Ken brænder screeninger af Pbs oplyser datere og stimulerer dynamiske samtaler mellem par

28 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Ken Burns er en amerikansk filmskaber henrykte ved fortiden. Hans kunstfærdighed når ind arkiver sort-hvide fotos og udtrækker en kompleks historisk fortælling om mennesker og begivenheder. Gennem Ken Burns Amerika , en screening serie og integreret hjemmeside sponsoreret af PBS, han montrer regelmæssigt betydningsfulde øjeblikke i amerikansk historie, så seerne kan lære af de fejl og triumfer hos dem, der kom før dem. For daters, Ken prisbelønnede dokumentarfilm giver en intim indstilling til at engagere sig i intellektuel samtale og udvide din forståelse af verden sammen. Nyd din egen private screening af Kens film med din date, og du vil finde dig selv transporteret tothe borgerkrig, den industrielle revolution, den store depression, og andre historiske milestonesthat har formet nutidens samfund.

Tilbage i 50'erne, min store tante og onkel festede en masse. Evenwhen de becameparents, ofte gik de outto fester og diskoteker. ”Vi vil sætte børnene op i biografen,” min store tante siger offhandedly. ”De var fint.”

Når jeg hører deres historier om de gode gamle dage, er det svært for mig at forestille min konservative, 80-årige store tante og onkel gør noget vildt og vanvittigt. Deres ubekymrede party dage er årtier bag dem, og nu er de foretrækker at tilbringe deres nætter i - de fleste likelywatching en god dokumentar. De sidder i deres matchende lænestole, holde i hånd, og ser tilbage på historien med patientens tilfredshed.

load...

Der er noget romantisk om et par, der kan nyde både tankeløs festivas og ro intimitet, vokser og lære sammen gennem årene.

Ken Burns Amerika , sponsoreret af PBS, producerer tankevækkende, informative film til at udvide horisonten af seere ligesom min store tante og onkel. Online screeninger giver daters mulighed for at opdage et nyt perspektiv, og start en meningsfuld samtale med en person special.For både par og singler, opholder informeret om fremtrædende spørgsmål kan gøre samtale flyde lettere på datoer.

Ken Burns har til formål at indgyde ”en følelse af herlighed større end falsk nostalgi” om ourcomplex arv.

load...

Uanset om du er single og ønsker dig følte sig mere vidende på en dato, eller du er et par på udkig efter en grund til at slå ned lysene og bo i, Ken Burns screeninger engagere audiencesacross landet. I mere end tre årtier har Kens incisivefilmmaking vundet ham megen ros og recognition.In 2008 receivedthe han Lifetime Achievement ære ved 29th Annual Nyheder og Dokumentar Emmy Awards.

Ifølge hans officielle hjemmeside på PBS.org, ”Hans film se på mere end blot individuelle frembringelser; de kører publikum til at gå længere ind i temaer, der er centrale for, hvem vi er som nation og som individer.”

Respekteret Filmskaber Ken Burns er fascineret af Past Legends

Allerede som barn, Ken Burns foretrak faglitterære til fiktion, hælde over sin families encyklopædi i sin fritid. Da han var 17, han fik en 8 mm film kamera til hans fødselsdag og spildte ingen tid at skyde en dokumentarfilm om en Ann Arbor fabrikken.

Han arbejdede i en pladebutik, mens du tjener sin kandidatgrad i filmvidenskab og design på Hampshire College, en alternativ skole i Massachusetts med fokus på selvstyret undersøgelse andnarrativeevaluations stedet for kvaliteter.

load...

Ken Burns, filmskaber af talrige historiske film, skød sin første dokumentarfilm i en alder af 17.

”Skolen var en fantastisk koncentration af store lærere og nogle beskedne udstyr og ingen penge,” Burns mindede i et interview. ”Vi dybest set gjort disse film til nonprofit kunder til kostpris. Det er virkelig sætte os ind i den virkelige verden i en meget interessant måde.”

