Køkken kan hjælpe par med at skabe en kulinarisk forbindelse

19 juli 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Par kan få madlavning på flere måder end én takket være The kitchn , en online mad magasin, der leverer 20 nye artikler dagligt for at hjælpe Sitet når over 17 millioner ”alle leve lykkeligere, sundere liv derhjemme gennem deres køkken.” læsere om måneden, og er et sted at finde lækre opskrifter, hurtige købmand shopping tips og ekspertrådgivning om rengøring og organisere dit hus. Den kitchn også prale nyttige artikler om dating, herunder lister over de bedste dato nat retter og gode råd til at vælge den rigtige Ben & Jerrys is smag for enhver romantisk forhold.

En undersøgelse foretaget af Dr. John Gray, forfatter til ”Mænd er fra Mars,” siger mere end 70% af gifte par nyder at lave mad sammen , og dem, der gør, er mere tilfredse i alle områder af deres liv end ægtepar, der ikke lave mad sammen.

load...

Tilslutning på en kulinarisk niveau ofte hjælper par obligation på et mere intimt niveau, og at kende din vej rundt et køkken kan være en attraktiv kvalitet i en partner. Niveau til side, par, der laver mad sammen og opmuntre hinanden i køkkenet bringe den samme inspiration og medfølelse til andre områder af deres liv, som viser undersøgelsen.

Den kitchn blev startet for at hjælpe folk har glade oplevelser i deres køkkener og med andre.

Med det mål at hjælpe mennesker foretage tilslutninger omkring mad, Sara Kate Gillingham grundlagde Den kitchn i 2005. Hun mener, at køkkenet vil altid være hjertet af hjemmet. ”Den lever os. Vi har brug for at være i live, og vi får også så meget glæde af det.”Hendes passion ekkoer også Den kitchn mission, som er at hjælpe alle leve mere glade liv gennem deres køkken.

load...

Fra Begynder til Pro: Cooking Lessons at imponere nogen Special

Uanset om du har begrænset madlavning erfaring eller har forberedt hver opskrift i Julia Childs ”mestrer kunsten at franske madlavning,” The kitchn har how-to sektioner for madlavning og bagning til at hjælpe dig tackle enhver kulinarisk opgave.

Ikke sikker på, hvordan man forbereder den vigtigste ingrediens i en ristet rejer scampi til dato nat? Vær ikke bange; Den kitchn har en trin-for-trin diasshow samt en video for at lære dig , hvordan at skrælle og devein rejer. Er du også intimideret til at tackle den ultimative romantiske dessert - Ina Garten er fire-lags Djævelens Food Cake ? Det kan lyde som en masse arbejde, Den kitchn siger det trick er at bage kagen en dag, og den næste dag gøre buttercream frosting og samle kagen.

load...

Alle kan begynde at gøre en kulinarisk forbindelse gennem kitchn madlavning og bagning skoler.

Sitet kører også en 20-dages madlavning skole til at hjælpe finpudse dine krydrede færdigheder. På den første dag, du lærer at bruge en kniv rigtigt, og det er hurtigt indarbejdet i de næste to dage, hvor de tutorials er snitning løg, hvidløg og grøntsager. Læring om æg, kylling, bønner, og mestrer kunsten at sautГ © ing og braisering er nogle af de andre lektioner, der indgår i dette kursus.

Hvis du er mere af en bager og ønsker at overraske din partner med søde behandler, rampe op dine færdigheder med The kitchn s 20-dages bagning skole. Må ikke føle sig overvældet, selv om. Ved dag to, vil du være en pro til at lave franske kager. Som en del af programmet, vil en ny opskrift også blive sendt til dig hver dag, og alle de opskrifter er arkiveret på hjemmesiden for dig at referere senere. Disse tutorials er endnu sjovere, hvis der er to af dem, der deltager, så få din date involveret, også!

Tusindvis af opskrifter til lækre Dato Night Retter

Til inspiration på at gøre denne særlige måltid eller indstilling stemningen, The kitchn har en hjælpsom artikel fra fem par , der deler deres tips til at have en dato nat i.

Det er rigtigt; dato nat betyder ikke altid at gå til en restaurant efterfulgt af dans eller en film. Opholder hjem til dato nat er en god måde at blande tingene op, især hvis du kaste i en smule kreativitet til at gøre det til en mindeværdig aften (fx dressing op og fastlægger stearinlys).

Mad redaktør Sheela Prakash siger menuen behøver ikke at være fancy - bare noget, du både nyde. Hvis du har brug for inspiration, følge hendes opskrift på en lækker dato nat måltid , der inkluderer champagne cocktails, parmesan zucchini og svinemørbrad.

Den kitchn har masser af artikler, der kan give dig inspiration til at lave en dato nat særlige.

Efter måltidet, hvis du ønsker at være sikker på at have den rigtige Ben & Jerrys smag på hånden, forfatter Ariel Knutson har scoop. Efter alt, de to af jer lægger kræfter i at skabe et måltid, så is er en nem løsning til dessert. Ariel siger Ben & Jerrys halvfærdige er vejen at gå. Chokoladen og vaniljeis blandet med fudge brownies og chocolate chip cookie dejen kan give en rig afslutning på ethvert måltid.

Alt fra Weekly måltid planer at Udarbejde part Idéer

Den kitchn tilbyder mere end opskrifter og madlavning tips, også. Med afsnit om madplaner, shopping, og opholder sig på budgettet, vil du aldrig blive hængende åbne skabene og spekulerer på, hvad at lave mad. Få lidt hjælp fra Cambria Fed, der satser syv online måltid og menuen planlægningsværktøjer , herunder Evernote, mad på bordet, og menuen Planner App.

Hvis du bringer et fad til en fest eller sammenkomst eller lave mad til en menneskemængde, The kitchn har også du dækket med en hel afdeling helliget hosting eller bidrage til nogen form for indsamling. Ønsker du at overraske din partner med en skør løgnehistorie? Du kunne lave karamel sauce fra en vandmelon.

Prøv en karamel vandmelon sauce til at vende regelmæssig is i en dekadent kulinarisk oplevelse.

Stepping ud af køkkenet, kan læserne finde masser af råd om bryllupper, børnepasning, rengøring, organisering, rejser og sund levevis. Ønsker et godt grin? Den kitchn s LOL sektion vil pirre dine sanser. For eksempel har du nogensinde hørt om et par tage deres engagement fotos på Costco ?

En unik hjemmeside Inspirerende Køkken Fællesskabsfølelse

Madlavning sammen giver par meget tiltrængt en-til-én gang, hvor de kan tale om sig selv, såvel som deres følelser og oplevelser, og samtidig skabe et særligt måltid.

Dr. John Gray opdaget en sammenhæng mellem madlavning og kammeratskab. Det kan være, fordi vi kan lære en masse om en person gennem at forberede et måltid. Kreativitet, venlighed, respectfulness, renlighed, og organisationen er blot nogle af de kvaliteter, der ofte observeres i køkkenet.

Gennem nemme opskrifter, sjove selvstudier og ekspert tips, The kitchn bestræber sig på at inspirere folk til at komme ind i køkkenet og bygge en glad, smukke hjem og liv med dem, de elsker. Fordi, som forskning tyder, dem der laver mad sammen, bliver sammen.