Kæmper i et forhold: du gør det forkert og andre lektioner fra hjertet af kampen

12 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Hvorfor par kæmper? Trods oprigtigt kærlig og omsorg for hinanden, vil folk i engagerede relationer uenige, argumentere og kæmpe.

Men det betyder ikke, at forholdet skal ende, ifølge forfatterne af ” The Heart of Fight: Et par Guide til 15 Fælles Fights, hvad de virkelig mener & hvordan de kan bringe dig tættere.”

”The Heart of Fight” lærer par, hvordan man argumentere hos raske, produktive måder.

load...

Dr. Judith Wright, en par og livsstil coach, foredragsholder, konsulent, og bedst sælgende forfatter, og hendes liv og arbejde partner Dr. Bob Wright, en internationalt anerkendt visionær, højttaler, pædagog, og bedst sælgende forfatter, har arbejdet i forholdet coaching hjælpe tusindvis af par, der søger at gøre deres fagforeninger værd at kæmpe for - og deres kamp værd.

I deres 30 års forskning og førende par programmer, har Wrights udviklet en stor forståelse for, hvordan man hjælpe par komme til hjertet af deres konflikter. Deres forskning afslører, hvad der virkelig bag smålige kampe og hvordan par kan lære at vokse mere intime og kærlige ved at lære at kæmpe.

load...

Judith og Bob siger, at de også tilfældigvis bor ud processen med konfliktløsning og færdiggørelse i deres eget forhold på næsten 30 år.

Vi har for nylig læst ”The Heart of the Fight”, og her er de største grillbarer fra deres bog:

A Real-du første date

De fleste dating rådgivning er fyldt med tips om hvordan man laver den bedste første indtryk på en første date. Men hvad nu hvis folk tog til hjerte den mest grundlæggende råd tilbydes i alle slags forhold - være dig selv. Den virkelige dig. Den person, du ikke har indøvet i dit hoved.

Judith husker hendes første date med hende nu-mand.

”Jeg besluttede jeg ønskede at være mere ærlig og reel,” sagde hun i et nyligt telefon interview. ”Jeg fortalte ham bare, hvad jeg mente. Jeg udfordrede ham, og han gjorde det samme med mig. Det var så anderledes og så forfriskende -. Og så rigtig”

”Hvis du starter en (forhold ved) manipulation og tilbageholdelse, ubevidst du indstiller et fundament,” siger Judith.

load...

Undersøgelser viser 100% af dating par lyve , sagde Judith. I et misforstået forsøg på at være ønsket, folk der lige er startet til dato tilbageholde, hvad de virkelig tænker og føler. Det er ligesom at holde vejret i et forhold og håbe på det bedste.

”Vi er ikke rigtig os selv,” sagde hun. ”Hvis du starter en (forhold ved) manipulation og tilbageholdelse, ubevidst du indstiller et fundament.”

Startende ud fra dato No. 1 at være den virkelige dig, og invitere din date at være reelle fra starten betyder at være villig til at fortælle sandheden. Mange års forskning og arbejde med par peger på denne enkle, men udfordrende sandhed.

”Du er ikke bare at sælge en pakke, du finder ud af, hvad den anden person er lavet af, og hvordan du håndterer folk udfordrer dig,” sagde hun. ”Han giver ikke en generøs tip, og du føler spændingen i en konflikt kommer på. Hvordan kan du håndtere det?”

Learning Sådan Fight

Sandheden er en stor sammenhæng sker ikke takket være fraværet af uenighed. Tværtimod siger Judith og Bob. Hvis du vil have et forhold, der er intime, kærlige, og der tilfredsstiller, så lære at kæmpe.

Par, der udfordrer hinanden er mere villige til at fortælle flere sandheder, og resultaterne er dybere intimitet og tillid. En stor sammenhæng kræver store slagsmål, sagde Judith.

Dr. Bob Wright, medforfatter til ”The Heart of the Fight”

Men det er ikke bare nogen form for kampene, der bringer par tættere og gør dem stærkere, siger forfatterne. De fleste mennesker tænker på at kæmpe så ødelæggende og uciviliserede. Fighting er forbundet med umodenhed og en manglende evne til at løse konflikter.

Men faktum er, den slags kampe, der fører til et stærkere forhold er ikke vinderen tager det hele, jeg er ret / du er forkerte kampe i vanetænkning.

