Kødfri mandag: hvordan man skaber sundere spisevaner med en partner - mindst en dag om ugen

16 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Amerikanerne udgør en mangfoldig mosaik af ideologier, holdninger, kulturer og trossystemer, men en ensartethed forener os - vi er en kød-elskende mennesker. I dag den gennemsnitlige amerikanske forbruger about71 pounds af rødt kød om året , og det er ikke en sund statistik. Den overforbrug af kød har seriousnegative konsekvenser på en persons helbred samt på den samlede miljø. For at bekæmpe disse problemer, den Meatless mandag kampagne opfordrer folk til at reducere deres forbrug af kød ved at blive vegetar en dag om ugen. Om mandagen, de mennesker, der deltager i denne verdensomspændende bevægelse skære kød ud af alle deres måltider. Kampagnens diætist anbefaler en række forskellige ofrecipes at gøre måltiderne meatless og lækker. Kødædende par kan løse dette sundhedsprojekt sammen og have det sjovt madlavning op grøntsager til en forandring på mandage. Med rigelige ressourcer og opskrifter, Meatless mandag inspirerer singler og par til at spise mere frugt og veggiesthroughout ugen.

Historien om Meatless mandage kan spores tilbage til første verdenskrig, da den amerikanske Food Administration toldfamilies de kunne hjælpe krigsindsatsen ved at spise mindre hvede, kød, sukker og andre centrale hæfteklammer. Regeringen indført Meatless mandage og Wheatless onsdage at tilskynde amerikanerne til at skifte deres spisevaner - og det lød med over 13 millionpeople landsdækkende.

load...

I 2003 Sid Lerner, en tidligere annonce executiveturned filantrop, genoplivet ideen om Meatless mandage som en måde at slå til lyd for personlig sundhed. Han led af hjertesygdomme, og en læge fortalte ham at skære hans kød indtag med omkring 15%, hvilket i gennemsnit ud til en fuld dags måltider eachweek. Sid indså at skære ud kød til en dag om ugen kunne være en positiv forandring for mange amerikanere, ikke bare ham.

Sid anvendt sin baggrund i reklamer for at øge bevidstheden om de problemer, der er forbundet med kødforbruget. Hepartnered med Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health for at etablere den Meatless mandag kampagne og opfordre folk over hele verden til at foretage små men meningsfulde ændringer i deres kost - startende en dag om ugen.

load...

I dag Meatless mandag sundhed initiativet er aktiv i 44 lande og kan prale 150.000 Facebook-tilhængere. Mange mennesker er tiltrukket tothe tanken om at starte små - ikke give op kød helt - at fremme sundere spisevaner.

Kampagnens fokus på mandag er ingen hverken ulykke; forskning tyder på, at et flertal af adultssee mandag som en dag til at starte på en frisk. Om mandagen, folk er mere modtagelige for sundhedsbudskaber. Ifølge Meatless mandag stedet , ”Mandag kan således være en stærk løftestang punkt i folkesundheden kampagner for at hjælpe folk holde sig på sporet med deres sundhedsmæssige mål.”

Gennem årene har Meatless mandag lanceret andre Mandag-baserede kampagner, ligesom Move Det mandag og destress mandag , for at hjælpe singler, par og familier nå varioushealth mål. Fra fysisk kondition til seksuel sundhed, disse initiativer tilbyde ressourcer og samfund støtte til hundredtusinder af mennesker.

load...

Diana Rice, en registreret diætist arbejder for Meatless mandag kampagne, bemærkede de mange fysiske og sociale fordele ved at opretholde en afbalanceret kost og spise mindre kød. Du kan reducere din risiko for hjertesygdomme eller slagtilfælde, bremse fedme, klippe din ugentlige budget, lavere udslip af drivhusgasser, og minimere den globale vandforbrug blot ved at tage del i Meatless mandage.

”Vi ser det som en win-win-situation,” sagde hun. ”Meatless mandag er en to-strenget kampagne for at forbedre sundheden for individer såvel som sundheden for planeten.”

