Livscoach amy schoen forbereder sine klienter til at visualisere og udvikle varige ægteskaber

26 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Amy Schoen er en professionel liv, forhold, og dating coach, som leverer salvie råd til at forberede sine klienter til ægteskab. Hun har været igennem en skilsmisse og fik gift igen i en alder af 42, så hun forstår, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige partner og opbygge et sundt forhold. Gennem hendes Motiverede at Marry programmer, Amy hjælper singler og par finde den klarhed, de har brug for at bevæge sig fremad og skabe varige og opfylder partnerskaber.

Efter hendes skilsmisse, Amy Schoen startede ned en sti af selverkendelse og refleksion. Hun var i hendes midten af ​​30'erne og blev konfronteret med den skræmmende opgave at finde en mand. Hun vidste ikke, hvor man skal begynde, så hun bare begyndte at date. Amy blev hurtigt en seriel dater, der flytter fra en første date til en anden uden at komme nogen vegne betydelige.

load...

”Jeg var den model af Motiveret til at gifte sig,” siger Amy af hendes coaching. ”Jeg var meget bevidstløs, foretaget alle de dating fejltagelser muligt. Jeg var dating i cirkler.”

Amy Schoen blev en træner efter at have overvundet personlige udfordringer.

Da hun vendte 40, Amy vidste noget måtte ændre sig, så hun hyrede et liv coach til at hjælpe hendes figur ting ud. Denne træner hjalp Amy identificere sine blinde pletter, re-undersøge hendes forventninger, og inden for to år, mødes og gifte sig med sin mand. Amys erfaring åbnede øjnene og inspirerede hende til at statuere et eksempel i dating verden.

load...

Amy ville hjælpe andre ægteskab-minded singler finde succes i kærlighed, så hun nåede ud til trænerne Training Institute i San Rafael, Californien, og begyndte at lære alt, hvad hun kunne om, hvordan man opbygger sunde, kærlige relationer. I 2005 tjente hun sin certificering som et liv coach.

I dag, Amy er en professionel liv, dating, og forholdet træner fuld af kærlige råd til singler og par kæmper for at oprette forbindelse. Hun skabte Motiveret til at gifte sig for at være en omfattende ressource for forpligtelsesbevillinger-orienterede individer i alle aldre. Hun udfører både individuelle og gruppe coaching sessioner at få folk på vejen til kærlighed.

”Mit job er at hjælpe folk tænker om ægteskab - og hvordan de mener om ægteskabet er, hvordan de dato for ægteskab,” siger Amy. ”Jeg møder mine kunder, hvor de er. Som en professionel coach, jeg ser på, hvordan dating passer ind i alle deres livsmål. Jeg er der for mine klienter og støtte dem det bedste jeg kan.”

load...

En støtteordning for Par i det i det lange løb

Som en personlig coach, Amy er afhængig af den traditionelle coaching model til at hjælpe sine kunder med at finde kærlighed og lykke. Under private coaching sessioner, hun lytter til sine kunder, som de taler om sig selv og deres dating erfaringer, og hun reflekterer over, hvad de har brug for at få bedre resultater. Hendes tankevækkende spørgsmål og kyndige indsigter kan inspirere kunderne til at træffe positive foranstaltninger i dating scene.

Amy bruger hendes intuition til at se, hvad hendes klienter har brug for, og hun mentorer dem gennem alle mulige følelsesmæssige udfordringer, herunder breakups, ghosting, og frygten for engagement.

Amy skaber instruktive produkter at motivere singler at nå deres mål.

”Da jeg konsultere, jeg er ligetil og praktisk,” sagde hun. ”Jeg deler historier fra min store erfaring som coach og som tidligere ægteskab-minded enkelt.”

Som hun arbejder med singler fra alle samfundslag, Amy ser for tendenser i dating scene og leverer disse indsigter til sine klienter til at hjælpe dem med at se hele billedet. Hun fortalte os, at dating er blevet en vigtig faktor i dating verden, og hun har tilpasset sin egen coaching strategi at omfatte online dating tips. Hun sagde 80% af hendes klienter har mødt deres betydelige andre online efter at have fulgt hendes trin-for-trin proces.

Amy kan revidere dating profiler, fortolke budskaber, og give erfarne råd om flyve. Hun har en evne til polering dating profiler indtil de skinner, og hun fungerer som en støtteordning for singler der måske aldrig har prøvet online dating før.

”Jeg har altid give forslag og overlade det til kunden at tage det råd eller ej,” sagde hun til os. ”I min coaching model, kunden ved, hvad der er bedst for dem selv -. Så jeg lade det være op til dem”

Motiveret til Marry skitserer hvordan man kan være lykkelig i et forhold.

Amy arbejder med mænd og kvinder, der har tendens til at være forpligtelsesbevillinger-minded fagfolk i 30'erne, 40'erne eller 5os. Hun har selv arbejdet med mennesker, der er 60 år og derover. Nogle af hendes klienter har været gift før og ønsker en anden skud på kærlighed, mens andre aldrig har været gift og ønsker at have den oplevelse. Nogle søger at starte en familie, mens andre vil være tilfreds med en langsigtet følgesvend. Amy kan også arbejde med par, der oplever et groft plaster i deres forhold.

”Jeg hjælper mine kunder navigere gennem nogle tidlige forhold glitches.It handler om at uddybe forbindelsen og skabe større bevidsthed blandt de par,” sagde Amy. ”Og så tilpasse deres mål, så de går i samme retning.”

