Kvindens centrum i L.A. giver hjemløse og traumatiserede kvinder et sikkert sted at helbrede

30 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: I hjertet af Los Angeles, Downtown Kvinders Centre er et fyrtårn af håb for mange kvinder står over for et voldeligt forhold eller økonomisk katastrofe. Centrets medfølende omsorg byder hjemløse kvinder mange nyttige ressourcer, når tiderne er dårlige. De Downtown Kvinders Centre bestræber sig på at ende hjemløshed i LA ved catering til behovene hos kvinder i fattigdom med tjenester, der omfatter boligløsninger, dygtighed-building workshops og tilgængelig sundhedspleje. Over 5.000 frivillige donere deres tid til at støtte fællesskabet og give kvinder mulighed for at forbedre deres liv. Siden 1978 har centerets fortalervirksomhed øgede bevidstheden om de trængsler, som kvinder, der flygter fra vold i deres hjem og skulle starte forfra fra bunden står over for. Uanset hvad din situation, de Downtown Kvinders Centre byder dig velkommen med åbne arme og lader dig vide, at du ikke behøver at stå over for dine problemer alene. (Foto kredit: Erica Hsu, www.ericakhsu.com).

Jill Halverson var en opsøgende medarbejder i Los Angeles, da hun blev introduceret til Rosa Arzola, en hjemløs kvinde, som bor på en parkeringsplads i downtown Skid Row. De to kvinder slog op et venskab, deler kaffe og griner hver uge, og Jill var forbløffet over, at sådan en slags, opfindsom, og intelligent kvinde var blevet tvunget ind i sådanne fattige kår.

load...

Det var 1975, da en manglende institutionel støtte til psykisk sygdom betød mange mænd og kvinder, ligesom Rosa, endte på gaden med ingen ser ud for dem.

Fast besluttet på at hjælpe, Jill brugte pengene fra hendes egen udbetaling fond for at leje en butiksfacade, hvor hun tilbød varm mad, rent tøj og gratis brusere til kvinder, der lever i fattigdom. Dette sikkert rum blev dagcentret for de Downtown Kvinders Centre , en nonprofit organisation grundlagt af Jill at tjene kvinder ligesom veninden Rosa.

Jill Halverson venskab med en hjemløs kvinde, ved navn Rosa Arzola, inspirerede hende til at fundet Downtown Kvinders Center i Los Angeles.

load...

Grundlagt i 1978, de Downtown Kvinders Center åbnede sine døre og hjerter til hjemløse kvinder i Skid Row. En lidenskabelig personale af socialarbejdere giver boliger, jobtræning, sundhedspleje og andre ressourcer til at støtte mennesker, der har faldet på hårde tider.

Til denne dag, den DWC er den eneste organisation i Los Angeles, der henvender sig ydelser til enlige kvinder, der lever i ekstrem fattigdom. Sådanne kvinder ofte er ofre for hjemmet eller seksuelt misbrug og med behov for medfølelse og respekt.

”Kvinder, der er hjemløse har tendens til at føle sig ignoreret eller som om de ikke har en stemme,” Rachel Kassenbrock, PR og politik koordinator for DWC, fortalte os. ”Kommer her, de føler, at de spørgsmål, og de er ikke usynlig. På Downtown Kvinders Centre, kan kvinder få adgang til behandling, de har brug for i et sikkert miljø.”

Medfølende Service: Over 5.000 Frivillige give en hånd

Downtown Kvinders Centre er rettet mod at støtte hjemløse kvinder i Los Angeles. Fra varme måltider til varmt brusebad, centrets medfølende tjenester hjælpe kvinder, der befinder sig i desperate stræder.

load...

”Sjældent ser du tjenester rettet mod hjemløse voksne kvinder,” Rachel fortalte os. ”Vores center er sikkert for kvinder at komme og sikkert få adgang til de ressourcer, de har brug for.”

Centret er afhængig af samfund til at finansiere og støtte deres mange tjenester. Du kan tilmelde dig som DWC frivillig og deltage i en værdig sag at hjælpe enlige mødre, veteraner, pensionister og andre kvinder med ingen andre steder at vende. Hvert år mere end 5.000 frivillige donere omkring 25.000 timers tjenester til foder, hus, klæde, og rehabilitere de hjemløse. Deres højtidelige mission er at ende hjemløshed til gode gennem deres sociale arbejde.

Downtown Kvinders Centre mestre hjemløse kvinder med omsorg og standhaftige fortalervirksomhed.

Hvert år de Downtown Kvinders Centre hjælper en anslået 4.000 kvinder genvinde deres helbred og tillid ved at stole på en respektfuld støtte system. Kvinder, der lider af arbejdsløshed, partnervold, psykisk sygdom, og andre personlige kriser ofte finde en ven i denne omsorgsfuld center.