5Recipe Forslag til par på udkig efter velsmagende Veggie Måltider

Diana tror på effektiviteten af ​​Meatless mandage, men har sit arbejde skåret ud for hende, når overbevise sin mand. Han voksede op i det sydlige og set kød som skulle være omdrejningspunktet for alle måltider. Før mødet Diana, var han mere tilbøjelige til at scarf ned en fastfood hamburger end en frisk grønkål salat.

Ved tilberedning for sin mand, Diana endeavorsto gør traditionelle måltider, der er velsmagende og, hemmeligt, meatless. ”Jeg tror ikke ligefrem tænker på det som at lyve,” sagde hun med et listigt smil. ”Jeg bare sætte den ned på bordet og ikke nævner jeg tog ud i kødet.” På den måde har hun fået sin mand til at spise og enjoymany vegetabilsk baseret fødevarer, herunder vegetariske Lasagne og aubergine parmesan.

Du kan få healthyand vise støtte til en elsket ved at deltage i Meatless mandage sammen.

Mange sundhedsbevidste par motivere hinanden til at tage op sundere spisevaner og hold hinanden til ansvar for enhver cheats.Change starter derhjemme. Ifølge Meatless mandag forsknings- numre, 40% af mennesker sagde, at det er nemmere at nå deres sundhedsmæssige mål , hvis de slutter med familie, venner eller kolleger.

Hvis du ønsker at deltage i Meatless mandag kampagne med en partner, men ved ikke, hvad de skal gøre, kan du slå op vegetariske opskrifter online. Vi recommendthe følgende fem opskrifter til daters gøre veggie-baserede middage:

1. Crunchy Linser Tacos

Crunchy Linser Tacos er en meatless klassiker. Forkogte linser erstatter hakket oksekød i crunchy skallen, og avocado-feta guacamole tilføjer en nice flavorful punch til denne skål. Du kan lægge ud ingredienser som en taco bar, så du og din date brugerdefinerede kan lave dine egne tacos med dine foretrukne fæstnelse.

Diana fortalte os denne opskrift gør det nemt at skjule kød erstatninger - eller fjerne kødet helt - uden at ofre den taco godhed så mange af os kender og elsker. ”Tacos er store vegetariske indstillinger,” sagde hun. ”Generelt, hvis du fløjls på koriander eller hot sauce, folk er mere end glade for at grave i.”

2. Nem Veggie Lo Mein

Take-out måltider kan tilfredsstille smagsløgene, men de er ikke de sundeste aftensmad. Men madlavning op nogle asiatiske Stir Fry af dine egne gør for en sjov DIY dato nat - og du kan pakke det med grøntsager og næringsstoffer. Nem Veggie Lo Mein fylder din tallerken med sne ærter æg nudler kål, svampe, gulerødder, selleri, og så du ikke vil endda gå glip af kødet. Put det hele i en gryde og gøre nok for madrester. Yum!

”Den madlavning del skal være så sjovt som det at spise en del,” Diana fortalte os. ”Du kan åbne en flaske vin og gøre det til en sjov oplevelse.”

Hvis du og din partner er seriøs omkring slankekure, kan du puls rå blomkål i en foodprocessor at gøre det til en sund ris substitute.Thiswill skære nogle kulhydrater, men du stadig ende op med en solid, velsmagende måltid that'seasy at gøre og let at nyde.

3. Hjemmelavet Vegetarisk Pizza

Jeg er besat med at gøre min egen pizza. Det er så nemt og sjovt at sætte det hele sammen. Uanset om udrulning af dejen selv eller bare smide nogle ost og toppings på naan brød, kan du tilpasse din pizza til din smag. Den bedste del: pizza er naturligvis vegetarisk. Put nogle tomater, spinat og squash på der, og du næsten har en salat.

Sharon Palmers Arugula salat Pizza giver en forfriskende tage på pizza.

Den Meatless mandag Pizza Collection , kan downloades gratis, tilbyder 10 lækre pizza opskrifter fra top kogebog forfattere. Fra asparges til zucchini, disse opskrifter bunke på sunde grøntsager og friske råvarer.

Du kan tage disse pizza opskrifter og nemt gøre dem til din egen. Improvisation er opmuntret, når de foretager pizza Smid på alle de grøntsager og saucer, du kan lide - men måske gå let på hvidløg, hvis du laver pizza til en date!

