Kysser på den første date: kend reglerne og grænserne

1 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Intet sætter en gnist ind i et forhold som den magiske første kys. Alligevel er det svært for en kvinde at vide, om det er for tidligt. Er det hensigtsmæssigt at kysse på første date? Er det OK for en pige at tage det første skridt? Hvordan skal hun gribe det an? Hvad er manden kommer til at tænke?

Sænk farten. Medmindre du er stadig i gymnasiet, kysse på første date er helt acceptabelt, men ikke påkrævet. Bare holde et par retningslinjer i tankerne.

Det første møde.

Hvis du mødt på nettet , det er en blind date, eller det er din første date , efter at tilfældigt møde, når du gav ham dit nummer, tage din tid. Det er vigtigt at udvikle en personlig rapport, før du tager det til det næste niveau. Tag lidt tid til at komme til at kende og kan lide hinanden først. Hvis du ikke er klar til at give ham budskabet om accept, der kommer med et kys, bare gå lige til knus ved slutningen af den dag.

load...

Hvis du ønsker at vise ham du er interesseret, men ønsker at holde denne første kys kort og sød, det er bedst hvis du gøre flytningen og plante en lille én på hans læber. Hvis du indlede kys, der gør dig ”Kisser”, og ham den ”Kissee”, hvilket betyder, at du får at beslutte, hvilken slags kys det vil være. Det vil også holde den ende-af-nat øjeblik fra at være akavet, fordi han sandsynligvis ikke ved, hvad de skal gøre enten.

En hurtig lussing er fint, eller måske to eller tre sekunder, afhængigt af det indtryk, du ønsker at give. Det er masser af tid til at give ham et gys. Hvis du kysser længere, kan han have dig i en fuld knuge at du ikke kan slippe ud uden at dæmpe stemningen.

load...

”Tænk på enden af ​​datoen på forhånd, og hvordan

du måske ønsker at ende, afhængigt af hvordan

godt datoen går. Så holde fast i din plan.”

Du har kendt ham et stykke tid.

Hvis det er din første date med en fyr, du kender godt eller har været flirte med i temmelig lang tid, er den seksuelle spænding allerede klar til at eksplodere. Gå med din tarm og din komfort niveau.

Hvis han er en genert fyr eller bare ikke vide, om det er OK at gøre flytningen, give ham de signaler. Sid tæt, røre ved ham, når du taler til ham, tage hans hånd, så han kan føle din fantastiske hud, og få dit ansigt tæt og i den intime zone, når du taler. Hvis han ikke tager tippet, men du er sikker på, at han er i dig, gå til brød.

Der er en grund til de kalder det ”første base.”

Et kys er en stærk forbindelse. Det er spændende, spændende og pirrende. Det får de romantiske safter flyder, og det kan sætte et nyt forhold på en helt ny kurs. Til en mand, kan et kys virke som en slags løfte, som åbner døren til et fysisk forhold.

load...

Det kan være en smuk ting, hvis du har den modenhed, at visdom og selvkontrol udmåle de fysiske fornøjelser i små doser. Det er dejligt at give en mand en smag af din sødme, der vil inspirere ham og gøre ham ivrigt vende tilbage til mere af din magnetisk charme. Men vær advaret: Det kan være det øjeblik, at dine handlinger afgøre, om dette vil blive en fysisk affære, der brænder varmt og brænder ud, aldrig at udvikle de dybe rødder kammeratskab, eller hvis kærlighed vil begynde at vokse langsomt og forsigtigt, med den fysiske forbindelse cementering og efter, men ikke fører den følelsesmæssige forbindelse.

Kun få mænd kommer til at bremse toget til paradis, så det er op til dig at skrue ned for varmen. Naturen har gjort det til sin opgave at have sex med dig. Det er dit job at beslutte, om og hvornår det er OK. Det er ikke OK i aften. Han har ingen instinktive ”off” switch, så hvis han bliver revet med dine kys, kan han afrunding første base og på vej til anden og videre. Tease, tantalize og hypnotisere ham med din kys, men ikke rive med af den passion i øjeblikket.

Modne mænd vil kende systemet og respektere din tilbageholdenhed. Men ungdom, cocktails eller for meget uhæmmet lidenskab kan forårsage ting at gå for langt. Tænk over enden af ​​datoen i forvejen, og hvordan du måske ønsker det skal ende, afhængigt af hvor godt den dato går. Så holde fast i din plan. Dit hoved ved, hvad der er bedst. I varmen i det øjeblik, hjertet og kroppen vil bare opfyldelse.