Leeza steindorf lærer par, hvordan man bedre kan forstå sig selv og skabe opfyldende forhold

17 juni 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Transformation Specialist Leeza Steindorf bringer hendes intuitive evner og humanistisk baggrund til kunder, der ønsker at forbedre deres liv og relationer. Brug sokratiske dialog og en person-centreret model, Leeza giver sine klienter med en plan for at forny deres relationer med sig selv og andre. Leeza hjælper kunder dykke dybt inde til at gøre dem i stand til at falde i kærlighed med sig selv og andre ved at fokusere på klarhed, forståelse og kommunikation. Kunderne kan forvente at lære, hvordan man klart at identificere deres ønsker og kommunikere dem effektivt, om de ønsker at deltage med Leeza personligt, praktisk talt, eller på et tilbagetog. Succesfulde enkeltpersoner og par, der forpligter sig til at følge Leeza retningslinjer tager personligt ansvar for at føre tilfredsstillende liv.

Transformation Specialist Leeza Steindorf er lidt af en anomali i livet og forholdet coaching verden; hun ikke vil have folk til at være Hun forstår at folk er allerede forbløffende ”bedre.”; De må imidlertid ikke lade sig skinne igennem. Leeza hjælper hendes klienter lærer at leve fra et sted af lidenskab, magt og formål.

load...

Leeza har boet og arbejdet i udlandet det meste af sit liv, og gennem sine erfaringer i samspil med forskellige kulturer, fandt hun en ensartethed: Alle ønsker at blive set og accepteret for hvem de er, og at gøre, hvad de elsker. Desværre er folk ikke hardwired til at leve på denne måde, og deres stier og relationer kan dreje ud af kurs gennem tabt energi, negativitet, mangel på klarhed, og dårlig kommunikation. Det kan ske i både vores personlige og professionelle liv.

”Jeg er en stor tilhænger af, at konflikter er en illusion. Jeg plejer at sige til folk, 'Så hvor er problemet?' Så vil de fortælle mig, han gjorde det, eller hun gjorde det, men der ikke er nogen påviselig konflikt.”Leeza Steindorf, Transformation Specialist

load...

Men forholdet konflikter behøver ikke at eksistere, siger Leeza.

”Jeg er en stor tilhænger af, at konflikter er en illusion. Jeg plejer at sige til folk, 'Så hvor er problemet?' Så vil de fortælle mig, han gjorde det, eller hun gjorde det, men der ikke er nogen påviselig konflikt,”sagde hun. ”Folk ender med at se konflikt som et objekt, der er mellem dem, denne kraft, der skal overvindes eller brudt igennem. Jeg agter at gøre folk se er der ingen konflikt, er der ingen fysisk kraft mellem dem.”

Leeza hjælper hendes klienter forbinde ved at hjælpe dem med at realisere de er to personer, der ønsker at blive hørt og forstået af den anden person. For at opnå dette, hun arbejder for at hjælpe kunderne autentisk og effektivt at kommunikere med deres partnere.

Start af sokratiske dialog til Udforsk Relationship Dybder

Leeza coaching er rodfæstet i sokratiske dialog, som stiller spørgsmål ud af oprigtig nysgerrighed og hjælpe kunder se, hvorfor de føler eller reagerer på en bestemt måde til en situation.

load...

Transformation Specialist Leeza Steindorf bruger sokratiske dialog til at hjælpe par kommunikere.

”Jeg får ind i deres verden til at forstå, hvor de kommer fra, og hvorfor. Så, jeg få dem til at forstå, hvad de føler og hvorfor,”siger Leeza. ”Når jeg kan gøre det med hver part, så de er i et smukt sted at have en samtale.”

Hun giver et eksempel på en mand, der var vred, fordi hans kone ikke ville bære lingeri han købte hende, og konen var vred over hans reaktion. I stedet antager, at hun vidste, hvorfor konen nægtede at bære det, spurgte hun sin klient, ”Hvorfor har at gøre dig gal?” Mens konen oprindeligt svarede det var fordi manden ønskede det ”hans måde,” for første gang, hun måtte spørge sig selv, ”Hvorfor har det irriteret mig?”

Derfra, konen bestemt hun var glad for at bære lingeri men ikke føler tillid til den særlige tøj, han havde i tankerne. Da hun tilbød en alternativ stil af lingeri, manden entusiastisk aftalt. Leeza hjulpet konen identificere, hvad hun ikke kunne lide om anmodningen og fundet en mellemvej, der glæder dem begge.

Personlig coaching, der forvandler & BEKRÆFTER Connections

Uanset om hun arbejder med par eller enkeltpersoner, Leeza coaching centre rundt hendes klienter bliver hørt. Når folk føler, de bliver lyttet til, bliver de åbne for at støtte og acceptere andre. Hvis de ikke føler sig hørt, eller hvis de altid kæmper for at blive hørt, de er i stand til at forbinde.