”Jeg gør pizza en gang om ugen,” Diana fortalte os. ”Det er nemt at blande det op med forskellige grøntsager og lære, hvad du kan lide, når du går.”

4. Alsidig japanske Onigiri

Japanske Onigiri er fyldt ris bolde proppet med alle mulige lækre grøntsager. Denne opskrift opfordrer til søde kartofler og kabocha squash at supplere rice.While risen er varmt, kan du forme det til en kugle, en trekant, et hjerte - eller hvad du vil. Når den er afkølet, vil ris holde den form og holde sig frisk i op til tre dage i køleskabet.

Den hands-on proces til at gøre denne parabol gør det store for daters der nyder at tackle madlavning projectstogether.

5. Seasonal Spring Pea Pesto Penne

Det er svært at gå galt med pasta. Selv uden kød, retter som lasagne giver masser af mad til at fylde dig op. Spring Ært Pesto Penne er dejligt appetitvækkende med tonsvis af næringsrige greens og sprøde pinjekerner drysses hele. Præparatet er hurtig, så det er ideelt for par, der foretrækker at bruge mere tid på at spise og mindre tid madlavning.

Ifølge beskrivelsen, ”en uimodståelig pesto lavet med traditionel basilikum, pinjekerner, og revet ost runder ud måltidet.”

For Forældre: Børn Kog mandag Gør måltiderne sjovere

Måske du og din ægtefælle er på samme side om din kost, men det er en hårdere sælge få børnene om bord. For familier, der ønsker at spise sundt sammen, Kids Kog mandag kampagne fungerer som et nyttigt ressource. Denne samling af opskrifter, værktøjskasser, og råd giver forældre til at inddrage deres børn i madplaner og madlavning proces mindst en gang om ugen.

Børn kan lære om portionsstørrelser, vigtige næringsstoffer og smag kombinationer mens madlavning med deres forældre.

Ved at invitere dine børn ind i køkkenet, kan du lære dem værdifulde færdigheder. Ifølge Kids Kog mandag , børn, der lærer at lave mad ofte udvikle en sophisticatedpalate og føle sig stolt af deres kulinariske præstationer.

På hjemmesiden vil forældrene finde vejledning om hvad de skal lave mad og hvordan man kan engagere børn i alle aldre. Kids Kog mandag kampagne selv rådgiver , hvad køkkenet opgaver bestemte aldersgrupper kan håndtere. Eksempelvis childrenages 2 til 3 er bedst rustet til at udføre simple gøremål ligesom vaske grøntsager, ælte dej og omrøring dej.

Ifølge webstedet, ”De fleste småbørn nyde at hjælpe i køkkenet. De er meget taktile og elsker begrebet spise deres kunstprojekt.”

Kom dine børn involveret withcooking sunde måltider hasa positiv indvirkning på deres spisevaner. Som Diana bemærkede: ”Børn er mere tilbøjelige til at spise ting, de har kogt selv.”

Meatless mandag: en global bevægelse for at reducere kødforbruget

I sin kerne, Meatless mandage er om enkeltpersoner at give et mindre offer i tjeneste af en god sag. Uanset om det er den kollektive velfærd i landet eller den personlige levetiden af ​​en elsket, suchlong langsigtede mål er opnåelige, hvis tilstrækkeligt mange mennesker arbejder hen imod dem én dag ad gangen.

De ressourcer, som Meatless mandage fremme sundere kostvaner i mennesker verden over. Fællesskabsrammebestemmelser af sundhedsbevidste folk støtter og motiverer hinanden til at stoppe med at spise kød, mindst en gang om ugen. Den Meatless mandag kampagne giver dagligdags hjem kokke realistiske planer om at få sundere uden at gøre drastiske ændringer til deres kost.

Du kan deltage i denne bevægelse ved stegning op en gryde med grøntsager eller smide sammen en kød-fri pizza hver mandag. Plus, går vegetar med en partner på din mandag dato nætter er en fantastisk måde at bond ved at prøve nye sunde opskrifter sammen.

”Meatless mandag er en måde at bidrage positivt til societyby vælger at spise mindre kød,” siger Diana. ”Man kan føle sig sikker på, at din partner gør det med dig og, faktisk, millioner af mennesker rundt omkring i verden.”