Kærlighed ved første kamp - bruce muzik lærer par, hvordan man løser deres forhold og løser følelsesmæssige konflikter

23 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Uddannet forhold reparation ekspert Bruce Muzik Bruce Muzik giver par værktøjer til at stoppe kampene og begynde at forbinde med hinanden. Fordi Bruce har studeret relationer i over 20 år, kan han komme til hjertet af de spørgsmål mellem par og anbefale proaktive og varige løsninger. På hans hjemmeside, LoveAtFirstFight.com, han leverer omfattende ressourcer for par, herunder en syv-ugers online gør-det-selv forholdet reparation program, forholdet rådgivning over telefonen, og private weekend retreats i dit hjem. Hans empatiske coaching stil opmuntrer par for at diskutere deres frygt og omdanne deres relationer. Engagerede partnere kan henvende sig til Bruce for viden, værktøjer og støtte til at sikre deres kærlighed går afstanden.

Mændene i min familie er for det meste pacifister; de går med strømmen, undgå konflikter, og forsøge at få alle til at komme sammen (ikke altid den letteste opgave). Kvinderne i min familie, på den anden side, er Hellraisers. De kører showet, voice krav, og lejlighedsvis teste tålmodighed af deres partners.My far kan lide at joke om, hvorfor mændene i vores familie føler sig draget mod iltre kvinder. ”Vi kan godt lide den udfordring,” siger han, krybe som min mor kaster en pude på ham. ”Livet ville være for let ellers.”

load...

Selvfølgelig er det ikke så sjovt i perioder med konflikt, når en person ønsker at bekæmpe det ud med hævede stemmer og skarpe ord, mens den anden sidder i stigende grad anspændt tavshed. Generelt er mænd i min familie overgive ved det første glimt af vrede og forsøge at feje deres partners bekymringer under gulvtæppet. Men vores varme temperament aren'tso let fejet væk.

Som coach og rådgiver, Bruce Muzik giver par til at arbejde gennem følelsesmæssige problemer.

Forholdet reparation ekspert Bruce Muzik kalder denne tilstand Turtle og Hailstorm. Det er en ond cirkel af konflikt mellem partnerne. Selv som skildpadden retreats i en skal af stilhed og sikkerhed, haglvejr føles uhørt, påskønnet, og usikker, og så det sænker sig skildpadden med kraft og raseri. ”Jo mere de skildpadde tilbagetrækninger, jo mere haglvejr jager,” han sagde.

load...

Bruce ønsker at vise par en mere produktiv og sund måde at kommunikere med hinanden og håndtere konflikter. Han arbejder tæt sammen med par i kampberedte relationer og lærer folk nye måder at være sammen og opfylde hinandens følelsesmæssige behov.

I løbet af årene, Bruce hasdeveloped en omfattende vifte af ressourcer for par, herunder en hjemme-studiet , for-telefon forholdet rådgivning , weekend hus opkald , og gratis rådgivning på sin blog. Hver session og artikel lærer folk de grundlæggende elementer i godt forhold-bygning.

”Jeg sætter meget fokus på det pædagogiske aspekt,” fortalte han os. ”De fleste ægteskabelige problemer kræver ikke terapi - mange ikke engang behøver coaching, virkelig. Halvdelen af ​​forholdet kampe jeg ser kan løses med lidt uddannelse.”

load...

Fra Heartbroken Single til CertifiedMarriage reparation ekspert

Mens i hans 20'erne, Bruce lidt mange kærestesorg og mislykkede forhold. Efter fire års kamp med en on-igen off-igen forhold, besluttede han at gøre nogle ransagelse og opdage, hvorfor han var at gøre de samme fejl i sit kærlighedsliv. Han begyndte at læse undersøgelser og ser på videnskaben bag menneskelige relationer til at forstå, hvad der foregik.

