Kærlighedens anatomi bruger videnskabelig forskning til at besvare brændende spørgsmål om forhold

16 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mange forskere engang troede det var umuligt at studere kærlighed og forklare processen med parring og dating. Men mere end 20 år siden, en antropolog, en neurolog, og en social psykolog besluttede at give det en chance. Helen Fisher, Lucy Brown, og Art Aron vendte deres forskning i TheAnatomyOfLove.com, en hjemmeside, hvor besøgende kan finde data om romantik. Den videnskabeligt baserede website hjælper folk lære om de biologiske komponenter af kærlighed og gør det muligt for forskerne at dele resultater på det menneskelige behov for at vedhæfte os selv gennem relationer.

”Hvad er kærlighed?” Er en tidløs spørgsmål med en flygtig svar. Spørgsmålet i sig selv er blevet vævet ind i populær musik, skuespil, film og romaner i årtier. Ingen synes at have en universel måde at forklare det, styre det, eller forudsige det. Mindst det var den konventionelle visdom for 20 år siden.

load...

Men antropolog Helen Fisher uenige. Hun mente, at der var en fysiologisk base for romantisk kærlighed, og at det var en grundlæggende menneskelig drev, der kan studeres. Så hun sammen med Neurolog Lucy Brown på et projekt kaldet Anatomi Kærlighedens.

”Hun rekrutterede mig, fordi jeg var en neurolog, der kunne gøre hjernen billeddiagnostiske undersøgelser. Hun så, at som den måde at besvare dette spørgsmål,”sagde Lucy. ”For så mange år, forskerne sagde bare, 'Du kan ikke studere romantisk kærlighed' og 'Du kan ikke studere følelser.' Det var ikke før 1995 eller deromkring, når funktionelle MRIs og hjerne scanning teknologi kom i brug, at der var håb om at gøre det i mennesker.”

load...

Helen Fisher, en antropolog og medstifter af The Anatomy of Love, taler til et publikum i løbet af en 2016 TED Talk på teknologi og kærlighed.

Helen rekrutteret også kunst Aaron, en psykolog, som studerede romantisk kærlighed, for projektet. Hvert medlem af det centrale team brugte hans eller hendes ekspertise til at bringe vigtige aspekter og perspektiver til undersøgelserne.

På TheAnatomyOfLove.com, kan besøgende lære alt om den forskning, Lucy, Helen, og resten af holdet har arbejdet på i årtier. De kan se Helens TED Talk , tage quizzer at grave indsigter om deres personligheder , og finde ud af, om kærlighed kan hjælpe dem med at udvide og vokse ind i bedre mennesker.

load...

Alle kan lære om videnskaben bag hjertesorg samt fænomenet at være et nygift. Brugere kan købe Helens bog, ” The Anatomy of Love ”, og læser blogs, der hjælper forklare alt fra faser afvisning til sammenhængen mellem utroskab og religion.

”Kærlighed er en væsentlig del af den menneskelige adfærd. Folk ændrer hele deres liv på grund af romantik,”siger Lucy. ”Da vi startede, mange syntes kærlighed varede ikke ret længe, ​​var ikke så indflydelsesrige, og der var ingen grund til at studere det. Men andre mente, at kærlighed er så indflydelsesrig i menneskets lifeand, at det er på tide, vi har forsøgt at forstå det.”

Grundlæggerne Oprettet Undersøgelser at hjælpe folk til at forstå Romantik

I første omgang, holdet af forskere var usikker på, hvordan man griber studere romantisk kærlighed. En tidlig undersøgelse fokuseret på at forstå, hvad der fremkaldte romantiske følelser. Holdet testede sange, forestillede et tryk på en person, og så på ansigterne. De opdagede, at se ansigtet af en anden person var den mest betydningsfulde stimulus.

”Da vi forsøgte at udgive vores første papir i videnskabelige tidsskrifter, der var indvendinger fra dommere og anmeldere. En korrekturlæser sagde, var der ikke sådan noget som romantisk kærlighed, at det blev gjort op af middelalderlige troubadourer,”sagde Lucy.

Anatomi af Kærlighedens forskerhold har forstået viden fra mere end 100 hjernescanninger i de seneste to årtier.