Når han dimitterede i 1975, Ken medstifter et filmselskab, florentinske Film, og begyndte at udvikle sin underskrift stil af historiefortælling. For visuals, bygger han primært på stillbilleder, langsomt panorering hen eller zoome ind på ansigter, vejlede beskuerens opmærksomhed. Han ledsager disse billeder med gribende musik, levende lydeffekter, eller lidenskabelig fortælling af historiske skrifter. Hans mesterlige teknikker fremmane følelser tidsperioden, hvilket bringer historien til live i rost dokumentarfilm som ”The Civil War” og ”Brooklyn Bridge.”

Ken har modtaget 20 honorære grader og flere priser som anerkendelse af hans arbejde. Han vandt 1995 Emmy Award for Outstanding Information serien til ”Baseball”, og den Emmy Award 2010 for udestående Nonfiction serien til ”The National Parks: USAs bedste idé.” Han har også været nomineret to gange for theAcademy Award for Documentary Feature.

I sin film, foredrag, og den samlede karriere, Ken bestræber sig på at føre en national dialog om emner, der betyder noget. Daters vil finde samtale startere på en række forskellige emner ved at tage et kig på hans distinguisheddocumentaries på PBS.

Fra borgerkrig til borgerlige rettigheder, Fremvisning American History til singler og par

Ken Burns Amerika laver film til giveviewers en større forståelse af fortiden samt den nuværende. Hver klippet er omhyggeligt konstrueret til at give de lidenskaber og holdninger time.Watching Kens documentariescan være en vidunderligt intim måde for daters at tilbringe en aften.

For baseball fans, historie buffs, naturelskere, jazz-entusiaster, og alle med en passion for at lære, Ken showcases al grus og herlighed Amerikas arv. Hvis du leder efter et emne, der vil tilskynde intellektuel diskurs med en dato, disse film er en stor ressource.

Hvis du ønsker at studere op før du ser en dokumentarfilm, kan du bruge Ken Burns Amerika hjemmeside for at læse essays om amerikansk historie andpick upsome sjove fakta at imponere din date, som du ser ”The Civil War”, ”The Roosevelt,” eller ” Baseball.”

Ved at dykke ned i de emner ofracial spænding, naturbeskyttelse, og andre hot-knap issuesin historie, Ken viser kompleksiteten af ​​fortiden, og hvordan det ekkoer ind i future.In en 90-minutters dokumentarfilm kaldet ”The Address,” Ken Burns fokuseret på hvordan ord fra fortiden caninspire mennesker- selv i dag - ved at fortælle historien om de studerende, der er nødvendige for at huske Lincolns Gettysburg-talen.

”Man kan lære så meget om historie fra at læse om den nuværende, som du kan omvendt,” siger Ken. ”Det er at lære om den nuværende gennem historien, hvilket er, hvad jeg gør for et levende.”

For at fortsætte med at lære (og måske hente nogle kvalitets film ideer til din næste dato), kan du tilmelde dig den kvartalsvise e-nyhedsbrev og hearthe senest fra Ken Burns og florentinske Films. Om ikke andet, vil hans indsigt i fortiden helt sikkert give dig noget at tale om med din date.

Fokuseret på en række emner, hisfilms tilbyde fængslende rejser til en anden tid og sted. ”Alt mit arbejde,” siger Ken, ”handler om at vække de døde.”

Op kaliber af dine datoer ved Tuning I til PBS Screenings

Fromdrinking cocktails i deres ungdom at diskutere Jackie Robinson i deres alderdom, min store tante og onkel elsker at tilbringe tid sammen - selv efter over60 års ægteskab. Hvis du spørger mig, hemmeligheden til deres succes som et par, er, at de er opmærksomme. De tager sig tid til at forstå hinanden withopen hjerter, og de berige deres forhold ved aldrig vige bort fra at lære noget nyt.

Med Ken Burns som din guide, kan du bo i og tage en filmisk tur down memory lane, tilføjer dybde til dine dates.His screeninger på PBS fortæller historien om mangelfulde helte fra fortiden og give historiske lektioner til moderne Amerika. Hvis du leder efter et stimulerende samtale, Kens film er et glimrende placeto start.

”Jeg tror, ​​vi har en sult efter national selv-definition,” siger Ken om, hvorfor han gør dokumentarfilm. ”Uden en fortid, vi fratager os af de afgørende indtryk af vores væsen.”