”Som jeg begyndte at læse, den vedvarende tanke jeg holdt have var:" Hvorfor blev jeg ikke lært dette i skolen”mindes han. ”Hvis vi havde lært det i skolen, ville mine forhold har været meget glattere og gladere.”

Bruce følte så bevæget og motiveret af alt, hvad han har lært, at han besluttede at begynde at undervise det til andre. Så han forlod sin succesfulde karriere som internationalt anerkendt seminar leder og gik tilbage til skolen for at få certificeret til at hjælpe par. Han er uddannet i toppen af ​​sin klasse, tjener de højeste karakterer i historien om skolen, og begyndte at tilbyde sig selv som en hjælpsom ressource til par står konflikt.

Bruce er en empatisk coach, der hjælper par føler sig sikker åbning og beskæftiger sig med deres følelser.

Nu Bruce er en anerkendt sammenhæng reparation ekspert og ægteskab rådgiver med over 20 års erfaring med at arbejde med folk fra alle samfundslag life.In hans coaching praksis, Kærlighed ved første Fight, Bruce rådgiver par over telefonen, i træningsvideoer, og gennem weekenden tilbagetrækninger. Hans indgående programsgive mennesker den uddannelse, de har brug for at overvinde alle former for forholdet udfordringer.

Han helpsboth individer tage bevidste skridt mod at pleje deres kærlighed, forstå hinanden, og beskytte forholdet.

”Jeg føler med mine klienter,” sagde han. ”I processen med deres rejse, jeg går gennem min egen følelsesmæssige rutsjebane, fordi jeg gør pleje, jeg tager en personlig interesse, og jeg virkelig ønsker at gøre en forskel i deres liv.”

Hvad gør Bruce effektiv som et forhold coach er det faktum, at så meget af hans råd er baseret på forskning, studier og erfaring. Hans proaktive tips bære vægt, fordi de er jordet universelle psykologiske sandheder. Når du forstår de følelsesmæssige behov i din partner, er det lettere at løse konflikter på en positiv måde.

Bruce sammenlignet navigere forhold uro til at køre bil. Enhver kan gøre det, er butno ene født vide, hvordan det skal gøres. Folk skal først lære de redskaber og færdigheder, eller de risikerer mange smertefulde kollisioner i learning by doing. ”Det er ikke så svært,” Bruce sagde, ”men, indtil nogen lærer dig, hvordan du skifter gear, skal du holde stående stille.” Når forholdet reparation ekspert lærer peoplethe basics, de næste skridt bliver selvindlysende og par føler sig kompetent til at træffe hjulet derfra.

”Jeg hjælpe par nærmer relationer fra perspektivet om, hvordan man forener som et team til at tage sig af denne værdifulde ting, du har oprettet,” sagde Bruce.

Bruce Forklarer de 3 udviklingsstadier af relationer

I arbejdet med par, har Bruce opdaget, at relationer gennemgå tre væsentlige forandringer over tid. Den første fase er den bryllupsrejse periode, som mange mennesker er godt bekendt med. Sommerfugle i maven. Den længsel efter at være sammen. Denne fase af lyksalighed er en drøm, der kan vare i måneder eller endda år.

Bruces coaching praksis, Kærlighed ved første Fight, lærer par hvad de skal gøre, når hvedebrødsdagene fase af et forhold er forbi.

I Power Struggle scenen, men par vågner op med en kærlighed tømmermænd og spekulerer på, om de har valgt den rette person til at tilbringe deres liv med. Personer i codependent par føle, at de har mistet sig selv. Fremmedgjort par føle, at de har glemt deres love.Both partnere står over for nye konflikter og har brug for at lære, hvordan man kan opretholde deres selvstændighed og samtidig opretholde en stærk og sund relationship.A fleste skilsmisser sker i løbet af denne hårde tid.

Bruce fortalte os, at han arbejder næsten udelukkende med par i magtkampen fase. ”Jeg har altid fortælle dem er det ikke et tegn på uforenelighed,” sagde han. ”Det er bare den næste udviklingstrin i dit forhold.”

