Kærlighed og liv mentor susan vinter sætter klienter på vej til dating succes med gennemprøvede, banebrydende teknikker

16 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Det var en usandsynlig overgang, når Susan Winter lavet overgangen fra operasanger til professionelle kærlighed og liv mentor, men det var en bane, der har vist sig gavnlig for utallige klienter, der søger at gøre meningsfulde forbindelser med andre. Nu er en bedst sælgende forfatter og skribent af en lang række bøger om at styrke relationer og honing livsfærdigheder, har Susan og hendes ekspertise været vist på mange store netværk og programmer, herunder CNN, NBC, og The Oprah Show. Hendes vejledning kommer i mange former, uanset om det er i genstanden eller videoer på hendes hjemmeside eller via en-til-en eller gruppe konsultationer. Og med en mission for at give moderne singler at omformulere hvordan de navigere i verden og deres relationer, Susan er sikker på at fortsætte med at yde personlig, hands-on råd og coaching langt ind i fremtiden.

For Susan Winter , der gennem en årrække fremvisning hendes stemme til publikum som en operasanger, der udfører en-til-en konsultationer som kærlighed og liv mentor var en stor professionel forandring. Oven i det, handler en fysisk scenen for en virtuel præsenteres også udfordringer for selvstændige indrømmede ikke-så-computer-kyndige Susan. Selv nu, vittigheder hun om nogle gange at forlade sig på sin it-pro, Johnny, som hun kalder Make-det-go fyr, for mange af hendes tech-relaterede behov.

load...

”Jeg har aldrig forventet denne karriere,” sagde hun. ”Det var fuldstændig tilfældig.”

Stadig, da Susan er en bredt baseret kommunikator på hjerte, hun ramte jorden kører, og hendes første bog, ” Ældre damer og yngre mænd ,” blev hurtigt en bestseller. Hun trivedes bag hendes evne til at tage vanskelige begreber og gøre dem let og relateres. Det er derfor, hun er blevet præsenteret på flere bemærkelsesværdige netværk og programmer, herunder CNN, NBC, CBS, og The Oprah Winfrey Show, blandt andre.

Kærlighed og liv mentor Susan Winter fortalte os, hvordan hun hjælper moderne singler dyrke relationer.

load...

Susans mål er at give kunderne en fast slagplan for sex succes og større tillid. Hendes hjemmeside, SusanWinter.net, som blev lanceret i 2011, har mere end 150 artikler, der dækker emner som varmt og koldt adfærd, trækker væk, breakups, at komme til engagement og dating spil. Sitet dedikerer endda en hel sektion til ældre kvinder dating yngre mænd.

På det seneste har Susan lagt vægt på videoer ved at producere to om ugen på sin YouTube-kanal , som har næsten 200 uploads og næsten 6.000 abonnenter. Men hendes favorit del af hendes job kommer med interaktionerne hun har med kunder gennem konsultationer. Selvom hun gennemfører en-til-en sessioner i personen, Susan besidder flertallet af sessioner via telefon eller Skype siden hendes klienter kommer fra hele verden.

4 måder at reservere - Fra One-on-One til Group Skype Sessions

Susan giver en række muligheder for at hjælpe sine klienter baseret på behov. Hvis nogen vender sig til hende og ønsker spidse, personlig opmærksomhed, kan hun levere. Omvendt, hvis kunder føler de måske har større fordel af en community-baseret læringsmiljø, Susan holder forskellige gruppemøder, der stadig giver en praktisk tilgang.

load...

Hendes nyeste tilføjelse, En dag med Susan , giver kunden en chance for at tilbringe fem timer i person med hende. Sessionen kan finde sted i New York eller Scottsdale, Arizona, afhængig af sæsonen.

Frokost er inkluderet i prisen på sessionen, som Susan beskriver som en specialiseret format, der er beregnet til at trække store gennembrud.

”Hvis du sidder fast, forvirret, eller blot ønsker at forbedre din dating og partnerskab færdigheder, dette er det rigtige valg for dig,” sagde hun.

Susans individuelle sessioner kører ikke så længe fem timers planen, men de er stadig meget effektive og kan udføres i personligt eller via Skype eller en anden mobil tjeneste.

Du kan blive inviteret til at deltage i Susans VIP Club ved at bestille 10 individuelle sessioner eller Dage med Susan. VIP Clubs 45-minutters sessioner foregår kun via Skype eller celle, men er omkring halv pris og inkluderer premier booking gange.

Koncernen Coaching Party Susan tilbyder er gennemført over Skype og varer 75 minutter. Hun har et eller andet sted mellem to og seks personer skydning hendes spørgsmål om kærlighed, dating, og relationer. Dette er beregnet til at være mere af en afslappet indstilling og er det mest populære valg langt blandt sine klienter.

”Det er en fest, fordi der er tidspunkter, hvor du bare ønsker at sparke tilbage med dine venner og bede eksperten noget,” sagde hun. ”Du kan tilføje folk, hvis du er vært det, og prisen kommer ned. Jo flere mennesker du lægger i, jo mindre er det, og det er sjovt. Folk drikker, de er stille spørgsmål, de har det et godt tidspunkt, og vi kan få information ud i et sjovt miljø.”

På en mission for at være en one-stop-shop for rådgivning-Seekers

Susan tænker på sig selv som lidt af en læge, men hun mener, det første besøg med hendes klient vil også være hendes sidste. Hendes mål er at lære dem at bryde væk fra behøver hendes hjælp. Dette beroliger hende i sidste ende, at hun gør sit arbejde ordentligt.

