Louis c.k.s 6 bedste datingtips

24 april 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Fyrre-seks-årige skilt komiker Louis CK har en komisk synspunkt, når det kommer til dating og relationer. Hisunfiltered og skamløs tilgang til dating og forholdet rådgivning kommer med skjulte perler af sandheden.

Whetherit er dating eller ægteskab, holder han ikke fingrene imellem, når leverer sit synspunkt. Han er faktisk en dating ekspert i sin egen ret, og her er hans seks bedste tip:

1. Må ikke stress om dit udseende

”Jeg har aldrig fået lagt 'årsag til den måde, jeg ser. Jeg er den fyr kvinder se og gå, 'Eh?' Og jeg er ligesom, 'jeg kender, men bare lade mig tale med dig et øjeblik.”

load...

Når det kommer til dating, ser er vigtige, men en god conversationalistalso er attraktiv. Vær sikker på at skærpe dine samtale færdigheder inden en bestemt dato , og din succes vil gå op, selvom du ikke er Brad Pitt.

2. Embrace ægteskab

”Der er fyre tænker på at blive gift, og jeg hører dem sige ting som, 'Jeg ved ikke, om jeg kunne have sex med en kvinde for resten af ​​mit liv.' Hvor er du få det snoet fantasi? Du er ikke nok at have sex med en kvinde. Du bliver have sex med nul kvinder.”

load...

Nyd din tid at være single. Det er tid til at udforske og nyde dit liv med uforpligtende. Når du siger, jeg gør, er det en anden historie.

3. Vi alle hit rock bottom

”Jeg var med en rigtig varm kvinde en gang, og hun fik meget beruset og sov med mig. Og den næste morgen jeg husker hende ser ned på mig, og hun var så forfærdet. Hun kiggede bare på mig som om hun følte hun havde voldtaget sig med mig en eller anden måde. Jeg indså, at jeg er nogens rock bottom øjeblik.”

Nogle mennesker vågner op fra en beruset nat og spekulerer på, hvem det er, de liggende ved siden af. Imagining Louis' ansigt smiler tilbage på dig kunne være noget af en overraskelse.

4. Yngre er ikke altid bedre

”Da jeg første gang blev skilt, jeg begyndte at date yngre kvinder, og det var virkelig spændende. Men efter et stykke tid, jeg var ligesom, 'Dette er blot dum.'”

load...

Mange af os eksperimentere uden for vores aldersgruppe. Det kan være sjovt og spændende, men på et tidspunkt er vi nødt til at finde en person på vores modenhedsniveau.

5. Ja, kan dating være akavet

”Dating er forfærdelig -det er forfærdelig. Jeg forstår det ikke. Det er som du står der, 'Hej. Ønsker du at sove med mig senere og ønsker du ikke havde?' Det er forfærdeligt. Og det er akavet på 42, ​​fordi jeg ikke har det organ eller drevet. Jeg bare sidde i bilen og håber nogen får i.”

Nogle gange kan det få akavet, når sove sammen bliver en vag emne under datering. Normalt dating indebærer at sove sammen. I Louis' tilfælde, det bliver mere besværligt, da han bliver ældre.

6. Sommetider skilsmisse er en god ting

”Skilsmisse er altid en god nyhed. Jeg ved det lyder underligt, men det er sandt, fordi ingen god ægteskab nogensinde har endte i skilsmisse. Det ville være trist. Hvis to mennesker blev gift og... De havde bare en stor ting, og derefter de blev skilt, det ville være virkelig trist. Men det er sket nul gange.”

Det er en god ting, når relationer kommer til en ende. Det betyder normalt, det ikke skulle være. Når du lukker en dør, er en anden bedre bundet til at åbne. Hvis du bor sammen, vil du vide det er beregnet til at være.

Louis CK leverer sit forholdet rådgivning på en måde, der er ned til Jorden og relateres. Plus det giver youa godt grin til at gå sammen med den.

Hvad vi kan lære af ham, er at se sammenhænge for hvad de virkelig er, og acceptere virkeligheden.

Også acceptere dig selv og din situation. Få et godt grin ud ofit når det virker for alvorligt. Når vi accepterer, hvem vi er og hvad vi har, er vi i stand toactually bruge alt dette til vores fordel og opnå succes i relationer.

Citater: fizzdom.com , thoughtcatalog.com , tressugar.com , brainyquote.com ,
imdb.com

Billeder: tumblr.com, giphy.com, reactiongif.org, ytimg.com