I stedet produktiv kampene er hvor udfaldet hjælper et par få en dybere indsigt og tillid på den person, de elsker. Det bliver til de underliggende problemer i at skyde skylden på, at duellere i dollars, familiefejder og seksuel utilfredshed, som er blandt den slags kampe Wrights oftest støder på i deres arbejde.

Ved at studere par med blomstrende relationer, der var også en succes i andre områder af deres liv, de Wrights nået frem til en banebrydende konklusion: den samme proces, der fører par til at arbejde ud og lære af deres konflikter også primet dem for succes i alle områder af deres liv.

Enkelt sagt produktive kampe kun ske ved at lære, hvordan du gør det rigtigt - og de fleste mennesker ikke ved, hvordan man kæmper.

6 Færdigheder man kommer videre ”Kæmper til Bliss”

Fighting er ikke for tabere, hvilket betyder, at lære at gøre det rigtigt, så resultatet hjælper par bevæge sig fremad er nøglen. Og det starter med nogle grundlæggende færdigheder og spilleregler.

Et vigtigt skridt i at gøre det rigtigt tager ejerskab til resultatet af kampen. Det er op til dig at lære de færdigheder til at fokusere på de grundlæggende årsager til konflikten og aktivt lytte til din partner til bedre at forstå hans eller hendes position. Accept ansvar for en vellykket gennemførelse af processen er kraftfuld.

Her er de færdigheder fra den bog, som du får brug for:

1. Længes

Mennesket er forbundet til længes. Vores længsler køre os til at søge sikkerhed, at obligation med andre, og at elske og blive elsket. Uopfyldte længsler manifesterer sig i en række følelser: fra en vag utilfredshed til en udefineret længsel til lige-ud slagsmål.

At blive klar over, hvad der gemmer sig under den utilfredshed er ligesom at udvikle en indre GPS, som fører til, hvad der virkelig aflytning os. Det frigør dig at sige, hvad der virkelig generer dig, og at bede om hvad du har brug for fra din partner. Det betyder også, at du forstår, hvad der er sandhed bag en tilsyneladende smålig kamp.

Ikke at lære at lytte til dine længsler bygger vrede samtidig anerkender dem validerer vores mest basale behov. Undersøgelser viser folk, der opfylder deres indre længsler har succes i livet i almindelighed.

2. Engager

En kærligt forhold kræver arbejde. Det betyder ikke blot at være rigtig med din partner, så dine behov bliver opfyldt, betyder det, at uddybe din forståelse af, hvad din partner har brug for fra dig at være tilfreds og værdsat. Kort sagt betyder det, engagerende, roll-up-your-ærmer, grave-i slags indgreb.

Der vil være fejl i processen. Alt, engagerende vil få rodet. Men hvad sker der, når par arbejde for at være ærlige over for hinanden, hele tiden, hver dag, er, at de hver især bliver de mest autentiske og ægte versioner af sig selv. Encounters bliver frisk, spændende og mere tillidsfuld.

”Alle os længes efter et bedre forhold, at elske og blive elsket,” siger Judith, der er medstifter af Wright Institut til Realisering af menneskelige potentiale, en nonprofit organisation dedikeret til at hjælpe enkeltpersoner bringe deres bedste personligt og professionelt.

En kærligt forhold betyder engagerende - roll-up-din-ærmer, grave-i slags indgreb.

Sandheden er de fleste mennesker ikke har evnerne til at have stor relationer, takket være velmente råd om personlige relationer fra forældre, lærere og venner.

Hvad det tager at få en stor sammenhæng er så anderledes end hvad de fleste mennesker tror, ​​siger Judith, som også er medstifter og professor i transformerende coaching på Wright Graduate University for realiseringen af ​​menneskelige potentiale.

Ægte intimitet kræver masser af engagement, hvor begge parter er sandfærdige og reelle med hinanden, hvor ingen får mere end 50% af skylden, og du hver får 100% af ansvaret for din lykke og tilfredshed.

Husk, at du kæmpe for dit forhold, ikke imod den.

3. Reveal

Kampe er sjældent om emnet ved hånden. Det er kun toppen af ​​isbjerget, og ikke at bore ned til hjertet af sagen er en forspildt chance for at kende din partner - og dig selv - mere intimt.