Gennem oplysende coaching arbejde, Bruce betjentene folk ind det sidste forhold scenen, som han kalder Modne kærlighed. I denne fase, par føler sig godt tilpas med hinanden. De har stoppet forsøger at ændre hinanden og kan acceptere hinandens ufuldkommenheder og usikkerhed. Denne sidste fase er mere stabil end magtkampen fase og mere holdbart end bryllupsrejse periode.

”Du kan ikke springe stadier. Hvis du er i Power Struggle scenen, det er helt normalt,”understregede han. ”Alt det betyder, du har noget arbejde at gøre for at begynde at opbygge modstandskraft i dit forhold.”

Intensive coaching sessioner Tilbyd Varige Kærlighed Solutions

Mandy og Jay var på randen af ​​skilsmisse, når de kom til Bruce, der så straks, at de stod over for en alvorlig og vanskelig problem.Mandy ønskede at forlade familiens religion mormonismen, hvilket ville have vedvarende følger for deres børn, social status og familietraditioner. Jay følte sig truet af hendes afvisning af hans tro og troede, at hun trak sig væk fra ham. I mellemtiden, hans kone frygtede, at hun ville blive udstødt af sin beslutning, og at hendes mand ville vælge kirken over hende.

Bruce arbejdet hårdt for at få Mandy og Jay at se hinandens perspektiv og berolige de dybtliggende frygt. ”Det havde intet at gøre med religion, i sidste ende,” siger Bruce. ”The undertoner var, 'Jeg føler mig ikke sikker med dig. Jeg ved ikke, om jeg kan regne med dig for at beskytte mig og være min overlevelse partner. '”

”Når du tager din opmærksomhed væk fra dig selv og sætte det på noget andet, du holder af, det er når tingene begynder at ændre sig.” - Bruce, Muzik, forhold coach

Gennem dybdegående sessioner, Mandy og Jay gav udtryk for deres bekymringer og talte om deres problemer. Det hele kulminerede en dag, da Jay så sin kone i øjnene og sagde: ”Du kan blive hvad du har brug for at blive. Jeg vil aldrig forlade dig.”De har begge brast i gråd og krammede. Det forsikring var det, de havde brug for at bevæge sig fremad sammen som en fælles front.

I dag, Mandy og Jay sende Bruce en jule video hvert år for at lade ham vide, at de er stadig sammen på grund af hans hjælpsom vejledning. Han finder det overordentlig glædeligt at høre tilbage fra de mennesker, som denne Mormon par, hvis liv han rørt.

Du kan læse anmeldelser side til hearother dybtfølte historier fra par, der genopdaget deres kærlighed ved at arbejde med Bruce. ”Hvis to mennesker er forpligtet til at arbejde gennem programmet, kan jeg ikke forestille mig, hvordan deres ægteskab kunne fejle!” Skrev Laura og Tom Davis. ”De oplysninger, der præsenteres her skal deles med alle.”

De Par Whisperer uddanner & inspirerer folk Worldwide

For turtleshoping at undslippe deres skaller og for haglbyger søger solrigt, Bruce Muzik er en velkommen fornuftens stemme tilbyde den viden til at bevæge sig fremad i sundere måder.

Hvad enten han arbejder individuelt med et par ved en korsvej eller deling af hans insightsin oplysende seminarsto et større publikum, Bruce til formål at give praktiske parforholdet løsninger, der kan hjælpe par med at løse både umiddelbare og fremtidige problemer. Hans indsigtsfulde tips bemyndige par til at opbygge stærke relationer, nære stabile familier, og øge glade og succesfulde børn.

”Undervisning er min gave, og jeg elsker at være på scenen, fordi jeg ønsker at nå ud til så mange par som muligt,” fortalte han os. ”Det er min måde at ændre verden, et forhold ad gangen.”