”Mit råd til kvinder i Skid Row er de nødt til at starte fra et eller andet sted,” siger Alisa S. I et vidnesbyrd om sine oplevelser på Downtown Kvinders Centre ”og DWC er et godt sted at starte deres arbejde og gøre noget kreativt.”

For at fremme langsigtet personlig stabilitet, DWC giver mange uvurderlige ressourcer for kvinder i fattigdom.

Trauma Recovery til Support Mental & Fysisk sundhed

Mange af de kvinder, der ender på Downtown Kvinders Centre har lidt en slags traumer, der førte dem på gaden. Med personlig terapi og behandling, den DWC sundhedsklinik hjælper hjemløse komme sig vold i hjemmet, psykisk sygdom, eller andre sundhedsmæssige problemer i et sikkert miljø.

Ifølge hjemmesiden , ”Vi leverer grundlæggende lægehjælp, mammografi og HIV screeninger, og fysiske og psykiske vurderinger. Vores usædvanligt uddannet personale fokuserer på forebyggende pleje for at reducere diabetes, fedme, forhøjet blodtryk, og andre kroniske sygdomme.”

Downtown Kvinders Centre implementerer traume-orienteret strategier pleje så hjemløse kvinder kan helbrede og forblive raske. Hvert år den ser over 1.000 klinik besøg foretaget af over 800 kvinder. Af hiv / aids forebyggelse til gruppe terapi, den DWC s traumer opsving program giver folk i alle baggrunde en anden chance i livet.

Job Træning Tilbud Ressourcer til undslippe Arbejdsløshed

Den DWC tilbyder også Skills Berigelse Træning til de arbejdsløse, så de føler sig parat til at indgå i arbejdsstyrken i LA i gang med arbejdet og SET til at skabe er 12-ugers programmer, som sætter kvinder i fattigdom for at forbedre sig selv og nå deres mål.

”Jeg ønsker at forberede mig til at gå tilbage til arbejdet, og i gang med arbejdet giver mig flere færdigheder og motiverer mig. Arbejde, for mig, er vigtigt for at gå tilbage til den tidligere liv, jeg havde, og at være i stand til at arbejde og tage vare på mig selv ”. - Alicia S., en deltager i DWC er sat til at arbejde program

Frivillige-ledede workshops lære deltagerne nye færdigheder, ligesom syning eller stearinlys for øje, at give dem en kreativ afsætningsmulighed og hands-on aktiviteter at fokusere på. Gennem disse lærerige og sjove øvelser, de Downtown Kvinders Centre bygger selvtillid af hjemløse kvinder.

”Vi forsøger at møde kvinder, uanset hvor de er på,” siger Rachel. ”Uanset om de har holdt et job før han bliver hjemløse eller aldrig arbejdet, men nu er interesseret i beskæftigelsesmuligheder, giver vi varierede niveauer af jobtræning.”

EU-Based Housing Shelters Hundredvis af kvinder og børn

Downtown Kvinders Centre huser kvinder i 119 lejligheder på stedet. Disse overkommelige værelser kommer uden nogen indstillede tidsfrister. En sådan en generøs boligprogram giver kvinder, der har været udsat for kronisk hjemløshed en seng at sove i og en pålidelig sted at kalde hjem.

Downtown Kvinders Center tilbyder permanente boliger til hundredvis af kvinder i downtown Los Angeles. Foto kredit: Erica Hsu, www.ericakhsu.com

Beboere ved hjælp af centrets overkommelige og støttende boliger kan også drage fordel af sine uddannelse og sundhed ressourcer. Individuelle sagsbehandlere sørg kvinderne i deres varetægt har alt hvad de har brug for at starte på en frisk, herunder adgang til billige boliger andre steder, hvis det ønskes.

I 2016 community-baserede boliger læ 207 kvinder, og 97% af de husede af Downtown Kvinders Centre kvinder har opholdt opstaldet permanent.

A Day Center, hvor den hjemløse komme tilbage på deres fødder

Mens boliger er et vigtigt første skridt til at bekæmpe hjemløshed, den DWC indser, at kun wraparound pleje og konsekvent støtte holder folk til huse i det lange løb. Åbent 365 dage om året, dets Day Centre tilbyder en sikker havn for at hvile, studere, bade, og spise i fred.

De kvinder, der dropper ved centret er altid behandles med værdighed og respekt, som de drage fordel af nyttige tjenester som telefon og mail-adgang. Hvert år, den Dag Center giver omkring 110.000 måltider, 20.000 brusere og 40.000 ændringer af tøj i 3000 masser af vasketøj til voksne står ekstrem fattigdom.

Gennemsnitsalderen for kvinderne i DWC er 52, i henhold til Rachel. ”En masse af disse kvinder står over for en voldsom miljø derhjemme,” forklarede hun. ”De er nødt til at vælge mellem at leve med deres misbruger eller blive hjemløse - som er virkelig ikke et valg. Det er en forfærdelig situation, at finde dig i.”