I dag er holdet bag The Anatomy of Love har udgivet fem undersøgelser, udført mange andre, og givet mere end 100 hjernescanninger. Over tid, opdagede de, at de kunne gennemføre test på enkeltpersoner snarere end store grupper, fordi deres hypoteser ville stadig holder stik over tid.

I første omgang, gruppen fokuserede på at studere de svimlende første faser af kærlighed. Til sidst, forskerne begyndte at studere par, der havde været i relationer i lang tid, såvel som mennesker, der havde været sammen i et år. De undersøgte også forskellene mellem mennesker, der er interesseret i at falde i kærlighed og dem, der tager en mere forsigtig tilgang.

”Jeg troede nylig en masse om de mennesker, der er bange for at falde i kærlighed, men ønsker at 'trin til kærlighed,' som vi siger. I stedet ønsker at tilbringe hvert minut af hver dag med en person, de lige har mødt, ville de gerne til dato en gang om ugen på først og derefter skubbe den op til to gange. Men den anden person siger, "Jeg vil gerne se dig hver aften,” sagde hun. ”Det kræver en særlig form for koncentration og en særlig form for tålmodighed på den del af begge parter til at gøre et forhold arbejde.”

Behovet for Attachment er iboende i alle mennesker

En af forskningen holdets vigtigste resultater er, at kærlighed er forbundet med hjernens belønning center. Det ligner afhængighed på mange måder, siger Lucy.

”Den del af hjernen, der beskæftiger sig med forelskelse er på samme niveau som reflekser til at synke og øjenbevægelser. Det er et ubevidst plan, ligesom tørst,”siger Lucy. ”Du kan ikke benægte det, og du føler at du har brug for det - det er en overlevelse system. Det er en stor del af vores belønning system, og hvorfor folk føler enormt euforisk, når de falder i kærlighed.”

Lucy Brown medstifter Anatomi kærlighed at besvare spørgsmål om de biologiske komponenter i romantik.

Holdet studerede par fra både amerikanske og kinesiske kulturer. Næsten alle deres resultater var de samme. De fokuserede også på par, der har været sammen i lang tid - godt forbi den indledende romantik fase.

”Det system til vedhæftede fil er et gammelt pattedyr system, der er udviklet tidligt i evolutionen. Vi blev bygget til at forelske sig i hinanden og holde sammen. De kalder det serielle monogami,”sagde Lucy. ”Nogle mennesker har en genetisk tilbøjelighed til at holde fast i én person, mens andre ikke har det samme genetiske sammensætning. Nogle mennesker synes at have mange partnere, mens andre ønsker at have en. Det er succes for vores arter, de variable strategier for reproduktion.”

Selvfølgelig, den vedhæftede fil er ikke kun for reproduktion, sagde hun. At være i et fast forhold kan gøre livet lettere med hensyn til beskyttelse og samlede ressourcer. Undersøgelser viser, at par har bedre helbred i forhold til dem, der ikke i stabile, langsigtede relationer.

Anatomi af kærlighed: Lær om dig selv og din Partners

En ting Lucy anbefaler til par, der ønsker at holde tingene interessante er at efterligne, hvordan hjernen føles ved deres første møde romantisk kærlighed. Det betyder, at få adrenalinen pumpe, der kan opnås gennem alt fra rejser til at gå på en cykeltur sammen.

”Selv at gå i biografen, kan være den oplevelse. Lad som om du kommer på en lille tur sammen, når du går til en film,”sagde hun. ”Den slags nyhed hjælper aktivere det samme system, der aktiveres, når du er i de første faser af romantisk kærlighed.”

Anatomi af kærlighed hjælper folk med at forstå årsagerne til at de søger kærlighed og parforhold.

Den slags hands-on råd er kernen af ​​The Anatomy of Love. Holdets mål er at hjælpe folk til bedre at forstå sig selv samt skabe de varige relationer, som vi længes.

”Jeg føler fantastisk om denne forskning, som vi har gjort. Som en neurolog, jeg med til at vise, at disse grundlæggende, ubevidste systemer er på arbejde, når vi falder i kærlighed,”sagde Lucy. ”Og vi hjælper folk med at lære, at de har brug for hinanden. Det er et naturligt system oprettet af evolution.”