Karakteren: en dating-app, der udskriver utilfredsstillende profiler

19 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Med mere end 160.000 downloads fra App Store, The Grade er en revolutionerende dating værktøj, der holder brugerne mere ansvarlige for deres handlinger (online og offline). Nu kan du se, hvordan din profil kan sammenlignes med andre. Brugere får og give feedback via et karaktersystem på hver profil, skabe et sikkert og engagerende miljø for høj kaliber singler.

Hvad hvis din dating liv var op til revision? Hvis din profil kvalitet, din reaktionsevne, og dine grammatik færdigheder var underlagt censur, hvordan ville du score?

For alle, træt af at luge gennem sjuskede profiler, middelmådige bios, og lamme billeder, for alle, frustreret over theharshsilence af reagerer kampe, og for alle fodret op med umoden netspeak eller upassende kommentarer - Den Grade har en løsning.

load...

Vi talte med dating app grundlægger og præsident, Cliff Lerner, der er passioneret om at bringe ansvarlighed tilbage til online dating. Hans app er blevet banebrydende i den mobile dating plads.

”The Grade blev den første app til at bruge en algoritme til at tildele 'kvaliteter' til brugernes adfærd,” siger han, ”og dermed skabe et nyt niveau af ansvarlighed blandt brugerne.”

Den Grade klare grading system hjælper dig frasortere nogen uforenelige eller rå samtidig upping din egen dating spil gennem værdifulde kritik.

De indplaceringskriterier priser singler på tre områder

Når du tilmelder dig denne gratis app, er din egen profil indsendt til gennemgang. Du vil blive markeret til dine succeser og noteret for dine mangler. Kvaliteter er beregnet på baggrund af tre vigtige aspekter:

load...
  1. Profil
  2. Message kvalitet
  3. Lydhørhed

Hver underkategori modtager en karakter, der derefter faktorer i en samlet karakter for din online dating profil. Kvaliteter genberegnes cirka hvert 10 minut, så du altid ved, hvor du står, og hvad der skal forbedres.

Karakteren kvaliteter dig på tre kategorier og giver dig en samlet score for din online dating profil.

Selv om det er muligt at score dårligt i én kategori og flot i en anden, skal du passe på ikke at lade dine karakterer synke for lavt. Hvis du modtager en samlet dumpekarakter, vil dit medlemskab med karakteren tilbagekaldes.

1. Profil: A + til Gode billeder og High Like-Rate

Må folk vælger typisk ”som” på din profil? Er din About Me sektion udfyldt helt? Er dine billeder tiltalende? Disse kriterier alle omfatter din profil Score.

Profil kvaliteter vise deres lignende sats i forhold til andre på din alder.

load...

Den profil Grade lader brugerne kender succesraten og likability af profilen. Dem med dårligt beskåret fotos eller nondescript oplysninger tendens til ikke at score meget godt.

Dette pointsystem fremhæver mennesker, du måske ønsker at tale med og samtidig give dig feedback på din egen profil.

Derudover funktionen Photo status giver brugerne sammenlignende feedback på deres billeder. On The Grade, har du mulighed for at holde styr på, hvor godt dit profilbillede udfører, ser på realtidsdata sammenligne dit foto til den gennemsnitlige bruger.

Cliff forklarer: ”Det tager gætteleg ud af hele tiden spekulerer på, hvilke foto er mest tiltalende.”

2. Meddelelse Kvalitet: A + til Articulate Sprog

Den Grade vurderer din messaging dygtighed baseret på grammatik fejl, stavefejl og besked længde. Hyppige stavefejl såre din besked lønklasse. Hvis du ikke kender forskellen mellem ”du er” og ”din”, du kommer til at se din karakter sænket.

Slang og netspeak skal også holdes på et minimum, fordi ikke alle synes det er så gr8 2 brug m / ppl.

Udover rigtigheden af ​​sproget, algoritmen ser også for kvalitet inden for selve meddelelsen. Upassende indhold trækker automatisk ned din score. Hold det rent.

3. Reaktionsevne: A + for Answering meddelelser

Endelig Den Grade straffer reagerer brugere. Denne score vurderes ved at sammenligne brugerens svarprocent til gennemsnittet. Dette holder dig fra smerten af ​​at vente på et svar, der er aldrig vil komme.

