Kimberly moffit-medarbejdere: konstruktiv forholdsrådgivning, coaching og terapi for mennesker i toronto

29 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Forholdet ekspert Kimberly Moffit er en karismatisk og vidende tilstedeværelse i dating side. Efter at have afsluttet sit ph.d.-arbejde i psykologi, hun åbnede sin egen terapi praksis i Canada for at hjælpe folk med forhold, dating, og sex spørgsmål. Baseret i Toronto, KMA Terapi giver individuel og parterapi med en personlig og hands-on tilgang. Et team af uddannede fagfolk, herunder psykoterapeuter, sexologer, par rådgivere og massører, giver et fuldt spektrum af terapeutiske muligheder for kunder i alle aldre. Siden 2008 har KMA Terapi hjulpet tusindvis af mennesker udvikle effektive kommunikationsstrategier og sundt forhold habits.Plus, Kimberly er nede-på-jorden dating rådgivning giver energi og informerer millioner af seere på hendes YouTube-kanal, Ask Kimberly. Som en autoritet på mentale og følelsesmæssige sundhed, Kimberly indvarsler singler og par i mere frugtbare og tilfredsstillende relationer.

Kimberly Moffit kalder sig selv et forhold fe godmother.Her optimistiske og venlige attitude lyser op på skærmen på hendes YouTube-kanal, Ask Kimberly. I virale videoer, hun retter ud på punkt dating rådgivning om alt fra , hvordan man se, om en fyr kan lide dig til , hvordan til tekst et crush.

load...

Kimberly Moffit, grundlægger af KMA Terapi, er blandt Canadas førende forholdet eksperter.

Den canadiske YouTuber bruger en venlig og tone til at forbinde med sit publikum, men hendes råd er bakket op af års studier, forskning og erfaring som et professionelt forhold terapeut.

Kimberly har prøvelse af en erfaren sammenhæng ekspert. Hun ejer AGenerelle terapi praksis i Toronto, Kimberly Moffit Associates Terapi , der tjener singler og par med den samme type venlig vejledning og ekspertise Kimberly bringer hendes videoer.

load...

Da det blev grundlagt i 2008, har KMA Terapi vokset fra en one-woman-show til en fuldt bemandet praksis opererer ud af to kontorer i Yonge-Eglinton og Liberty Village. Som en erfaren par rådgiver, Kimberly udmærker sig ved at tale gennem problemer, der skitserer strategier for succes, og give meningsfuld feedback til klienter. Hendes overordnede mission er at håndhæve god mental sundhed i kunder med en række spørgsmål.

Uanset om du har at gøre med følelser af angst før en dato eller kæmper i et ulykkeligt ægteskab, KMA Terapi har en uddannet specialist, der kan arbejde sammen med dig og vejlede dig tomaintain tilfredsstillende og tillidsfulde relationer.

Par, Individuel & Sex Therapy skræddersyet til at passe dine behov

Kimberly kører en almen praksis, der offerscouples rådgivning samt individuel terapi med fokus på sex, dating og relationer. Den professionelle terapeut beskriver hendes primaryclient base som en ung og støtteberettigede mennesker i Toronto. Med udgangspunkt i en summende downtown område, KMA Therapy ser folk i alle aldre og baggrunde. ”Vi servicerer et helt samfund,” siger Kimberly. ”Vi er der for nogen har brug for hjælp.”

load...

På KMA Terapi, hver sag er unik og håndteres withpersonalized opmærksomhed. Det første skridt til at blive en klient er en 30-minutters indtagelse session, hvor en therapistassesses dine behov og mål. Ved ankomsten, personalet tilbyder altid en varm kop te til at få folk til at føle sig hjemme.

KMA Terapi hjælper unge fagfolk skal behandle problemer i parforholdet, familiespørgsmål og andre personlige forhindringer.

Typisk patienter kommer til KMA Terapi gang om ugen i en times aftaler, men Kimberly sagde hyppigheden og varigheden af ​​sessioner kan variere baseret på en persons tidsplan, budget og andre personlige præferencer. Holdet er fleksibel nok til at arbejde med travle individer. De har været taknemmelig for at have tillid til kunder, der kommer til dem på et langsigtet grundlag for at beskæftige sig med alvorlige problemer som tillid spørgsmål eller depression.

”Efter at have talt individuelt med en person, vi vælger den rigtige pasform til vores hold baseret på personlighed og specialitet af vores behandlere,” siger Kimberly. ”At få den rigtige pasform er utrolig vigtigt for os.”