Judith beskriver bevæger sig forbi overfladen af ​​et argument som at komme til underverden af ​​et forhold ved at afsløre, hvad der virkelig generer os. I den proces, vi ikke kun deler hvem vi virkelig er med vores partnere, sagde hun, vi ofte lå nøgne mistro og antagelser i vores egne følelser.

Effekten af ​​vores fortid på vores nuværende forbindelse er kompleks og ofte begrænser vores evne til at interagere. Minder fra fortiden er gemt dybt i fordybningerne i vores hjerner, og når vi bliver forstyrret, de bageste deres hoveder til at forme vores nuværende erfaringer.

Fra barndom, vores interaktion med vores forældre skabe neurale netværk, der etablerer overbevisninger, følelser og adfærdsmønstre. Det er en matrix, som de Wrights kalder det, vores selvfølelse, vores overbevisninger om andre, hvad vi forventer af verden, og hvad vi tror, ​​at verden forventer af os. Samfundet spiller også en rolle i programmeringen, hvad vi tror.

For et forhold til at være en succes, skal en person begynder ved at anerkende, at nogle centrale overbevisninger ( ”Jeg er ikke god nok.” ”Jeg er nødt til at tjene kærlighed”.) Er blot almindelig forkert.

Afslørende kræver at lære at genkende reaktioner, der er ude af proportion at præsentere begivenheder. Når vi bringer dette til bevidsthed, kan vi forstå, hvad der virkelig foregår med os, hvorfor slagsmål ofte føler sig så dum på overfladen, og hvad uafsluttede sager skal tendens til.

”Det er den risiko (i kamp): at være villig til at blive set, til at afsløre sig selv,” siger Judith. ”(Det kræver) virkelig blive kendt og vokser i vores forståelse af vores partner.”

Folk finde, hvis de interagerer autentisk, de bevæger sig ud over den frustration og smerte til den glæde, der kommer med at forstå sig selv og deres partner bedre.

”Det er ligesom at finde juvelen i forholdet,” sagde hun. ”De par, vi arbejder med (fortæl os) er det midt i sårbarheden og alle-out kampe (at) sandheden kommer ud. Det er, hvor vi opdager vores partnere. Det er her den nærhed kommer.”

4. Befri

Rev sig løs fra vores etablerede matricer, der begrænser overbevisninger om os selv og overbevisninger om parforhold, herunder kampe og intimitet, ikke sker natten over.

Befriende sker i små skridt: at tænke den næste mere risikobetonede tanke, siger lidt mere sandhed, går et skridt videre ind i en konflikt, hvilket gør det næste træk til at bryde gamle forbindelse vaner. Disse er ikke bekræftelser. Befriende er noget, du, ikke bare tænke over.

De Wrights har udviklet et system af dagligdagen opgaver at udfordre begrænsende overbevisninger og udvikle nye tænkning, der handler, og følelse mønstre de kalder opgaven måde at leve på.

Udfordre dine overbevisninger om relationer og stoppe bekymre sig om at bevare status quo.

Det indebærer at afprøve nye adfærd, der er i overensstemmelse med nye, bemyndigelse overbevisninger om os selv. I tackle den fejlagtige tro, at vi ikke noget, for eksempel, ville vi erstatte det med den bemyndigelse tro på, at vores følelser og tanker er gyldige og identificere specifikke foranstaltninger for at gennemføre denne tro. De kunne omfatte beder om det, vi ønsker mindst en gang om dagen; eksperimentere med de følgende en længsel mindst en gang i timen; eller udtrykke vores præferencer fem gange om dagen på spørgsmål lige fra, hvad der er til middag til hvor man kan gå på datoer.

Befriende handler også om at udfordre vores tro om relationer, som ofte er baseret på en gammel model, der handler om at bevare status quo, kampen for dem, der ikke rock båden, ikke vred, og bare forsøge at komme sammen.

Befriende går imod de gamle regler, men husk: du bryder reglerne for at have det bedste forhold du overhovedet kan for at blive den bedste person, du kan være. I deres par forskning har Wrights identificeret befriende handlinger, der bryder gamle forholdet regler, bygge en ny model af hensyn, og tage forholdet til et nyt niveau. De omfatter siger, hvad du tænker og føler, at tale om de store ting som dine håb, frygt og drømme, og beskæftiger sig med de små ting, så det ikke gnave i store ting.