MADE af DWC: En Social Enterprise Anvender Kvinder i TheirStores

Gør uddannelse og mulighed mere tilgængelig, lavet af DWC er en hands-on program til at ansætte hjemløse kvinder i Downtown Kvinders Centers cafГ © og gave butik. Kvinder går gennem et kursus og individuel rådgivning at forberede dem til beskæftigelsesmuligheder med nonprofit. Denne social virksomhed guider kvinder til at blive funktionelle medlemmer af samfundet med job erfaring og finansiel stabilitet.

”Jeg er kommet en lang vej, og jeg er ikke at stoppe,” siger Theresa, en afgangselev fra et 15-ugers kulinarisk program, der er tilsluttet kvinder med arbejdspladser på LA køkken. Efter at tjene en plet i toppen af sin klasse, Theresa blev en Kok assistent på LA Køkken og træner nu nyuddannet kvinder fra DWC-sponsoreret program.

Gennem MADE af DWC, hundredvis af kvinder får faglige færdigheder og modtage betalte positioner beregnet til at rehabilitere og støtte de hjemløse.

”Jeg er kommet en lang vej, og jeg er ikke at stoppe. ”- Theresa, en tidligere hjemløs kvinde, der boede i DWC community-baserede boliger

Sidste år, lavet af DWC placeret 44 kvinder i job, og 90% af de kvinder afsluttet deres job vilkår eller opretholdes beskæftigelse takket være Downtown Kvinders Centers udvikling af arbejdsstyrken program.

”Catering til kvindernes særlige behov er afgørende for at få dem tilbage på deres fødder,” sagde Rachel, ”og vi er virkelig stolte af det arbejde, vi gør for at hjælpe dem.”

Fortalervirksomhed Styrker Lokalbefolkningen at skubbe forChange

Hjemløse kvinder ofte bliver hjemløse af forskellige årsager end mænd - primært, hvad der adskiller kvinder på gaden er en vedvarende høj hastighed på partnervold. Ifølge Downtown Kvinders Centre omfattende behovsvurdering, 55% af de adspurgte hjemløse kvinder er overlevende fra vold i hjemmet, og 90% har oplevet fysisk eller seksuel vold i deres levetid.

Dette er en foruroligende mønster Downtown Kvinders Centre søger at slutte med fortaler for ofre for misbrug, seksuelle overgreb, og andre personlige traumer. Den DWC tilskynder Skid Row kvinder toshare deres historier og påvirke forandringer i deres lokalsamfund #SkidRowWomenSpeakOut.

Organisationen er også vært Lobby Dage hvor aktivister ned over staten lovgiver og kæmpe for interesser hjemløse kvinder i Californien.

Du kan blive en drivkraft for positive forandringer i dit samfund ved frivilligt med DWC.

I 2016 den DWC hårde arbejde betalte sig, da Los Angeles vælgere overvældende bestået Proposition HHH, en $ 1,2 milliarder bolig obligation, med en margen på 76%. Sætningen vil generere midler til op til 10.000 enheder af boliger til personer, der oplever hjemløshed i Los Angeles, bemyndigelse almennyttige organisationer som DWC.

Rachel fortalte os 2016 præsidentvalget faktisk havde en positiv rolle i frivillighed i LA også. ”For nylig har vi set en tilstrømning af folk, der ønsker at gøre nogle gode på lokalt niveau og kæmpe for kvinders rettigheder,” sagde hun.

Downtown Kvinders Centre kan hjælpe dig ud af en dårlig situation

Møde Rosa åbnede Jills øjne på situationen for hjemløse kvinder og motiveret hende til at gøre en positiv ændring i, hvordan samfundet behandler kvinder i fattigdom. Deres venskab var grundlaget for Downtown Kvinders Center i Los Angeles, en organisation, der har hjulpet tusindvis af kvinder finder bolig, beskæftigelse, og healing.

Fra en enkelt retsakt af medfølelse, blev en velgørende bevægelse er født i hjertet af Skid Row. Årtier senere, Downtown Kvinders Centre fortsætter understøtte de behov, hjemløse kvinder med flittige omhu og fortalervirksomhed. Fra betjener varme måltider til at tilbyde permanente boligløsninger, den DWC leverer omfattende ressourcer til kvinder, der lever i ekstrem fattigdom. Socialrådgivere Centrets gøre alt, hvad de kan for at hjælpe kvinderne komme sig efter traumatiske eller misbrug omstændigheder og vende deres liv rundt.

”Vi har alle en interesse i at forbedre det samfund,” sagde Rachel om hold af medarbejdere og frivillige. ”Alle på Downtown Kvinders Centre deler et fælles mål om at bekæmpe hjemløshed permanent, og det er noget, vi arbejder hen imod hver dag.”

Foto kredit: Erica Hsu, www.ericakhsu.com