Lfgdating: en platform, hvor gamere kan klippe til jagten og finde kærlighed

3 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: LFGdating.com er den slags gamer dating site, der co-stiftere Casey Tebo og Patrick Rafferty ønskede at se i verden, når de var single. Efter flere år med at finde disse niche dating sites til at være teatralsk og uprofessionel, besluttede de at tage springet og udvikle deres egen version. Resultatet blev LFGdating. I modsætning til de over-the-top sites, som viste Casey og Patrick fra, LFGdating er realistisk, sofistikeret, sjov, strømlinet og let at bruge.

Når LFGdating.com medstiftere Casey Tebo og Patrick Rafferty var enkelt og interesseret i at møde andre gamere, henvendte de sig til gaming-fokuserede dating sites. Men hvad de opdagede om disse websteder er, at de fleste af dem var uprofessionel og corny. De følte, som om de kunne gøre en bedre løsning selv.

load...

”LFGdating økologisk spiret fra vores ønsker at give andre med noget ingen af ​​os havde dengang: en ren, smagfuld dating site for modne gamere,” siger Casey.

Casey, som var en high school lærer og træner på det tidspunkt, havde en stor beslutning at gøre. Han kunne enten bo på sit job, eller han kunne skære ned og udvikle en one-of-a-kind dating site med Patrick. Da Patrick spurgte, om Casey var virkelig seriøs omkring dette, Casey sagde, han var.

På det tidspunkt, de begge vidste, at de ikke kunne forsigtigt vove sig ind dette projekt. De skulle oprigtigt begå. Derfra LFGdating begyndte at tage form. Vennerne skabte en forretningsplan i 2010 og officielt lanceret hjemmesiden i 2012.

load...

Casey Tebo og Patrick Rafferty skabte LFGdating fordi de ikke kunne finde en gamer dating site, der virkelig opfyldt deres behov.

”Som vi begyndte at konkretisere alt ud, indså vi vores passion var LFGdating,” sagde Casey. ”Jeg udgifterne tre til fire timer om natten arbejder på vores algoritme, site navigation, side tekst, og den samlede fornemmelse af LFGdating.”

Sitet fortsatte med at vokse i de næste seks år, tiltrækker spillere, der ønskede at bekæmpe de stereotyper, de ofte står over for.

Stiftere Patrick og Casey Bygget Sitet Baseret på erfaring

LFGdating blev den form for dating site, der Casey og Patrick søgte, da de var interesseret i online dating. Spillerne kan bruge hjemmesiden til at finde hinanden, men, som Casey bemærker: ”gaming aspekt ikke smadre dem i ansigtet.” LFGdating er ikke dum eller umoden; det er designet med professionelle brugere med flere interesser for øje.

load...

Mest af alt, grundlæggerne tilskriver LFGdating succes til det faktum, at de forstår deres brugere.

”Jeg er i min midten af ​​30'erne, og min kone er i hendes øverste 20'erne,” siger Casey. ”Vi forbinder med mange af vores brugere, fordi vi er en del af deres generation.”

Mens singler fra deres midten af ​​20'erne til deres sene 40'erne er LFGdating primære demografiske, stedet tiltrækker brugere over hele aldersspektret. De yngre medlemmer er omkring 18, mens de ældre medlemmer er godt ind i deres 60'erne. Den ældste bruger nogensinde registreret var 86.

LFGdating har dog flere mandlige end kvindelige medlemmer, men dette forhold er ikke så stærkt skæv mod mænd, som man kunne forvente. I 2012, efter at hans første reklamekampagne, var Casey sikker på, at webstedet vil tiltrække flere mandlige brugere end kvindelige brugere. Dette var imidlertid ikke tilfældet - webstedet vundet 101 nye kvindelige medlemmer versus 99 mandlige medlemmer.

”Jeg troede Google blev brudt,” sagde Casey spøgefuldt.

