Klinisk psykolog dr. Mayers ikke-dømmende tilgang hjælper folk med at forbedre deres sexliv

21 maj 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Dr. Eli Mayer står diskrimination som den første åbent homoseksuelle ph.d.-studerende i sin kandidatuddannelse. Men efter at han dimitterede og begyndte sin praksis, AIDS-krisen ramte, og mange af hans homoseksuelle patienter i New York værdsat, at han kunne forholde sig til dem. I første omgang, Dr. Mayer fokuseret på traditionel psykoterapi, men efter at have studeret seksualitet, han blev en certificeret sexolog. I dag er hans patienter, som er par og enkeltpersoner, drage fordel af en blanding af begge teknikker. Mange par finde trøst med sine sex terapi teknikker og ofte opnå resultater hurtigere end med traditionel psykoterapi.

Da Dr. Eli Mayer var gældende for hans ph.d.-program i begyndelsen af ​​1980'erne, han holdt sin seksualitet stille, fordi han vidste nogle universiteter vil ikke acceptere en åbent homoseksuel elev. Hans beslutning om at komme ud i løbet af sit andet år på Yeshiva Universitet lagde sine akademiske studier i fare, når fakultetet blev uenige om, hvorvidt at udvise ham. Han opholdt sig i programmet, men nogle mennesker der aldrig ville tale med ham igen.

load...

Dr. Mayer gik på at blive en autoriseret klinisk psykolog. Efter endt uddannelse, på højden af ​​AIDS-epidemien, startede han en praksis som en af ​​de første åbent homoseksuelle psykologer i New Yorks Greenwich Village.

Dr. Eli Mayers personlige oplevelser som en homoseksuel mand hjælpe ham til at forstå sine klienter.

”Dette kvarter var ligesom landet med de levende døde; Det var som at hoppe ud af en gyserfilm,”sagde han. ”Jeg havde mange patienter, der kommer ind og ud, og nogle vil dø meget, meget kort tid efter.” Dr. Mayers egne erfaringer unikt positioneret ham til at leve sig ind i og støtte unge homoseksuelle mænd kæmper med sygdomme og død.

load...

Dr. Mayer fortsatte praktisere traditionel psykoterapi, men over tid, sagde han, det blev rutine og kedeligt. Mange af hans patienter ofte ikke se resultater i årevis, hvis nogensinde.

Dr. Mayer sagde, at han havde altid været fascineret af den menneskelige seksualitet, men havde lært meget lidt om det i skolen, så han begyndte at studere det i udstrakt grad. Han blev en certificeret sexolog, der gør det muligt for ham at nærme behandling med et unikt perspektiv.

Hans arbejde kan skabe positiv forandring meget hurtigere og give betydelige, varige fordele for enkeltpersoner og par - især i deres sexliv.

At være en åbent homoseksuel sex Terapeut betyder, at han kan forholde sig til patienter

Da Dr. Mayer kom ud som bøsse i graduate skole, oplevede han diskrimination. Men hans seksualitet blev et aktiv, når han åbnede sin praksis, fordi det hjalp ham forholde sig til sine marginaliserede homoseksuelle kunder under krisen aids.

load...

Han har også gjort et navn for sig selv som en pålidelig ressource for bøsser, den transseksuelle samfund, nogen anden i LGBTQ + spektrum, og de udforsker alternative livsstil, herunder ikke-monogami. Dr. Mayer giver en ikke-dømmende øre og kan leve sig ind i sine klienters kampe kommer ud og udsat for diskrimination. Hans tilgang er afslappet, jovial, interesseret, og bekymret, sagde han, som ofte er et pust af frisk luft til dem, der føler misforstået.

Dr. Mayer var overrasket over at erfare, at være bøsse også gør ham til en effektiv terapeut for lige par. Han finder, at hans seksualitet kan sætte sin straight mandlige og kvindelige klienter på lethed, og hans praksis er en lige blanding af homoseksuelle og lige kunder, siger han.

. Dr. Mayer har en teori om, hvorfor lige par drages til ham: ”Jeg tror, ​​at når folk kommer til at snakke om, hvad der foregår i deres sexliv, kvinder ikke kan lide at gøre det med en lige fyr så meget - det er ubehageligt,” Mayer sagde. ”Men til en homoseksuel mand, det er ligesom at tale med deres frisør; det er ikke noget problem."

Derudover Dr. Mayer sagde straight mænd ofte foretrækker at tale med ham, fordi de ikke føler sig komfortable have deres sexliv analyseret af en anden lige mand.