Coaching Programmer Del Secrets of Glade ægteskaber

Amys coaching kursusaktiviteter udfordrer singler og par til at grave dybt og udvikle solide forholdet færdigheder. Hun har en idiotsikker system til at styrke kærligheden, og hun skaber klarhed i dating scene ved at spørge sine kunder til at visualisere forholdet, de ønsker, og de går ud og få det.

Den motiverede til at gifte Dating Secrets Coaching program samler 15 års dating og coaching erfaring ind i en trin-for-trin system til at finde ægte kærlighed. Dette program har arbejdet vidundere for hundreder af singler, og Amy er sikker i sin magt for at inspirere og oplyse.

Det første skridt er at hjælpe kunder med at identificere, hvem der er det rigtige for dem baseret på deres kernekompetencer forholdet værdier og liv vision. Sommetider de største forhindringer for singler er deres egne forventninger, så få deres hoveder i spillet er jobbet nummer et.

”Værdierne bliver som en målsøgende enhed til at tiltrække de rigtige mennesker og anerkende den rette person, når han eller hun dukker op,” sagde Amy.

Gennem coaching-program, Amy brainstorms strategier til at forbinde kunder med den type person, de skal giftes. Hun kan anbefale steder at gå eller klubber til at deltage og tilbyde vejledning hvert skridt på vejen i dating-processen. Amy forbliver også i kontakt med sine kunder i de tidlige faser af deres relationer, så hun kan sikre, at det er den rigtige pasform og ledes i den rigtige retning.

”Mine klienter genkende den rigtige før end senere,” sagde Amy. ”De får meget mere end en dating coach! Og jeg elsker især at hjælpe enlige virksomhedsejere, der har brug for at lære at balancere deres forretning med deres romantiske liv.”

Amy fortalte os hendes coaching proces fører singler at kende forskel på, hvad de har brug for, og hvad de ønsker. Sommetider hendes klienter vælger de forkerte partnere eller værdsættelse de forkerte personlige egenskaber, og alle tager det er en ændring i perspektiv for at få dem i den rigtige sammenhæng.

”Jeg hjælper mine klienter til at være deres mest tillid selv og til at se, hvem de er, og hvad de tilbyder til et forhold,” siger Amy. ”Mit værdier arbejde har været en game changer for de fleste af mine klienter.”

Kunder få klarhed på at nå deres mål

Amy har haft en vidunderlig effekt på personer, der søger langsigtet kærlighed. Hun har mange succeshistorier lagt ud på hendes hjemmeside, og mange af dem prise hendes medfølende og kyndige coaching stil.

”At arbejde med Coach Amy ændret min dating tankegang,” siger Karen, en tidligere kunde, der blev gift i 2017. ”Jeg dateret så mange Mr. Right-Nows at jeg fik dem forvirret, når jeg var klar til at finde min Mr. Højre- For evigt. Coach Amy hjalp mig til at lede efter de ting, som jeg værdsatte i forholdet i stedet for ting, jeg bosætter sig i et forhold.”

”Amys slagkraftige spørgsmål dramatisk flyttet mit perspektiv på ægteskab og den type mand, der ville virkelig gøre mig glad,” sagde Robin, en tidligere kunde, der blev gift i 2007. ”Denne proces åbnede mig op til at møde min mand.”

”Denne proces åbnede mig op til at møde min mand.” - Robin, en af Amys tidligere klienter

Jack var en 69-årig enkemand, men han var ikke klar til at give op på kærlighed. Han kom Amys coaching program for at få råd om, hvordan man kommer videre. Amy hjalp ham udvikle en solid dating strategi og identificere kvinder, som ville være et godt match for hans livsstil.

Jack er nu lykkeligt gift med kvinden i hans drømme. ”Coach Amy virkelig hjulpet mig trække tingene sammen med min dating-processen og derefter at bevæge mig i den rigtige retning,” siger Jack.

Uanset om hun coaching singler at få alvorlige om kærlighed eller hjælpe pre-ægteskab par til større konnektivitet, Amy giver hendes klienter en masse at tænke over som de finder ud af, hvad de ønsker, og hvordan man kommer dertil.

Amy Schoen Oplyser vejen til Love

Amy startede ikke ud som en kærlighed ekspert, men hun fandt sit kald efter at gå gennem op-og nedture af kærlighed. Nu, som en professionel liv, dating, og forholdet træner, kan Amy rådgive sine klienter ved hjælp af sin egen intuition og erfaring. Hun har inspireret mange singler og par til at forpligte sig til at elske og styrke deres personlige relationer, og hun fortsætter nå ud til daters over hele verden gennem hendes podcasts, sociale medier og YouTube.

Amy arbejder i øjeblikket på en certificering program kaldet Motiveret til at gifte Coaches til at hjælpe andre professionelle liv trænere. Hun har planer om at tage på hendes første studerende denne sommer. Amy er også begyndt at tænke over mulige emner til en selvhjælp bog fuld af hendes ægteskab indsigt og dating retningslinjer.

Takket være Amys indsats, singler og par i hele verden kan drage nytte af hendes erfaring i dating scene. ”Jeg har både den livserfaring, i mit andet ægteskab, og coaching erfaring,” sagde hun, ”og min track record taler for sig selv."