Lagunakunstmuseet - der repræsenterer Californiens rige kulturelle fortid og nutid med udstillinger, der inspirerer til samtale og mindeværdige datoer

2 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: The Laguna kunstmuseumer en kunstnerisk tidskapsel, der har bevaret Californiens kunst stykker og uddannet fællesskabet løbet af det sidste århundrede. Nu fejrer jubilæumsåret, museet tiltrækker tusindvis af besøgende med sin fænomenale samling af kunst og engagerende programmering. Museets medarbejdere samarbejder med lokale organisationer til at gøre torsdag aften den nye og forbedrede dato nat på Laguna kunstmuseum. Plus, ved årlige begivenheder, såsom Kunst og Natur Festival, daters nyde en smuk kulisse til at styrke deres obligationer. I løbet af året, Laguna kunstmuseum lader par udforske og opleve kunst i deres eget tempo, så besøgende kan oprette et øjeblik, der er personligt til dem. Bliv medlem af Laguna kunstmuseum at have en gå-til stedet for alle dine dato nætter - ingen planlægning nødvendig.

Californien er på mange menneskers skal-rejse lister simpelthen fordi der er ikke plads helt ligesom det i verden. Dens fantastiske naturlige landskab har inspireret utallige amerikanske kunstnere og iværksættere. Denne hub skabelse og innovation nærer kunstneriske bestræbelser og fremmer mindeværdige øjeblikke for millioner af par fra alle samfundslag.

load...

Laguna Beach er et særligt artsy samfund i Californien. Ikke alene denne destination har en betagende udsigt, men det har også en lang fejres historie kunstneriske udtryk. For kultur-elskende par, Laguna kunstmuseum er det perfekte sted at værdsætte kunsten Californien i en varm og indbydende samfund.

Laguna kunstmuseum showcases tankevækkende kunstværker i sine gallerier og udstillinger.

Over 30.000 besøgende kommer til Laguna kunstmuseum hvert år for at opdage originale seværdigheder og oplevelser, du ikke kan finde andre steder.

load...

”Hvad en smuk og stor lokal ressource,” skrev BoboTravlr i en bedømmelse af museet. ”En stor værdi... Ikke at gå glip af.”

Et intimt rum Dedikeret til fremvisning californiske Art

Laguna kunstmuseum indsamler, bekymrer sig for, og udstiller kunstværker, der repræsenterer Californiens historie og kultur. ”Vi er en af ​​de ældste kunstmuseer i staten,” sagde Cody Lee, direktør for kommunikation for museet. ”Vi spore vores oprindelse til en af ​​de første organisationer her i byen i Laguna Beach. En masse af de kunst organisationer har en fælles forbindelse på den måde, men vi er den ældste blandt dem.”

Laguna kunstmuseum byder på et roligt sted at have en samtale med en person.

Museet har omkring 3.500 genstande i sin permanente samling. Nogle kommer fra slutningen af ​​det 19. Århundrede, og nogle er moderne stykker fra lokale kunstnere. Museet viser varierede kunstværker at give de besøgende en fornemmelse for mangfoldigheden af ​​californierne.

load...

I de sidste 100 år har museet været vært regelmæssige udstillinger, begivenheder og uddannelsesprogrammer for at engagere samfundet og forbinder mennesker lidenskabelige om kunst. Fra torsdag til tirsdag, Laguna kunstmuseum serverer et udvalg af besøgende.

Med sin fantastiske udstillinger og arrangementer, er det nemt at se, hvorfor lokalbefolkningen betale hyppige besøg.

”Vi får internationale besøgende og besøgende fra ud af byen, men jeg vil sige museet har en masse besøgende, der er lokal til Laguna Beach,” sagde Cody. ”Vi er slags centrum for alle kunstarter og kultur aktiviteter, der sker i byen, så jeg tror, ​​de lokale folk kommer her ofte.”

Diverse udstillinger fremhæve den kulturelle Flavors of staten

Roterende udstillinger fremhæve museets omfattende samling af Californien kunst. ”Nogle gange udstillinger er historisk, og nogle gange er de moderne,” sagde Cody. ”Vores mål er at have en blanding af begge dele.” Udstillingerne finder sted hele året rundt, så de lokale californierne kan altid finde en engagerende sted at tage en dato.

Dan McCleary, en velkendt californiske kunstner, vækker fantasien med sine farvestrålende malerier og tegninger.

