Landsby i køkkenkedel: par kan skabe varige minder i det maleriske landskab i Lancaster County, Pennsylvania

17 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Beliggende 10 miles øst for Lancaster, Kitchen Kettle Village er en skattet dato sted for mange Pennsylvania beboere og besøgende. Den udendørs landsby har 40 specialbutikker og restauranter, der serverer frisk-lavet marmelade, Krydderikoncentrater og andre lækre retter. Hvad der startede som en to-personers gelé virksomhed i 1954 er siden udvidet til en gammeldags bymidte, hvor par kan nyde gratis prøver, sjove festivaler, og budget-venlige indgivelse. Du kan endda tage en bag-kulisserne ser på, hvad der foregår i køkkenet - hvor lokale gård kvinder arbejder hårdt på at skabe originale Kitchen Kettle produkter i rustfrit stål kettles.The familiedrevne køkken lagre de pantries af tusinder af mennesker på tværs landet. Du kan tage en tur til Kitchen Kettle Village for at se, hvad det drejer sig om, og tage del i nogle slik med din kæreste.

Kitchen Kettle Village er et populært tilflugtssted på landet i Pennsylvania. Opkaldt efter sin underskrift kogeapparat, den maleriske landsby begyndte tre generationer siden med en hjemmelavet opskrift på gelé. I 1954, Bob og Pat Burnley startede en lille virksomhed, der sælger flavorful krukker af gelé. I dag, Kitchen Kettle Village har en gammeldags god tid på at udforske snesevis af butikker, restauranter og logi muligheder.

load...

Snup en ske på Kitchen Kettle Village og prøve unikke syltetøj og marmelade.

Landsbyens specialbutikker glæde besøgende med autentiske smag af søde og krydrede godbidder. Hver skefuld marmelade og relish er lokalt fremstillet af lokale gård kvinder i Jam og Relish Køkken. Lisa Horn, direktør for sjov på Kitchen Kettle Village, kaldet køkkenet ”anker af vores forretning”, fordi det er, hvor det magiske sker. Holdet føles så stolt af papirstoppet beslutningsproces, som de inviterer folk til at komme se det for sig selv.

Gå ind i open-air køkken er som at træde ind i fortiden. Besøgende kan se jam-beslutningsproces op tæt som kvinderne fylde hver krukke i hånden. Køkkenet bruger stål kedler rustfrit at piske op friske, originale, og uforglemmelige partier af marmelade og Krydderikoncentrater. Lokale gård kvinder i traditionelle klædedragt gøre mere end 80 opskrifter til lager 30 specialbutikker og otte restauranter i området. Hvert år Kitchen Kettle Village hold producerer over 1 million krukker.

load...

”Hvis et par ønsker at genoplade og tage en pause, kan de komme og bo i landsbyen og gøre lidt shopping,” sagde Lisa. ”December er et godt tidspunkt at besøge, fordi det ikke er så overfyldt, og det er romantisk med alle de farverige lys tændt.”

Hvad skal man gøre: Autentiske Køkken Tours & Engagerende Festivaler

Hvert år over 800.000 mennesker besøger Kitchen Kettle Village, som er omgivet af Amish gårde i den vidtstrakte landskab i Lancaster County. Mens du rejser langs Route 340, vil du sandsynligvis se hestetrukne buggies på vej og frugt bevoksninger på skulderen. Det naturskønne sidevej vækker sanserne og hjælper mennesker lethed i livet på landet.

Kitchen Kettle Villageis en off-the-slået sti dato destination for par søger at relax.Over 40 lokale butikker og restauranter give de besøgende masser at gøre i løbet af dagen. Du kan gennemse keramik butikker, tage en fejlbehæftet ride gennem byen, eller udvælge nogle hjemmelavede bagt varer. The Jam og Relish Kitchen tilbyder gratis prøver af sine dåse varer, så du kan smage før du køber. Lisa fortalte os peber marmelade er nummer et sælgende varer på lager. Hun elsker at tjene det over en blok af flødeost med kiks. ”Det er så lækker og så autentisk,” sagde hun.

load...

Du kan få inspiration til romantisk måltider at gøre derhjemme ved at bruge online receptmappe , hvilke funktioner forretter, supper, drikkevarer, desserter og hovedretter hjælp Kitchen Kettle produkter. Enhver af disse opskrifter ville være en stor overraskelse godbid for dig og din date. Alt det kræver er en lidt forskning og nogle friske ingredienser.

Fra et musikalsk fest i sommeren til belysning op landsbyen med julelys i december Kitchen Kettle Village er vært for særlige begivenheder hele året rundt.

Den årlige Rabarber Festival i maj trækker typisk en stor menneskemængde, især i dens oprindelige Rabarber racerbil Derby. Deltagerne opbygge geniale og farverige racerbiler ud af en stilk af rabarber og derefter løb hinanden til en præmie på $ 100. Plus en kølig trofæ. Dette one-of-a-kind begivenhed har også en rabarber dessert konkurrence, en mini parade, og en rabarber whoopie pie påfyldning konkurrence.

Eventyrlystne spise vil have en bold prøveudtagning rabarber vine, rabarber kage pops og andre flavorful retter inspireret af rabarber. ”Det er en hel smag fest,” sagde Lisa. ”Det er lidt tosset. Lokale endda nyde festivalen. Det er helt sikkert min favorit begivenhed af året.”