5. Rematrix

Når du har eksperimenteret med at bryde ud af din mistro i befriende, du begynder at konsekvent arbejde med vilje til at leve en ny måde, som er den næste lyksalighed dygtighed.

Rematrixing midler tilføjelse til og gentage, med beslutsomhed, de flytter du foretager i befriende. Uden disciplin i rematrixing, kan du forbedre dit forhold, men det vil glide tilbage til, hvad det var før eller endda blive værre. Det vil tage tid og løse, fordi varige forandringer kræver gentagne, konstant strækker sig ind nye overbevisninger og adfærd.

De bedste øjeblikke for rematrixing er, når du kæmper. Kampe giver de perfekte muligheder for hjerne-forandring. Dette er, når den uafsluttede af din matrix belægninger og kan behandles. Dine kampe derefter bliver en integreret del af processen med transformation. Dit forhold argumenter ophører med at være noget til at løse, komme over, eller forhindre - de bliver katalysator for en udviklende forhold.

Rematrixing sker takket være hjernens neuroplasticitet - evnen til at bygge nye neurale kredsløb af overbevisninger, adfærd, og som vedrører den opretter en ny dig og et nyt forhold.

Processen kræver meget fokuseret opmærksomhed, nyhed, der strækker sig ind i nye færdigheder lidt uden for vores comfort zone, og gentage nye adfærdsmønstre. Alle de tidligere nævnte færdigheder - længsel, engagerende, afslørende, og befriende - kommer i spil.

Processen kan ske på ethvert tidspunkt i livet. Tomme nesters, for eksempel nødt til at bygge et nyt grundlag for deres forhold overfor problemer, de måske ikke har stået over for i løbet af deres periode med børneopdragelse.

”Et ægtepar tager dette på i den tredje del af deres liv, der er nævnt det som en affyringsrampe,” siger Judith. ”Det er en periode med opdagelse. De ser denne intimitet og spænding og realness.”

6. Afsæt

Afsætte betyder, at du er engageret, som en måde at leve på, at komme til hjertet af kampene og oplåsning deres betydning.

Du behøver ikke længere undgå uenigheder, skænderier og forstyrrelser, fordi du ved, du kan arbejde gennem konflikt ved at anvende de bliss færdigheder, at lære mere om dig selv og din partner og voksende dit forhold.

Når par er dedikeret, de lærer at leve målrettet sammen og som individer.

Afsætte midler til stadighed vælger udfordringer, individuelt og som et par, til at holde dig strække og voksende. Når du dedikere, du lærer at leve målbevidst som individer, samt et par, ændre sig til det bedre, for evigt.

Dette trin kræver omlægge fra kulturelle myter om ægteskabet og dedikere dig selv til en gensidig rejse af læring, vokser og transformation.

Afsluttende tanker

Dr. Judith og Dr. Bob Wright hver har over 30 års erfaring med at arbejde med par i deres Wright Foundation par program. Hvad de holdt ser igen og igen, var, at problemerne par står i deres ægteskab sammen uvægerligt havde deres rødder i deres barndom opvækst og dukkede op i første datoer og hele dating forhold.

Judith og Bob har arbejdet med par i over 30 år på The Wright Foundation.

Virkeligheden er de fleste par har brugt masser af tid at planlægge deres bryllup og næsten nul tid på at planlægge deres ægteskab eller udvikle de færdigheder, de behøver for at have en stor sammenhæng. Som et resultat, de Wrights begyndt at gøre mere og mere førægteskabelig coaching hjælpe par planen for de udfordringer, der kommer, samt lære at skabe en fælles vision for at hjælpe med at navigere disse udfordringer. Det, der virkelig holdt ekspanderende var et fuldt program og uddannelse til at hjælpe par - fra at være en dating single til langsigtet ægteskab - lære de færdigheder, de behøver for at skabe en stor sammenhæng.

Og det har ikke stoppet der. De har endda undervise 7 Rules of Engagement i ”The Heart of Fight” til højt niveau udøvende teams, fordi hvad der virker i forhold fungerer - uanset om du er i bestyrelseslokalet eller i soveværelset.