Med karakteren, vil du vide, hvis nogen har en tendens til at forlade samtalen hængende. Det betyder at du kan spare tid og energi ved kun messaging singler der er meget lydhør.

Gør Grade eller udvises

Skaberne af The Grade ønskede brugere, især kvinder, at have en sikker plads i den upersonlige verden af ​​online dating.

I Cliff øjne, det virkelig store ting om The Grade er, at ”brugere endelig bliver holdt ansvarlige for deres handlinger på nettet.”

Karakteren dumpe ud uønskede brugere fra dating app.

På denne kvinde-venlig dating app, kvinder ikke behøver at leve i frygt for upassende billeder eller analfabeter idioter. De, der misbruger eller forsømmelse online dating service, hvilket resulterer i en samlet F klasse, vil blive smidt ud af den app.

Du kan appellere denne afgørelse, men du må hellere være parat til at bevise dig selv værdig.

Ligesom i skolen, før du er bortvist, får du et par advarselstegn. Den Grade fortæller dig, når du ikke er op til snus, advare dig, når dine karakterer begynder at falde. Det hjælpsomme selv tilbyder tips til at forbedre din score, så dit medlemskab ikke er tilbagekaldt.

Kicking ud brugere er en unik funktion af karakteren, der sikrer større ansvarlighed i online dating. Denne dating app er forpligtet til at fremme, i Cliff ord, et ”engagerende miljø for folk, der virkelig ønsker at finde en dato.”

Nye funktioner: Peer Review og Leaderboard

For at opfylde behovene hos brugerne, The Grade frigiver nye funktioner hele tiden. Lytte til brugernes feedback, Cliff forklarer, førte til ”den seneste og mest spil skiftende funktion” til dato: Peer Review. Dette giver singler mulighed for at se feedback på kampe før aflæse.

Peer Reviews tilføje ansvarlighed til offline samt online adfærd.

Meget gerne læse anmeldelser på hvor at spise eller ferie, kan du nu se, hvad folk siger om potentielle datoer.

”Vores data viser, at Peer Review giver en mere sikker og bedre informeret dating oplevelse,” Cliff noter. ”Det hjælper også fjerne upassende billeder.”

Ifølge en undersøgelse af deres medlemmer, 90% af mænd, der indrømmede at sende en uopfordret pik pic rapporterede, at de ville stoppe, hvis de vidste, en kamp kunne gennemgå dem bagefter. Dette er en enorm opadrettede til kvindelige brugere.

Den Grade hjælper brugerne med at finde ønskelige kampe gennem omfattende feedback-funktioner.

Til yderligere rang og anmeldelse profiler, kan singler også tage et kig på den nyligt implementeret Leaderboard. Dette viser de højeste kaliber datoer er tilgængelige i dit område. Der er real-time feedback let tilgængelige for at give dig en fuldstændig opdeling af profilens kvaliteter.

”Vores mål har altid været at skabe en sikker dating miljø med kvalitet brugere,” præsidenten siger, ”og disse ændringer alle hjælper udrette det.”

Brugere af karakteren ved, at selv off-app handlinger kan påvirke deres evne til at finde en match, og så de opfører sig i overensstemmelse hermed. Gennem konkurrence, gennemsigtighed, og feedback, Grade ups kvaliteten af ​​din dating oplevelse.

Singler Giv Karakteren High Scores

Den Grade tilbyder en brugervenlig grænseflade, der er æstetisk tiltalende, teknologisk avancerede, og nem at bruge. Ved at sætte dating profiler på prøve og skabe et pointsystem til at holde de slyngplanter, har denne dating app oparbejdet en superlativ ry blandt sin brugerbase.

”Vores brugerfeedback har været utrolig,” Cliff fosser. ”Alle er enige om, at vores opfattelse af ansvarlighed og gennemsigtighed ikke blot har skabt et mere sikkert dating miljø, men har også skabt en pulje af høj kvalitet brugere.”

Gør store innovative fremskridt i online dating, The Grade måler profilerne, beskeder, lydhørhed og brugernes adfærd for at fremhæve dating ædelstene og rydde ud substandard profiler. Se, hvordan du måler op ved at downloade den app og venturing på en online dating oplevelse som ingen anden.