Mange mennesker har for travlt presser sig selv derude til at blive set og hørt, at de ikke tager sig tid til at lytte til - eller forstå - andre. Leeza foreslår tre ting folk kan gøre, hvis det er tilfældet.

”For det første, du ønsker at være klar. Næste, du ønsker at være den mand eller kvinde. Endelig er du ønsker at blive ufortrødent, hvilket betyder, at du ønsker at være klar over, hvem du er, hvad du vil, og hvad du ikke ønsker,”siger Leeza.

Hun gav et eksempel for at illustrere sin punkt.

”Hvis du er i et forhold, kan man sige, 'Jeg vil have os til at bruge mere tid sammen. Jeg vil have dig til at fokusere på mig. Jeg ønsker ikke at have mobiltelefoner på vores datoer,”sagde Leeza. ”Det er meget klare udsagn; der er ingen uklarhed for dem. Når du angiver dine ønsker, kan den anden person reagerer.”

De kan med de to første punkter, men hvis din partner er en læge, eller hvis du har børn, kan han eller hun har brug for at have telefonen i løbet af dato. Dette åbner op for en klar forhandling. Hver partner lytter og forstår, hvad den anden siger, hvilket resulterer i at begge parter føler hørt og vigtige.

Et andet fælles problem Leeza hjælper par beskæftige sig med, er kedsomhed - både med hinanden og forholdet. Leeza sagt det hele kommer ned til ansvarlighed.

”Der er ikke sådan noget som kedsomhed. Enkeltpersoner ofte forlade deres interesser i livet - og sig selv - til andre. Vi ender i relationer med nogen, vi elsker, som er en mangesidet væsen og så tror vi, 'Åh, han er kedelig,' eller "Hun har ikke tænder mig mere,” sagde Leeza. ”Nå, hvad laver du til at skrue op for flammen? Hvordan har du er ansvarlig for din egen lykke? Ideen om selv-ansvar er stort i mit arbejde. Kun du er ansvarlig for din lykke.”

Tilbyder Forbundet Kommunikation Uddannelse og en ”Kvinde Undaunted” Retreat

Leeza har ressourcer til folk med interesse i intensiv eller selvstændigt arbejde, så godt. Hendes online Forbundet Kommunikation Træning giver deltagerne tre nøgler til autentisk interaktion. Deltagerne lærer, hvordan kommunikationen fungerer, måder at kommunikere på alle miljøer, kreativ og løsningsorienteret baserede tænkning, og hvordan man både undgå og håndtere konflikter på en konstruktiv måde.

Ved afslutningen af ​​uddannelsen kan deltagerne forlader med en højere social IQ og mere tillid til deres samspil med andre.

”Når du har udført arbejde i dit forhold, hvordan kan man forstå en andens perspektiv? Denne træning hjælper folk lære at gøre netop det,”sagde Leeza.

Kvinder, der ønsker at tage en intensiv tilgang til at ændre kan tilbringe en weekend på en af Leeza s Leeza s Woman Undaunted retreats tilbagetrækninger. Leeza beskriver tilbagetrækninger som bemyndigelse oplevelser, hvor kvinder kan indpasses i deres magt og lære at skelne mellem relationer og forretning.

”Hvis de er i en førerposition i erhvervslivet, kvinder ofte nødt til at arbejde i deres maskuline side til at lede med styrke,” siger Leeza. ”Men når de kommer hjem, og træder ind i deres forhold til en mandlig, mandens naturlige sted er at være i denne maskulin sted.”

Leeza er hurtig til at påpege, at en kvinde har en lige stemme i et partnerskab med en mandlig, men have roller i et forhold er naturligt og kan være afslappende. Hun beskriver rollerne som en smuk dans af kompatibilitet mellem mand og kvinde.

På kvinden uforfærdet retreats, Leeza tilbringer tid på at tale om kvindelig magt, lidenskab, og legesyge, der hjælper kvinder til at definere og leve deres formål i verden.

Ros til Leeza: Client Stories Fremhæv Hendes succes

Utallige trænere komplimentere Leeza effektive kommunikation træning og coaching. Men Leeza afspejler på den ene unikke par, der hun var meget taknemmelig for at arbejde med.

”En par mødte hinanden, forelskede, gift hurtigt og så indså, 'Hvad har vi gjort?' De havde ikke tid til at gå gennem logistikken i virkelig at komme til at kende hinanden, før de blev gift,”sagde Leeza. ”Jeg gav dem redskaberne til at vokse deres intimitet og kommunikere. De har begge for nylig fortalte mig, at det reddede deres forhold. De ville ikke være i forholdet, de er på de ikke havde arbejdet med mig.”

Mange par kommer til Leeza på randen af ​​skilsmisse, men hun hjælper dem med at udforske deres relationer med hinanden - og sig selv. Hendes mission er at hjælpe hver enkelt kunde vurdere de reelle årsager bag deres problemer og komme videre forenet.