Ved at kombinere psykoterapi og Sex terapi for bedre resultater

Så vidt Dr. Mayer ved, han er den eneste åbent homoseksuelle autoriseret klinisk psykodynamisk psykolog, der er også en certificeret sex terapi vejleder øst for Rocky Mountains. Hans evner og personlige erfaringer hjælpe ham med at få bedre resultater for sine patienter.

Dr. Mayer har været praktiserende standard psykoterapi i 25 år, men han nyder, hvordan hans patienter ofte se hurtigere resultater gennem sex terapi.

”Med psykodynamisk psykoterapi, folk gå ud af mit kontor efter at have været sammen med mig i 15 år og siger, 'Måske hjalp,” sagde han. ”Nu hvor jeg gør sex terapi, folk springe ud af mit kontor efter seks måneder at sige, 'Dr. Mayer, du er et geni, jeg aldrig troede, jeg ville have sex igen!' Det er en af ​​de ting om sex terapi; det har en tendens til at være hurtig.”

”I traditionel psykoterapi, du regne ud, hvad det har at gøre med, og hvad (en klients) bekymringer er. Forbindelsen er der, og de ser det, men det gør ingen forskel. Med sex terapi, du starter fra den anden ende.”Dr.. Eli Mayer, klinisk psykolog og sexolog

Sexterapi virker fra den modsatte ende af spektret af traditionelle psykoterapi, sagde Dr. Mayer. For eksempel, hvis nogen kommer i, fordi de har problemer med at få erektion, når de er med deres kæreste, men ikke når de er alene, kan der være to forskellige tilgange.

”I traditionel psykoterapi, du regne ud, hvad det har at gøre med, og hvad kundens bekymringer er. Forbindelsen er der, og de ser det, men det gør ingen forskel,”siger Dr. Mayer. ”Med sex terapi, du starter fra den anden ende. Man kan sige, 'Nå, har du lyst til at give blowjobs? Vil du have en erektion, hvis din mand gav dig et blowjob?' Og du arbejder derfra. Det er mere praktisk. Du har en reel følelse af, hvad der foregår, og hvordan man arbejder med det.”

Mænd og kvinder i alle aldre Kom til Dr. Mayer

Dr. Mayer hjælper patienter i alle aldre - fra 20'erne til deres 80'erne - og en af ​​de mest almindelige problemer, han ser, er med lang tid par, der bruges til at have fantastisk sex, men tingene har fizzled. Han nyder at hjælpe dem med at finde gnisten igen.

”Folk kommer ofte på grund af bekymringer, der forhindrer dem i at komme ind i et seksuelt forhold,” siger Dr. Mayer. ”For fyre, kan det være erektil dysfunktion eller andre former for angst, og for kvinder, kan det være smerten af ​​samleje og også generelle bekymringer om sex.”

Dr. Eli Mayer tilbyder kunderne en bred vifte af rådgivning muligheder.

En anden almindelig årsag kunder kommer til Dr. Mayer er, at de tror, ​​der er noget galt med dem - når der ikke er.

”Folk vil ofte komme til ting, de mener er problemer, men er ikke,” sagde han. ”Jeg lære dem at håndtere dem, så ting som feticher eller usædvanlige interesser, eller ting, der er temmelig normal, men det på en måde kom ind i deres hoveder som børn, at 'Åh min Gud, det er forfærdeligt.'”

Oprettelse Magtfulde Ændringer i livet for sine kunder

Dr. Mayer sagde, at han elsker sin profession og har set nogle fantastiske ting ske i sine klienters liv, hvilket giver ham stor tilfredshed og motivation til at fortsætte.

”Det mest kraftfulde ting, der sker, er, når nogen kommer i at tro, at deres seksuelle lyster er mærkelig eller forfærdeligt, eller de kunne ikke tale med nogen om det, og de finder ud af det er OK,” sagde han. ”Lær at være fortrolig med alle dele af dig selv, og hvordan man arbejder det ind i et forhold - det er altid de ting, der føles som, 'Wow, hvad et skift.'”

Dr. Mayer foreslår at tackle problemer frontalt og arbejde med din partner om vanskelige spørgsmål. Åben kommunikation kan være udfordrende, men Dr. Mayer sagde, at han kom ind i feltet for at hjælpe kunder skabe bedre liv og stærkere relationer.

”Det er sådan en vidunderlig følelse, når du ser folks liv bliver bedre som følge af behandlingen,” siger Dr. Mayer. ”Det er derfor jeg gør det.”