”I det øjeblik jeg får en klient, jeg ved, jeg har tænkt mig at miste dem,” sagde hun. ”Og det er den gode nyhed, fordi det betyder, at de har været fast, og de er på vej.”

Faktisk tager det ikke Susans undersøgende sind meget lang tid at finkæmme gennem resterne og opdage synderen.

”Uanset hvad det oprindelige problem var, ved time to, har jeg fået under det, og det er den a-ha øjeblik,” sagde hun. ”Jeg tror, ​​det er det mest givende ting, jeg nogensinde har følt i mit liv at vide, at, i en kort tid, nogen kan fuldstændig forvandlet, og at det er i besiddelse af.”

Teknologiske fremskridt letter sende hurtig og let absorberes oplysninger -a must for Susan. Hun kalder disse ”potente beskeder” og producerer dem gennem korte formular bøger og lydklip. Den hurtige udbredelse af disse meddelelser er især vigtigt at medlemmer af hendes publikum, der står over for en krise, og kan ikke stå det åbne vand i dagevis, før nogen bringer en bøje.

Susan lært dette fra hendes erfaring med at arbejde som en tv-vært og moderator for Financial News Network (nu CNBC), og som på kameraet talskvinde for over 200 Fortune 500 virksomheder. Hendes videoer er ikke længere end fem minutter og er typisk opbygget ved at oprette spørgsmålet, den strategi, at ordne det, og den lykkelige slutning. Hun understreger betydningen af, at sidste del, fordi hun ved hendes råd bliver opslugt af dem, der bor i ”følelsesmæssig kaos” og søger en vej ud af det.

Susans job er ikke let. Hun beskriver det som ikke kun at skulle ordinere hendes klienter et par briller, men hun må få dem til at se deres situationer gennem en helt anden linse. Deres opfattelser er blevet formet, oftest på en negativ måde, som verden omkring dem eller af deres egen fantasi, og hun ønsker at opmuntre dem til at bryde fra samfundets indflydelse.

”Jeg er nødt til at ændre deres fortælling, og, til at gøre det, jeg er nødt til at gå dem igennem en række logiske progressioner, men jeg er nødt til at gøre det virkelig nemt at forstå som eksempler dag-til-dag liv,” sagde hun. ”Jeg tror, ​​det er derfor jeg har sådan enorm succes at få dem til at bare springe over denne sten, som de troede, de kunne aldrig komme over, fordi jeg forsøger at forklare det på en måde, der er så krystalklart, at de absolut se det i deres sind og derefter få det. Og så ved jeg, at der er en healing, der er sket.”

I imødegå alle de førnævnte negativitet, Susan mission er at få hendes klienter tilbage til deres egen ”magtbase, tillid, og intern visdom.” Som hun udtrykker det, hvis hun lærer dem korrekt, de lærer at aldrig brug for hende.

Susan understregede, at hendes linje i arbejdet kan fungere som en midlertidig stimulans eller et lægemiddel, der behandler symptomerne og ikke det underliggende problem. Klienten kan føle sig godt i et par dage, før de glider tilbage i deres gamle måder. På den anden side, fortalte hun os, en sand forvandling har en varig effekt eller bølgeeffekt. Det kan kun ske indefra og gennem logiske lokaler, der kan tjene som et fundament i den oplyste hjernen.

”Hvad imponerer mig mest er, når de siger, 'Jeg har altid følt det, men jeg vidste ikke, hvordan at oplyse det. Du gjorde det så klart for mig,”sagde hun. ”Når jeg får disse bemærkninger, der betyder, at jeg har instrueret dem tilbage til deres indre bevidsthed.”

En forskelligartede kunder Demografiske Med varierende behov

Mens Susan trænere både mænd og kvinder, de fleste kunder har tendens til at være den tidligere såvel som travle professionelle. Hun har selv nogle langsigtede kunder, der arbejder med hende hver anden måned.

”De er på en langsigtet plan for at udvikle sig selv som et menneske, så jeg planlægge check-ins og omarrangere spillet planen i overensstemmelse hermed,” sagde hun.

En interessant ting Susan har bemærket fra al sin tid på at tale med folk, der har brug vejledning med relationer er, at et betydeligt antal ønsker at blive guidet tilbage hvor de kom fra.

”Det har været en tidsperiode, der er præget af flere mennesker ønsker at genskabe forbindelsen med deres ex, end jeg nogensinde har set i mit liv,” sagde hun. ”Jeg tror, ​​det er fordi at komme ind partnerskaber er så meget sværere disse dage, at når man forbinder med nogen, og du har fundet kærligheden, det er det sidste punkt, du kan huske at få det. Jeg tror, ​​der er en større tendens til at gå tilbage til, hvad der virkede.”

Op Næste for Susan: Udvidet Ressourcer til moderne singler

Susan sagde, at hun er begejstret for flere ting, der kommer ned rørledningen. I øjeblikket, selv om, hendes vigtigste mål er at fortsætte med at udvide sin samling af videoer, specielt på YouTube.

Hendes alsidige baggrund går fra operasanger til tv-vært til professionelle kærlighed og liv mentor viser Susan er mere end villige og i stand til at prøve nye ting. Hun har den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med at relationer arbejde, og hun fortalte os, hvis tech aspekt nogensinde kommer i vejen, hendes it-guru Johnny kan ”gøre det gå.”