Kan to bundbund få et forhold til at fungere?

4 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Spørgsmål: Kan to bunde i et monogamt homoseksuelle forhold gøre det arbejde? Svaret på dette... Et rungende ja!

Men det vil også afhænge af, hvad du putter i forholdet, samt den holdning, der går langs med det. Jeg har for nylig skrev en artikel om top / top par parringer.

Det er ganske interessant for mig stigningen i spørgsmål, der er kommer ind om levedygtigheden af ​​top / top og bund / bund relationer, og det er faktisk noget, der vedrører mig.

load...

En af fordelene ved at være homoseksuel i vores kultur er vi behøver ikke at være bundet af stive, stereotype roller.

Da vi ikke har en skabelon for, hvordan vores relationer skal struktureres på den måde, vores lige modstykker gør, har vi den frihed og fleksibilitet til at skabe og skræddersy vores relationer i henhold til vores egne ønsker, præferencer og talenter.

Hvad om er vi synes at dichotomizing vores relationer og seksuelle roller gennem en binær linse, der ikke kun begrænser vores potentiale, men begrænser den tilgængelige dating pool også.

Tænk over det på denne måde:

Gay individer sigende udgør 10 procent af den samlede befolkning. Vi mænd deler denne procentdel med lesbiske, så andelen af ​​ledige dating udsigter nu reducerer.

load...

Nu overveje, når vi screene potentielle dating partnere for deres kompatibilitet med os, er der yderligere dikotomier vi overveje.

Der er de mænd, der er ude versus closeted, komfortable med deres seksualitet versus ikke, HIV-positive eller bekræftende til andre seksuelt overførte sygdomme versus negativ, dem, der går monogami versus dem, der ønsker åbne relationer og maskuline versus feminine fyre.

Så på grund af vores stigmatiserede identiteter, homoseksuelle mænd har højere psykisk sygdom og afhængighed.

Så er der de mænd, der er biseksuel, gift og dem, der er toppe versus bunde. Så har vi stereotype betydninger af, hvad det betyder at være en top (aggressiv) versus en bund (underdanig).

Disse er alle faktorer, vi tager i betragtning, når det bestemmes, om en bestemt dating udsigten ville gøre en god kamp. Og med hver dikotomi vi føje til mix, jo mere tilgængelige dating pulje begynder at skrumpe.

load...

”Du skal beslutte, hvor meget en seksuel

position spiller i dine personlige behov.”

Det er allerede udfordrende at finde en kvalitet partner.

For ikke at nævne den slags dichotomizing kan få os til at behandle hinanden hårdt og med dom, adskiller hinanden i kategorier af gode / dårlige, når jeg tror, ​​vi skal være mere støttende og bekræftelse af medlemmerne inden for vores eget samfund.

Hvad jeg prøver at komme på med min talerstol her er, mens det er meget vigtigt at have personlige krav til valg din ideelle makker, vi også nødt til at være forsigtige med at pålægge en overflod af restriktioner, som vi er villige til dato, hvis vi er at øge vores chancer for at finde en kvalitet partner.

Den prominens, hvormed hver af disse værdier repræsenterer vil variere fra person til person, men jeg vil opfordre dig til at undersøge, om udøvelse af perfektion er begrænsende din dating liv og skabe dikotomier, som du kan berøver dig af muligheder.

Vi bør aldrig overtræder vores værdisystemer, men på samme tid, jeg tror, at vi som en homoseksuelle samfund til tider lukke døre om muligheden for ægte intimitet på grund af standarder vi anvender som bliver vejspærringer til netop det, vi ønsker mest.

Når det kommer til bund / bund forhold parringer...

Det er vigtigt at huske, at vi ikke er defineret af, hvad vi gør seksuelt og et forhold er mere end blot, hvad vi gør i soveværelset (eller køkkenbord!)

Udforsk, i hvilket omfang nogen af ​​jer ville være villig til at gå alsidig. Nogle kompromiser kan være nødvendigt at blive gjort for at opfylde hinandens seksuelle behov, og du kan faktisk finde alsidighed forbedrer dit forhold.

Det er min erfaring, da begge parter er modtagelige for indtrængen, jeg finde bunden / nederste parringer mere fleksible med disse spørgsmål end top / top parringer, som har tendens til at være mere modstandsdygtige og har flere grænser med hvad de er villige til at gøre med deres kroppe seksuelt.

Hvis du modstå tanken om topping din partner fra tid til anden, udforske, hvad det handler om denne seksuelle aktivitet, der er årsag dig til at sætte denne grænse, da der kan være en psykologisk blok, du kunne arbejde igennem og elevator.

Desuden er der en bred vifte af sexlegetøj (dildoer, vibratorer, etc.), der kan integreres i din sex spil, der kunne hjælpe med at udfylde det tomrum (så at sige!) Af en gennemtrængende partner, og du kan både udforske kreative metoder til krydre tingene op i soveværelset.

I sidste ende, er du nødt til at beslutte, hvor meget af en rolle seksuel position spiller i dine personlige krav til langsigtet lykke i et forhold.

Er det ikke at være sammen med en partner, som vil top du en deal-breaker, eller er du villig til at gå på kompromis med dette? Hvis ikke, kan denne form for parring ikke være for dig.

Men du også vil ønske at overveje dikotomien kommentar jeg talte om ovenfor for at afgøre, om du er ved at oprette barrierer, der kan forstyrre dit forhold mål.

Hvis du har fundet en partner, der er perfekt til dig på alle måder, bortset fra det faktum, at han ikke vil trænge dig, og disse andre ideer ikke appellerer til dig, kan du gå væk fra ham uden beklagelser og vende tilbage til dating jungle i håb om at finde nogen, der vil uden garanti?

Det er det ultimative spørgsmål for dig at overveje.

Hvad er dine tanker om dette vigtige spørgsmål om den rolle, som dikotomier i homoseksuelle relationer og seksualitet? Hvilke oplevelser har du haft med bund / bund par parringer?

Foto kilde: corbisimages.com