Hvor skal man bo: Intim Indlogering Fås i byen

Hvis du søger efter en romantisk weekend, kan Kitchen Kettle Village helt sikkert give dig et hyggeligt sted at putte op med at nogen speciel. The Inn at Kitchen Kettle Village har en række logi muligheder, der passer til dit budget og tidsplan. Du kan vælge mellem 17 unikke gæstebolig og reservere et ophold i rolige landskabet of Pennsylvania.

Når du ankommer, vil du ikke behøver at bekymre sig om at køre hvor som helst - alt vil være inden for gåafstand af dit værelse. Kroen tilbyder gratis parkering samt gratis morgenmad på Kling House, som er åben mandag til lørdag. Den Kling House Restaurant serverer traditionelle hjem-stil morgenmad fødevarer, herunder gård-friske æg, fransk toast, home fries og havregryn.

Du kan bo på et charmerende sommerhus-stil lejlighed i Kitchen Kettle Village Inn.

Om søndagen, når restauranten er lukket, kan du hente en kasse med fersk-bages cookies fra bage butikken. Kitchen Kettle Village lukker om søndagen, så du stort set har plads til dig selv hele dagen.

I løbet af året, kroen tilbyder særlige tilbud og kampagner for at bringe mennesker til sine døre. Happy Hour pakke, for eksempel, lokker daters med kød og ost bakke til to plus to gratis vinsmagning ved Waltz Vineyards. En flaske vingården prisbelønnede vin leveres også med denne aftale.

Matsteder: Sit-Down & To-Go frokost muligheder

Kitchen Kettle Village handler om de mere simple ting i livet. Den rustikke og venlig atmosfære er fantastisk til par i håb om at tage en belastning deres sind for en dag, en weekend eller længere. Og det har fremragende spisemuligheder.

Landsbyens otte fødevarer spillesteder, herunder to restauranter, bruge sin specialitet saucer og syltetøj i deres underskrift retter, så du kan friste dine smagsløg med en godbid du ikke kan finde bare overalt.

Den Kling House spiseplads har den komfortable fornemmelsen af ​​en familie værelse.

Den go-to restaurant i mange landsby besøgende er Kling House Restaurant, en sit-down sted, der serverer morgenmad og frokost mandag til lørdag. Løftes svinekød BBQ bruger Kitchen Kettle s Hickory Smoked grilning Sauce at tage smagen op et hak. Selv fisk og chips kommer med en specialitet relish remoulade. Alt på denne menu bruger friske ingredienser og unikke smag kombinationer for at skabe en uforglemmelig madoplevelse. Sørg for at spare plads til den berømte coconut cream pie, også.

Bill kommenterede Kling House Facebook-side, at han friede til sin nu-kone fire år siden i den maleriske spisesal. ”Vi fik engageret lige foran pejsen,” skrev han. ”Vi kommer tilbage mindst to gange om året for at nyde den gode mad og sige tak.”

The Kettle CafГ © er en hurtig-bid spisested åben under frokost timer mandag til lørdag. Du kan nyde en kylling salat sandwich eller en varm suppe (lavet frisk hver dag). Mange spisende gæster drage fordel af den 25-cent kaffe serveres hele dagen. Den cafeteria-style spisning gør det nemt at få et hurtigt måltid og derefter gå tilbage til sightseeing.

Pepper Lane Fudge Slik bruger alle naturlige ingredienser til at gøre tykke plader af fusk.

Og, selvfølgelig, du kan ikke hjælpe, men vandre ind i Bake Shop , der lokker besøgende med overbærende bagværk. Cookien tilfælde har alt fra sprøde Snickerdoodles til sej jordnøddesmør cookies. Du kan opdele en ooey-smattet Shoofly cirkel (en Lancaster County favorit byder på en særlig blanding af sirup, farin og kanel) med din elskede eller grave ind på et rødt fløjl whoopie pie ved dig selv. Hvis du føler dig også fuld til dessert, kan du altid købe disse hjemmelavede behandler online.

The Pepper Lane Fudge Shop er en anden populær dessert sted, kendt for sine fudgy godbidder. Disse fudge beslutningstagere piske op hver batch i hånden og bruge Vermont marmorplader at give fusk sin underskrift bud skorpe og cremet konsistens.

Uanset om du hang til en saftig burger eller en dekadent chocolate chip cookie, kan du tilfredsstille din trang på de lokale spisesteder på Kitchen Kettle Village. ”Vi betragter vores landsby en oplevelse”, udtaler Lisa. ”Når folk forlade glad, har vi gjort vores job.”

Kitchen Kettle Village er en romantisk flugt fra den slagne vej

I mere end 60 år har Kitchen Kettle Village været underholdende par på datoer, jubilæer og andre særlige lejligheder. Denne tredje generation familievirksomhed har holdt til sine rødder i hele hele tiden, og de stadig gøre deres marmelade, gelé, og relishes i hånden. Du kan nyde disse behandler med din betydelige andre og skabe særlige minder i denne folkloristisk placering i Pennsylvania.

Stilheden i Kitchen Kettle Village gør den perfekt til par går på en tur sammen. Uanset om du kiggede forbi til en dag på festivalen eller opholder et stykke tid at turnere butikkerne, vil du finde masser af aktiviteter og attraktioner til at engagere dine sanser og stimulere samtale i romantiske omgivelser.

”Vi er et par-orienterede destination for dem, der ønsker at trække stikket”, udtaler Lisa. ”Du kan slappe af uden at have så meget at gøre hele tiden.”