde: elephantjournal.com