Jessa zimmerman gør det muligt for par at tage intimitet til det næste niveau gennem coaching og omfattende online ressourcer

22 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Par rådgiver og Sex Terapeut Jessa Zimmerman, MA , er passionerede omkring at hjælpe par med at forbedre deres sexliv. Hun lærer dem at forstå, at de ikke passivt kan arbejde gennem problemer - men i stedet skal være aktiv og investeret i at arbejde sammen. Jessa rådgiver par i alle aldre, der ønsker at fjerne barrierer for intimitet, fordi, når deres sexliv lider, så gør deres relationer. Hun arbejder med klienter i person, og online, mens også nå mennesker gennem hendes podcast, blog, YouTube-kanal, og Facebook-gruppe.

Det er ikke nok for par at se et succesfuldt forhold og efterligne det. Relationer kræver viden, engagement, og ofte en hel del arbejde at kunne vedligeholde.

Jessa Zimmerman, MA, viser par, hvordan man kan skabe intimitet gennem kommunikation.

load...

Jessa Zimmerman, MA, en Seattle-baserede par rådgiver og sexolog, har ikke kun set det i de par hun arbejder med, men har også oplevet det på første hånd. Hendes forældre sat et vidunderligt eksempel for hende, da de lykkeligt blev gift i 52 år, indtil hendes mor døde.

Men da hendes eget ægteskab endte i skilsmisse, indså hun, at hun ikke bare kunne lære at have et succesfuldt forhold gennem observation.

”Ser mine forældre var ikke nok til at udstyre mig at få succes i et forhold. Jeg havde brug for mere,”sagde hun.

Efter hendes skilsmisse, Jessa tilbage til skole og opdagede en passion for at lære om relationer. Hun studerede, hvordan du grave indsigt, der ikke kan udledes gennem observation alene. Efter et modul af køn som den vedrører sorg og tab, besluttede hun at indsnævre sit fokus til sex terapi.

load...

Hun blev inspireret til at hjælpe andre med at lære, hvordan køn kan påvirke en persons velbefindende, og hvordan forbedrer de intime aspekter af deres relationer kan øge den generelle livskvalitet.

Viser Folk Hvordan laver relationer Work

Jessa arbejder med par i alle aldre i hendes praksis, og hun rådede kunder fra begyndelsen af ​​20'erne hele vejen til deres 80'erne. Behovet for at forstå ens seksualitet, og hvordan du kan få den bedst mulige forhold til din partner, ser ud til at have nogen alder grænser.

En af de første ting, hun sagde, hun bemærket efter start hendes praksis var, hvor mange unge mennesker kæmpede med intimitet. Hun fandt også, at mange ældre klienter stadig var meget fokuseret på deres sexliv. Jessa hjælper hendes klienter arbejde gennem disse spørgsmål ved at starte med en bedre kommunikation.

”Jeg arbejder næsten udelukkende med par, og jeg vil have begge mennesker i lokalet for at tale om de problemer og hvordan de er hver især bidrager til dem,” sagde hun. At åbne kommunikation hurtigt bliver til en diskussion om, hvordan begge parter kan tage ansvar for deres handlinger og foretage ændringer, der positivt påvirker deres forhold.

load...

Jessa beskriver hendes stil af coaching som direkte, men varm og imødekommende. Hun ønsker kunderne at udfordre de overbevisninger og forventninger, der kan holde dem tilbage. De kan omfatte ting, de har lært fra familie eller tidligere forhold.

”Hvad vi blevet rejst for at forstå og tro er ikke altid nyttigt nu,” sagde hun.

Når baggrunde kolliderer i romantiske relationer, kan der opstå problemer omkring forventninger, stress, børn, og arbejde. Jessa s rådgivning kan være medvirkende til at dechifrere årsagerne til disse spørgsmål og give individualiserede stier frem for hver person.

”Vi bruger tid på at analysere strategier og selvfølgelig korrigere at hjælpe hver person vokse, hvor de har brug for at vokse,” sagde hun.

Nogle af hendes ældre klienter har udfordringer i forhold til deres fase af livet, og Jessa ofte hjælper dem ændre deres definition af køn.

”Hvis de udvide deres idé om, hvad sex er - og deres forventninger - de finder, at det kan være sjovere,” sagde hun.

Hun tilføjede, at hun har arbejdet med utallige par oplever et ønske uoverensstemmelse, der er, når den ene partner ønsker intimitet oftere end den anden. Jessa hjælper dem koncentrere sig om det store billede - deres forhold og intimitet som en helhed - og ændre deres forventninger til aflaste.

”Når de finder friheden og reducere trykket, de får lyst til at have disse erfaringer sammen,” sagde hun.

Forstå din intimt forhold til en Sex Quiz

Et af de praktiske værktøjer Jessa bruger med kunder ser også ud på hjemmesiden af hendes hjemmeside - et gratis sex quiz. Quizzen består af 30 spørgsmål, der dækker forskellige aspekter af den enkeltes sexliv - herunder ønske, engagement, positivitet, tilstedeværelse, og hensigt.

Resultaterne omfatter scorer for hvert af de fem områder, der diskuteres i quizzen og tips om handlinger, du kan tage for at forbedre intimitet i dit forhold. Rapporten indeholder også links til nyttige blogindlæg, der behandler specifikke områder, hvor par ofte kæmper.

Quiz takers blot indtaste deres e-mail adresse for at modtage en gratis kopi af deres rapport. Ved at indsende en email-adresse, vil respondenterne også tilføjes til Jessa mailingliste, så de kan modtage tips, opdateringer og information på en regelmæssig basis.

Jessa tilbyder også gratis Tips og råd gennem hendes Facebook-gruppen og bedre sex Podcast

Jessa er baseret i Seattle-området, hvor hun arbejder i person med klienter, men hun gør også hendes råd, tips og vidensbase til rådighed for mennesker i hele verden online. Ud over den sex quiz på hendes hjemmeside, løber hun en gratis Facebook-gruppe, Sex, Intimitet og forhold , som er designet til at hjælpe engagerede par. Hun fremmer en følelse af fællesskab ved at dele ressourcer; både hendes egne og de af hendes kolleger. Hendes YouTube-kanal indeholder også et bredt sortiment af videoer - herunder dem hun deler på Facebook.

Jessa bog, ”Sex uden stress,” vil indeholde en følgesvend kursus online.

En anden kanal, hvorigennem Jessa hjælper mennesker er Better Sex Podcast. Hver uge hun interviewer eksperter - herunder læger, terapeuter, og forfattere - der deler hvordan deres arbejde hjælper folk vedtage positiv forandring i deres sexliv. Hendes gæster deler historier om podcast, også lysende de udfordringer, de har overvundet. Tidligere gæster har talt om medicinske problemer, seksuelt misbrug, sorg, og hvordan de alle relaterer til deres sexliv.

Jessa bog, ”Sex uden stress,” vil blive udgivet i efteråret 2018, og henvender sig til par, der kæmper med sex - eller undgå det helt. Hun er også at skabe en online kursus, som er planlagt til frigivelse på samme tid som bogen kommer ud i butikkerne. Kurset vil hjælpe læserne grave dybere, yde støtte og svar, og tilføje endnu en dimension til gør-det-selv tema i bogen.

Jessa sagde hun mest nyder at hjælpe par udvide deres tankesæt og forbedre deres relationer, og hendes mission er at lære dem at foretage de nødvendige at have en afbalanceret og tilfredsstillende forhold ændres.

”Sex er en normal del af livet, og problemerne er fælles. I virkeligheden, i langsigtede relationer, de er uundgåelige. Det er derfor, jeg er her for at hjælpe,”sagde hun.