Unikke funktioner omfatter muligheden for at søge efter Console Spillet

LFGdating stadig populær med enkelte spillere, fordi det giver dem de funktioner, de virkelig ønsker. Mens de behøver at betale for at bruge nogle af de præmie funktioner, i modsætning til mange andre dating sites, de behøver ikke at betale for at tale med frie brugere eller betalende brugere, der når ud til dem først.

”Hvis du betaler for at tale med nogen, bør du være i stand til at tale med denne person,” sagde Casey.

LFGdating tilbyder også andre smarte funktioner som læste kvitteringer og muligheden for at søge efter spillekonsol eller genre af spil.

For nylig LFGdating tilføjet endnu en levetid abonnement. Som gratis og betalte funktioner er tilføjet til webstedet, vil disse brugere har løbende adgang til dem alle.

Casey og Patrick er stolte og ydmyg over det faktum, at de hjælper folk med at finde kærligheden.

Hvad mere er, LFGdating brugere altid har deres bekymringer behandlet i tide. Både Patrick og Casey tage sig af de fleste af de klager, selv om at tale med brugerne tager nogle af deres egen personlige tid.

”Vi er meget velsignet at have de relationer, vi har med vores koner, men vi har begge venstre dato nætter at tage opkald eller besvare e-mails fra medlemmer. Det er meget vigtigt at føle, at du bliver hørt,”sagde Casey.

”Jeg bruger typisk skumringen på 10 til kl midnat eller 1:00 reagerer på medlemmer, bygge marketingkampagner, og arbejde med vores PR-firma,” Casey fortalte Global Dating Insights i et interview.

Før du tilføjer nye funktioner, også, Patrick og Casey vender tilbage til deres filosofi, at LFGdating bør bevare sin polerede og nyttige føler.

”Der er aldrig vil være alle disse ting springer ud på dig,” sagde Casey. ”Vi ønsker at holde det strømlinet og professionelt.”

LFGdating udvikler en app til at hjælpe Enkelt Gamers Vind på kærlighed

I øjeblikket Casey og Patrick arbejder på at udvikle en app, der vil give så god en oplevelse som den, der leveres på skrivebordet versionen af ​​LFGdating. De var endda tæt på at lancere en beta-version af en app, da de besluttede imod det, fordi det ikke levede op til deres standarder.

”Vi tog beslutningen om at trække den app, fordi vi ikke mener, det var en stor repræsentation af LFGdating,” sagde Casey.

Men nu har de fundet en uafhængig udvikler de har tillid til at skabe en app, de er begejstrede for, og det vil lancere snart.

Ser mod fremtiden, vil Casey og Patrick fortsat sikre, at enhver beslutning, de gør forbliver tro mod deres brugere. LFGdating har været så vellykket, at både mænd afsætte en masse af deres tid til at lede og udvikle det.

”Når du arbejder på noget, jeg spørger altid mig selv, 'Hvordan er det, jeg gør nu kommer til at hjælpe ud af, hvem vil arbejde på dette næste?' Jeg forsøger altid at holde de andre mennesker, der arbejder med mig i spidsen for mit sind,” sagde Casey. ”Det hjælper arbejdsgangen gå mere glat, og det lader andre vide, at jeg tænker på dem. Jeg tror, det er vigtigt. Folk får ikke at vide nok, at de er vigtige.”

Adspurgt om, hvordan han mener om at skære ned på hans undervisning job til at fokusere lidt mere på web-udvikling, forklarer Casey, at begge job udfylde en lignende impuls til ham: Han er stadig medvirkende til at ændre liv til det bedre.

”Når vi får en anmodning om at annullere et medlemskab, jeg er spændt. Disse anmodninger er virkelig cool, fordi vi kan pege på vores platform, og ved, at det virkede,”siger Casey. ”Vi forsøger at skabe en bedre platform for folk at mødes. Folk, der elsker at spil. Vi fortæller vores medlemmer dagligt, at vi altid arbejder på stedet, og at vi altid arbejder på at gøre dem glade. Hvis vi kan gøre disse to ting hver dag, LFGdating har mulighed for at være noget helt specielt.”