Landing mr. lige i 2019

1 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Så det er en helt ny år fyldt med håb og mulighed! Du har sikkert allerede udformet din nytårsforsætter for at gå til motionscenter oftere, sparer flere penge, spise mere næringsrigt, og måske endda gøre en karriere overgang.

Og mens vi måske endda gå så langt som at proklamere dette bliver året vi vil være i stand til at sige farvel til den enkelt status i bytte for en ny kæreste, ofte gange vi har en tendens til at være meget vag i forhold til, hvordan vi vil faktisk gå om at nå disse ønskede mål.

Crafting en dating vision.

2013 kunne være året dine drømme om at blive indgået et samarbejde med din Mr. Right gå i opfyldelse, og dette resultat blive kraftigt forbedret ved skabelsen af en dating vision.

load...

Selvom det kan lyde kedeligt og tørt, mange virksomheder hævder, at de fandt ultimative succes ved hjælp af skabe mission, vision.

Så hvorfor ikke låne denne prøvede og sande element fra erhvervslivet og anvende det til dit personlige liv som en enkelt mand, der ønsker at forbedre sit dating liv?

Vision hjælper os med at etablere mål og holde os ansvarlige og centreret på en sti i retning af at udføre et slutresultat af vores smag.

Hvis mere energi blev brugt honing en vision og skabe en ”dating-handlingsplan”, så måske dating ville ikke synes så undvigende og mystiske.

Denne vision vil hjælpe med at give os en følelse af retning med de konkrete tiltag skridt vi implementerer at blive vejen mod succes.

load...

Det giver os mere af en følelse af kontrol over vores egen skæbne, snarere end at tage en passiv tilgang til dating, der sjældent giver resultater.

Trin 1.

Det første skridt i at skabe din egen dating vision er at identificere, hvad du i sidste ende ønsker.

Vil du virkelig have en kæreste? Hvis ja, hvorfor? Er du klar til det ansvar, som et forhold, eller søger du mere afslappet Involvering?

Det er vigtigt at få meget klar på, hvad du ville definere som det endelige mål, at du ikke bliver sårbar over for at få et sidespor og sabotere dig selv undervejs.

”Sørg for at du ved, hvad din personlige

krav er for en partner.”

Trin 2.

Dernæst er det vigtigt at foretage en grundig selvevaluering af, hvad du bringer til bordet som en dating udsigten.

Er du Mr. Right? Ville du date dig? Er du en ”god fangst”?

Før nogen egentlig dating opstår, er masser af forberedelse og personlig vækst arbejde normalt behov for at øge prognosen for forholdet succes.

load...

Efter at have identificeret dine styrker og svagheder, begynde et program for selvstændig forbedring at få dig i den mest optimale niveau af fysisk, mental, følelsesmæssig og åndelig velvære, du kan.

Trin 3.

Det er også afgørende at sikre, at du ved, hvad dine personlige behov er for en partner og et forhold, og at gøre en indsats for at leve efter disse værdier.

Identificere de forventninger og værdier nu da disse bliver de pejlemærker for vores adfærd og i de beslutninger, vi i sidste ende gør.

Hvor vil du møde kvalificerede dating udsigter? Hvilke konkrete foranstaltninger trin, du kan tage for at nå det potentiale, som du indstiller her?

Hvordan vil du vide, når du har nået det? Hvad vil det se ud, lyst og være?

Hvordan vil du vide, hvis du er selvstændig saboterer på nogen måde, og hvilke strategier vil du implementere for at modvirke disse straks, hvis de opstår?

Disse er alle vitale spørgsmål, du ønsker at spørge dig selv i at definere din vision.

Skriv det ud.

Hvis det hjælper at skrive en officiel syn eller idégrundlag ligesom koryfæer i corporate America gør, dette kan hjælpe med at holde dig jordet og fokuseret.

Ofte gange, vil jeg have mine klienter skabe en collage, der skildrer deres vision og bogføre det færdige kunstprojekt i et rum i deres hjem, de vil se hver dag.

De kan bygge i ansvarlighed ved at spørge sig selv: ”Hvad er der én ting, jeg gjorde i dag, der har bevæget mig et skridt tættere på at nå dette særlige mål?”

Mens denne simple øvelse ikke magisk vil falde en ny kæreste i dit skød, betyder det placerer kontrol og ansvar for din få hvad du ønsker mere holdent på dine skuldre.

Snarere end ”winging det” ude i dating verden, som sjældent værker ud, som definerer din vision kan hjælpe give dig nogle struktur og fokus, der kun kan tjene til at øge odds i din favør.

Så her er til 2013 være dit år! Få det til at ske! Skål!

Foto kilde: zcache.com