20 Trænede Terapeuter med forskellige tilgange og stilarter

KMA Terapi behandler en række spørgsmål, herunder familiens problemer, angst, depression, fysisk skade, forholdet spørgsmål, anger management, obsessiv-kompulsiv sygdom, sex terapi og skilsmisse. Holdet af 20 uddannede terapeuter specialiserer sig i forskellige områder (fra den menneskelige seksualitet til PTSD), så der er altid nogen, der kan hjælpe.

”Vi har en lille smule af det hele,” Kimberly fortalte os, ”der passer til den, der kommer ind ad døren. Vi skræddersyr et program, der virker for den enkeltes behov.”

”Jeg har været vidne Laura i seks måneder nu - hun er en talentfuld massage terapeut og altid har et smil på hendes ansigt.” - Robert, en KMA Terapi klient

Holdet dækker over en række bekymringer blandt Toronto beboere. Hver terapeut bringer hans eller hendes eget perspektiv til den praksis og tager en unik tilgang til at hjælpe folk. Fromevidence-baserede teknikker til følelsesmæssigt fokuseret terapi, holdets forskelligartede blanding af stilarter er en stor upside til den almindelige praksis.

Ifølge hendes bio , ”Kimberly har ét primært mål for KMA:. For at ændre den traditionelle opfattelse af terapi til en, der er moderne, normaliseret, og sjovt for alle”

Spørg Kimberly: en YouTube-kanal med munter dating tips

I de senere år har Kimberly eksploderede i hendes arbejde som professionel YouTuber. Spørg Kimberly er en kanal dedikeret til at give ud killer dating rådgivning i en relatable og sjov måde. Hendes karisma når vi taler om spørgsmål af hjertet har givet hende en loyal fan baseof Kimberlinas på nettet.

I øjeblikket Kimberly kanal prale 333.000 abonnenter. Hendes ugentlige videoer får millioner af viewsfrom et primært unge og kvindelige publikum. Hun er opmærksom på kommentarerne og bruger feedback fra sit publikum som inspiration til nye videoer. Når hun ser en lang række kommentarer alle stille det samme spørgsmål - som ”Hvordan kan jeg geta fyr til at lide mig?” - Kimberly sammensætter en video for at løse deres concernsfrom et psykologisk perspektiv.

”I dag skal vi til at tale om de fem tips jeg har efter års arbejde med par og relationer på min terapi sofaen,” sagde hun i sin video om, hvordan man får en fyr til at lide dig.

Kimberly tillid og autoritet i dating verden er imponerende at millioner af seere. Hun har store indsigt i tiltrækning og giver praktiske tips til daters rundt om i verden.

Hendes videoer dækker vigtige kærlighed emner som hvordan man kan flirte, hvordan man kysser, og hvordan man kan vide, om din knuse er helt ind i dig - eller ikke. Hun har det sjovt med hendes kanal og tilskynder daters at have det sjovt så godt. I ” Hvordan til at bøje og snapin Real Life ,” Kimberly giver en trin-for-trin guide til hvordan du gør det ikoniske træk fra ”Legally Blonde”.

Da hun er vokset hendes tilstedeværelse på YouTube, har Kimberly nået et verdensomspændende fællesskab med salvie (og frække) dating og forholdet advice.Over årene, har hun hjulpet millioner af daters forbedre deres kærlighedsliv hjælp hendes tankevækkende råd.

KMA: Fremme følelsesmæssige trivsel til singler og par

Med indlevelse og intuition, Kimberly guider folk om, hvordan til dato med succes og nyde sunde relationer. Hos Kimberly Moffit Associates Terapi, et mangfoldigt team af terapeuter hjælper singler og par arbejde gennem deres problemer. En hands-on rådgivning session kan åbne op for en konstruktiv dialog om de triggere, forhindringer og bedste praksis i et forhold.

KMA Terapi giver Toronto beboere nøglerne til blomstrende, sunde relationer

Uanset om du leder efter generelle hurtige tips på hendes YouTube-kanal eller dybdegående og personlig feedbackin terapi sessioner, Kimberly hjælper daters med en livlige holdning og psykisk sund rådgivning.

”Vi er glade for, hvor vi er på,” siger Kimberly om hendes terapi praksis. ”I fremtiden vil vi fortsætte med at tilbyde forholdet og velvære at møde folk, uanset hvor de er på.”