Knutens 5 tip til det perfekte vinterbryllup

6 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

TL; DR: Ikke alene er vinter en særlig tid på året for familier, men det er også en magisk tid for par i kærlighed. For dem planninga winter wonderland bryllup, TheKnot.comis go-to ressource.

Vidste du, 7 procent af par havde en vinter bryllup i 2013? Ifølge The Knot 2013 Virkelige Bryllupper Study, som består af mere end 12.600 amerikanske brude, der er 2 procent mere end 2012!

Glem forår, sommer eller efterår -Gør vejen for vinteren. Der er tonsvis af fordele ved at have en vinter bryllup, og Jamie Miles, redaktør af TheKnot.com, var så venlig at dele sin insider hemmeligheder for at gøre dag så perfekt som muligt for dig og dine gæster.

load...

”Ferien og vinter i almindelighed skabe mulighed for at få en rigtig varm, intim begivenhed,” sagde hun.

1. Bog everythingearly

En af de største frynsegoder ved at have en vinter bryllup er par ikke behøver at bestille mødested, cateringfirmaer og fotografer så tidligt som dem, der har en sommer bryllup, men Miles anbefaler stadig at få et forspring.

Plus du vil spare nogle penge, fordi virksomhederne er mere fleksible med deres priser i løbet af denne tid af året.

”Du kan også være i stand til at få en aftale, fordi vinteren betragtes uden for sæsonen eller off peak for mange spillesteder,” sagde hun.

load...

Miles' # 1 tip til coupleshaving en destination bryllup er ikke kun at tænke på dine rejseplaner, men tage hensyn til, hvad det vil tage for dine gæster at komme dertil. Gøre processen så let som muligt for dem, og holde kommunikationslinjerne åbne.

”Folk elsker undskyldning for at have en lille ferie og lidt solrig flugt,” sagde hun. ”Ferien er en tid til at få alle din familie sammen. Det kan faktisk være mere praktisk at have et bryllup omkring dette tidspunkt, især hvis du har gæster, der rejser fra ud af byen og timingen arbejder ud.”

2. Match garderobe med sæsonen

Det er rigtigt, at spillestedet er en fantastisk måde at sætte scenen for en vinter Eventyrland, men stopper ikke der!

Ifølge Miles, en af ​​de største tendenser i 2014'sBridal Fashion Weekwas cardigans og trøjer, som hun sagde giver kontrast til den hvide kjole og passer med en vinter bryllup tema.

For brudepiger, prøv hyggelige adskiller gerne langærmede blouseswith tyl nederdele eller fed farver som due grå eller metallisk blonde.

load...

”Også, blå brudekjoler er i denne sæson, så det er en moderne fortolkning af den traditionelle hvide kjole,” sagde hun. ”Jeg tror, ​​at nuance ville se særligt smukke med en all-hvid kulisse i en snedækket omgivelser.”

Men Miles ikke glemme den nette og hans venner. Selvom du ikke kan gå galt med en traditionel tux, så prøv at blande i nogle sjove muligheder som plaid bøje tørklæder.

”Grooms også nyder farvede dragter i øjeblikket,” sagde hun. ”Vi opfordrer dem altid til at spille op deres personligheder.”

3. Embrace vejret

Ja, det er muligt at have en udendørs ceremoni i december, januar eller februar, men det vigtigste er at være kreativ og planlægge, plan, planen (og måske gøre det til en hurtig én)!

Considerdraping tæpper over stolene, eller se, om din mødested giver opvarmede lamper.

Hvis du ikke ønsker at trodse kulden, kig ind fora stort vindue, som du kan have ceremonien foran, og så kan du bare tage et par gruppebilleder udenfor.

”Sørg for din brudgom har en jakke. Sørg for at have nogle søde cardigan. Selv snuppe en plaid tæppe ville være sød. Sørg også for du tid det korrekt, så du har en plan, og din fotograf er klar over,”Milessaid. ”Der er noget fantastisk over sneklædte bryllupsbilleder.”

4. Tænk over dine gæster

Ifølge Miles, er par invitere færre og færre gæster til deres bryllupper end nogensinde før. Men de er også at bruge flere penge på gæst erfaring... Så meget, så holdet på TheKnot.comcoined 2013 som ”The Year of the Gæst.”

”Det er klart, det handler om parret, men det handler også om at skabe en personlig, mindeværdig oplevelse deres gæster kommer til at huske,” sagde hun.

Så hvordan gør man det? Lad os starte med indretningen.

Miles' udsmykning råd er at arbejde med, hvad der er allerede tilgængelige på dit mødested. Hvis de har sæsonbetonede lys og træer omkring ejendommen, tilføje apersonal præg ved at inkludere elementer, der afspejler din personlighed

”En masse af steder er allerede peppet op for sæsonen, så du kan spille fra nogle af indretningen, de allerede har,” sagde hun. ”Det handler om din personlighed og hvilken slags udseende, du går efter.”

En varm chokolade bar vil varme dine gæster lige op!

Men hvad med maden?

Miles foreslår betjener hjertelig komfort fødevarer ligesom mindre dele af filet medaljoner eller Cornish høne i en bouillon-baserede suppe, samt at få kreativ med drikkevarer ved at give mulled cider eller en varm chokolade bar.

5. Hold det sjove går gennem bryllupsrejse!

Når det er tid til at sige farvel til dine gæster og vinter Eventyrland, betyder det ikke, du kan ikke holde ånden i gang. En vinteren bryllupsrejse er ofte lige hvad brylluppet lægen beordrede!

”Hvis du planlægger en vinter bryllup, du har en varm bryllupsrejse til potentielt se frem til så godt,” sagde Miles

For flere vinter bryllup tips og mere, kan du besøge TheKnot.com, den mest populære one-stop-bryllup planlægning site.The bryllup af dine drømme er kun et klik væk!

Foto kilde: bridalguide.com, magnetstreet.com, partyresources.blogspot.com, celebrationsathomeblog.com