Livscoach carin rockind lever sit formål ved at lære kvinder at forfølge deres lidenskaber i livet og kærligheden

8 februar 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: Mange mennesker har den illusion, at relationer, livsstil, eller penge kan bringe lykke, men Carin Rockind ved, at det ikke er tilfældet. Efter at have fået gift og tilsyneladende leve det gode liv, hun stadig fandt, at der manglede noget. Hun blev skilt på 26 og tilbragte et årti søger efter, at noget, der endte med at blive hendes formål. Nu, godt forbi det afgørende øjeblik i sit eget liv, hun trænere kvinder om, hvordan man finder og udføre deres eget formål ved at bruge sine positive psykologi metoder.

Carin Rockind var ikke altid så overbevist om hendes rolle i livet. Faktisk tog det en skræmmende begivenhed for hende at forstå, hvordan dyrebare liv er, og tage et spring af tro til at opfylde sine drømme.

Carin Rockind giver kvinder til at forfølge deres mål og drømme.

load...

”Hvis du lader mig leve, jeg lover at udleve mit formål.”

Det er de ord, som Carin bad til Gud, som hun var ved at blive berøvet under trussel om magtanvendelse sent en nat efter ankommer hjem fra en dato. Heldigvis, manden tog kun hendes pung; men det var et vendepunkt i hendes liv.

Kort efter denne oplevelse, begyndte hun at råde bod på sit løfte. Hun forlade sin seks-tal, VP-titel job og flyttes på tværs af landet for at være en af ​​de første 250 mennesker i verden for at tjene en grad i positiv psykologi - den videnskabelige undersøgelse af lykke - fra University of Pennsylvania.

Carin bruger nu sin uddannelse til at undervise andre, hvordan man være glad, og begyndte en bevægelse kaldet PurposeGirl at styrke kvinderne til at føre deres bedste liv. Hun har denne passion for at hjælpe andre, fordi hun var engang tabt i sit eget liv, før at finde, hvad der drev hende.

load...

Lykke kommer gennem Inner Formål, ikke penge eller ægteskab

Carin sagde, hun havde det hele tidligt i sit liv. Ved en alder af 24 havde hun et stort stykke arbejde, stort hus, og en advokat mand. Det var det liv mange piger drømmer om at have, når de vokser op. Der var bare ét problem: Carin var elendige. Hun græd ofte og selv skiftet job flere gange i håb om at finde lykken. Men hun indså, at der var et problem: ”Hvis dette ikke gøre mig glad, hvad ville” spekulerede hun.

Efter at have arbejdet med en terapeut, endte hun sit ægteskab i en alder af 26. Hun var fri til at genopfinde sig selv som hun så ud til, hvad der bragte hendes lykke i livet.

Carin blev en rådgiver til en high school piger ungdomsgruppe og fik så meget ud af deres optimisme og begejstring om livet, som hun gjorde fra mentoring dem. Hun har også bidraget til en blog for unge fraskilte kvinder. Hun fandt lykken i bemyndigelse dem med råd erfaringer fra sine erfaringer med skilt i en ung alder.

load...

I en alder af 26, Carin startede på et nyt liv sti at finde, hvad virkelig gjort hende glad.

”Jeg følte mig så levende,” siger Carin om dengang i hendes liv. Hun skrev endda en selvhjælpsbog til unge fraskilte.

Desværre har hendes bog ikke få offentliggjort, og hendes begejstring om livet styrtdykket - det samme gjorde hendes helbred. Hun kom ned med helvedesild og var alvorligt svækket. ”Jeg spurgte min psykiater for mere medicin. Hun fortalte mig, at jeg ikke var bipolar; Jeg har lige haft mange drømme, som jeg ikke havde opfyldt,”siger Carin.

Så Carin tog fri for at opnå nogle af hendes drømme. Hun tilbragte en måned i Paris, købte en båd, løb en maraton, og underviste et kollegium kursus. Men hun fortsatte med at arbejde på sit job, ikke at forfølge en karriere, der tillod hende at udleve sin passion.

At alle sluttede om natten hun blev røvet under trussel om magtanvendelse. I det afgørende øjeblik, vidste hun tingene skulle ændre sig. Hun havde hovedsagelig fået en ny chance på livet.

Hjælpe tusinder af kvinder Identificer, hvad de vil

Carin begyndte at forelæse ved University of Pennsylvania, efter at hun tjente sin Masters i Anvendt Positiv Psykologi. Hun begyndte også hendes liv coaching virksomhed til at hjælpe kvinder identificere, hvad de vil have ud af livet.

Nu, Carin blog og podcast nå kvinder over hele verden. Hun trænere og mentorer kvinder i en række forskellige måder - individuelt, i grupper, på retreats, og gennem intensive endags sessioner.

I de en-dags sessioner, kvinder kommer til at kende hinanden som de deler historier og obligationer i at skabe vision boards, der skildrer, hvordan de ønsker at føle.

”Fra den dag, de begynder at få klarhed om deres formål,” siger Carin.

En succeshistorie er fra en kvinde, der havde mistet 130 pounds og følte stolt af sin bedrift. Men efter at hun begyndte at genvinde vægten, hun søgte Carin rådgivning om hvorfor hun var tilbagefald. De indså hurtigt, at selv om hun havde mistet en masse vægt, hun fastholdt den samme tankegang.

”Hun ændrede hendes vægt, men hun havde ikke ændre hendes interne historie; hun ikke troede hun var værd den succes, hun havde opnået,”siger Carin. ”Vi fik til hjertet af det og fandt, at hjælpe inspirere andre til at opfylde deres sundhedsmæssige mål gjorde hende til at føle sig i live.”

Carin deler hendes budskab gennem mange forskellige veje, herunder retreats.

Denne kvinde var så motiveret af denne erkendelse, at hun forlade sit job og gik tilbage til skolen for at studere ernæring. Hun arbejder nu i sundheds-industrien hjælpe andre forvandle deres liv.

Carin ønsker kvinder at eje deres erfaringer, både de positive og negative. Hun understreger, at disse erfaringer ikke behøver at definere dig, men de er, hvad gør dig unik.

Ud over at vejlede kvinder fra alle samfundslag, der finder hende på nettet, deler hun sin meddelelse fra scenen, taler til selskaber som Avon, BMW, og Progressive Insurance.

Næste op: At bringe Science of Happiness til endnu flere mennesker

Carin skaber et program for at vise kvinder videnskaben om lykke i lyset af nogle bekymrende tendenser i kvinders velbefindende. Mænd har en tendens til at finde mere prestige i deres job, mens kvinders identiteter tendens til at blive pakket ind i deres karriere. Når du er i en unfulfilling job, som du ser som din identitet, det er en opskrift på utilfredshed.

”En stillingsbetegnelse ikke equala formål,” siger Carin.

Kvinder er dobbelt så stor sandsynlighed som mænd til at være deprimeret , og 1 i 8 kvinder vil blive diagnosticeret med klinisk depression i løbet af deres levetid. Carin ønsker at hjælpe så mange kvinder som muligt finde, hvad der mangler i deres liv, så de kan leve lykkeligere, mere tilfredsstillende liv.

”Jeg er den heldigste kvinde i live,” siger Carin. ”Jeg føler mig ydmyg og taknemmelig for Gud, for universet, at jeg har fået en mission for at hjælpe kvinder opdage og udleve deres formål.”