Museets aktuelle udstilling, Dan McCleary: Udskriver fra Oaxaca, vil løbe gennem slutningen af ​​februar. Den fokuserer på de udskriver californiske kunstner lavet, mens du arbejder med mexicanske mester printer Fernando Sandoval.

Denne udstilling er en del af ”en vidtrækkende og ambitiøs udforskning af latinamerikanske og latino kunst i dialog med Los Angeles.” At gå til en udstilling sporer en grundig samtale om, hvordan andre kulturer påvirker andre amerikanske byer.

Udstillinger giver par en chance for at tilbringe tid sammen og har en dyb samtale. Det er en fantastisk måde at finde ud af mere om din partner og udforske deres synspunkter og kunstneriske præferencer.

Inddragelse programmer og arrangementer tilbyder noget for enhver smag

Laguna Art Museum programmer er tematisk relateret til kunst på skærm. Museet holder en omfattende liste over begivenheder til at engagere samfundet på en regelmæssig basis. Museet forbliver åben sent hver torsdag at være vært offentlige arrangementer. På denne måde bliver museets personale bidrage til at gøre torsdag aften en stor ny dato nat for beboere og besøgende.

”Hver torsdag aften, vi har et særligt program,” sagde Cody. ”Den første torsdag i hver måned er Art Walk. Det er noget, der sker over hele Laguna Beach.”

I løbet af denne særlige begivenhed, gallerier og deltagende organisationer holde åbent sent og tilbyder gratis og nedsatte godbidder til besøgende på byen.

”En masse mennesker er ude og se, hvad der er nyt - det er en virkelig cool atmosfære omkring byen,” sagde Cody.

Laguna kunstmuseum arrangerer særlige begivenheder på torsdage i løbet af måneden så godt. Den anden torsdag i hver måned sætter fokus på skæringspunktet mellem kunst og musik. Museet har et partnerskab med Laguna Beach Levende, en nonprofit organisation af musikalske kunstnere. Levende kunstnere synge og spille klassisk musik, jazzede melodier, og andre mund-aflytning beats på museets gallerier. Disse høj kaliber forestillinger skabe en elegant atmosfære til at nyde med din kæreste.

Hver tredje torsdag Laguna kunstmuseum fejrer biografen ved at vise en film, der vedrører dets udstillinger. For eksempel, den 19. April, vil museet præsentere en dokumentarfilm om museets grundlæggelse historie. På den fjerde og femte torsdag i hver måned, foredragsholder eller kunstner dele deres erfaringer og indsigter i et uddannelsesprogram. Der er en reel følelse af kunstnerisk enhed ved disse begivenheder, og hver begivenhed centre rundt om i samfundet som helhed og Californien kunst.

Selvfølgelig behøver du ikke at komme på en torsdag at have en stor tid på museet. Omkring fem år siden, Laguna kunstmuseum lancerede sin populære Kunst og Natur-program, som finder sted hver November. Museet bestiller en kunstner til at skabe stedspecifikke udendørs installationer, der taler til Californiens smukke natur.

Den Kunst og Natur Programmet kombinerer lokal kunstfærdighed med den naturlige skønhed af Californien.

”Vi har virkelig forsøge at fejre hvad Laguna Beach blev grundlagt på og handler om - hvordan det naturlige landskab og den kunstneriske miljø sammenfaldende,” sagde Cody. ”Den udendørs installation er noget, der er uden for museets mure og for alle at se.”

Du kan tjekke disse begivenheder og mange flere på Laguna kunstmuseum kalender. Uanset om du møder op på en torsdag aften eller en lørdag eftermiddag, er du forpligtet til at have en vidunderlig tid i en tankevækkende indstilling.

Deltag i museet og fejre 100 års Støtte the Arts

I det sidste århundrede, har Laguna kunstmuseum været en central beliggenhed for lokal kunst og talent. Dens regelmæssige arrangementer fremhæve, hvad der er nyt i Californien kunstverdenen og give kunstelskere en chance for at komme sammen.

Besøger museet er en fantastisk aktivitet for mennesker, der går på dato. ”Kunst er en af ​​de ting, hvor man kan opleve det hurtigt eller bruge tid og har en reel dialog,” sagde Cody. ”Det er en stor ting et museum kan tilbyde folk på en dato - at de kan have uanset erfaring, der passer til deres egen stil.”

Ved at blive medlem af Laguna kunstmuseum, kan du støtte en af ​​Californiens ældste museer og har indbyggede dato nat muligheder.