Løve, tigre og romantik! La zoo fejrer sit 50. år underholdende dyreelskere af alle striber

18 marts 2019

Top 10 Chat Sites i 2020

Vi finder, test og gennemgår cam-sites i en række kategorier, og giver dig en tilbundsgående analyse af hver og alle vigtige detaljer, så du kan finde den perfekte på få minutter. Gennemse vores top lister nu for at begynde din rejse!

Rang webstedet Funktioner Performers Bedømmelse besøg hjemmeside
# 1 ImLive Mød tusindvis af amerikanske webcam-piger online
Modeller Brug Whiteboards til at liste favoritaktiviteter
100% gratis, ingen registrering kræves
20.000 +
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 Gratis Nudity og Live Sex garanteret
Kunstnere opregner deres tip-indtjeningsaktiviteter
100% fri
50,000+
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 3 Chat med professionelle live-modeller, ingen amatører
Deltag i din foretrukne Cam Model Fan Club
Gratis at bruge + Premium
10.000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 CamGirlHookups Chat med piger, der deler dine interesser
Særlige arrangementer med rigtige pornestjerner
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
CamGirlHookups
Review
Se CamGirlHookups
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundredvis af cam-piger
De fleste Cam Girls bruger teledildonics
Gratis at bruge + Premium
10.000
CrazyLiveCams
Review
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Interagere med tusindvis af europæiske babyer
Oplev friske ansigter via sektionen "Nye modeller"
Gratis at bruge + Premium
6.000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Tal med internationale amatører
Tags og kategorier til at hjælpe dig med at finde udøvende kunstnere
Gratis at bruge + Premium
2.000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Hurtig indledende tilmelding
Hold styr på Tokens med session Timer
Gratis at bruge + Premium
10.000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexede piger og brug teledildonics
Særlige Topless Webcam Events
Gratis at bruge + Premium
35.000 +
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative Profiler Med Sexy Billeder
Gratis at bruge + Premium
10.000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams

Den korte version: På Los Angeles Zoo , dovne løver, uhyggelige væsner, store flodheste og andre ærefrygtindgydende dyr lå i vente rundt om hvert hjørne. Du kan besøge den zoologiske have hvilken som helst dag i ugen og udforske dens 133 acres af haver, regnskov, og savannaswith nogen speciel. Nu fejrer sit 50 års jubilæum, LA Zoo fortsat besluttet på at uddanne gæster om dyrelivet og bevare truede arter for fremtidige generationer. I alt zoo huser over 250 arter af dyr, hvoraf 29 er på listen over truede arter. Daters kan opfylde disse skabninger ved særlige begivenheder såsom koncerter, lysshows, og animalske fodringer. De LA Zoo showcasesanimals i alle størrelser - fra træet frøer til giraffer - til at udløse nysgerrighed millioner af besøgende hvert år.

I 2015 Danny tog sin kæreste Elizabeth og deres datter Sophia til LA Zoo for en dag med sjov. Da de var touring de mange indhegninger, Danny foreslog, at de udgør for en tegning med en karikatur kunstner. Hvad Elizabeth ikke vidste var dette var alle blevet præ-arrangeret af hendes mangeårige kæreste.

load...

Danny poppet spørgsmålet til Elizabeth ved LA Zoo ved hjælp af en karikatur tegning.

Kunstneren delte et vidende smil med Danny, da han trak en meget speciel tegning af trioen. Da han vendte papiret om, blev Elizabeth chokeret. Han havde trukket Danny ned på knæ med en taleboble spørger: ”Vil du gifte dig med mig?”

Hendes svar var en munter og entusiastiske, ”Ja!”

To år senere, ægteparret tilføjet en anden datter til deres unge familie og fortsætte besøger LA Zoo til at dele særlige minder i alively indstilling.

Siden 1966 har LA Zoo inviterede besøgende til at værdsætte skønheden i krybdyr, pattedyr, fugle, fisk og andre dyr i en vifte af rige levesteder. Hvis du er på jagt efter en sjov og engagerende dato destination, kommer til LA Zoo at udforske hundredvis af indhegninger og deltage dynamiske uddannelsesmæssige begivenheder.

load...

Emily Marrin, Marketing og kommunikationschef ved LA Zoo, malet en dejlig billede af, hvad zoo 1,8 millioner årlige besøgende oplevelse. ”Der er så mange samtale startere i zoo,” sagde hun. ”Kommer her giver dig mulighed for at tale om din barndom, din foretrukne dyr, og de ting, der påvirker dit liv.”

Par kan ikke lade være med at smile og grine som de ser havens dyr abekattestreger.

Fra sletterne i Australien til regnskovene i Sydamerika, LA Zoo transporterer besøgende til naturlige vidundere fra hele verden. Den zoologiske have er hjemsted for mere end 250 arter ofanimals og 800 plantearter, som er omhyggeligt passes af ekspert dyrepasserne. Disse dyreelskere arbejde hårdt for at bevare og beskytte truede arter, såsom den smukke Sumatra tiger, for de kommende generationer.

”Vores dyr og miljøer er smukke. Det er sådan en fornøjelse at komme til arbejde på en zoologisk have hver dag,”Emily fortalte os. ”Bare gå igennem her er så genoprettende. Stedet er altid travlt og fuld af liv - der er bare ikke noget som det ”.

load...

Et alsidigt Habitat for Fritid & Discovery på en dato

På LA Zoo, kan du se en tiger i øjnene eller se en sloth hænge ud i et træ. Du kan komme her for at se mere end 6.500 krybdyr, 5.400 pattedyr, 10.000 fugle og 7.400 individuelle planter. Havens dyr er en farverig repræsentation af biodiversiteten i jorden og give de besøgende et indblik i de naturlige vidundere i verden. Omgivet af wildgardens af Griffith Park, daters finde gode fotomuligheder blandt alle de grønne.

Du kan blive medlem for at modtage gratis adgang til LA Zoo og rabat adgang til mere end 170 zoologiske haver og akvarier over hele landet. Andre medlemsfordele omfatter gratis docent-ledede membertours og rabatter på begivenheder og klasser på LA Zoo.

”Du ser par på datoer her hele tiden,” siger Emily. ”Someare klædt til ninesin disse upåklagelig outfits, og andre komme klædt til at bevæge sig og være aktive.”

Fra legesyge oddere til majestætiske elefanter, LA Zoo huser en række imponerende skabninger.

På LA Zoo, kan du tage din date på en mindeværdig tur til foder giraffer, kæledyr nyfødte geder på Winnick Family Børnezoo, ride på en håndskårne træ karrusel, eller blot vandre de 133 tønder land at kigge på botaniske haver, palme lunde, ørkensletterne og andre iøjnefaldende miljøer.

Hvis du og din date elsker at lære nye ting, kan du gå ona guidet vandretur eller downloade en lyd tour til en iPod eller MP3-afspiller.

”Dette er en alsidig dato destination,” sagde Emily. ”The LA Zoo inspirerer nice samtaler, nostalgiske minder, og dem får-to-know-you øjeblikke, der er så vigtig en del af en ny romance.”

Vilde Encounters: Unge voksne flok til Zoos Special Events

På LA Zoo, kan daters deltage mange sjov eventsto få en bag-kulisserne ser på nogle fascinerende dyr. Nogle gange er der endda dans og spil involveret. ”Din oplevelse i zoo kan være så anstrengende eller så afslappet som du wantit at være,” Emily fortalte os. ”Der er en masse forskellige ting at gøre.”

LA Zoo vært zoo yogabefore parken åbner og en World of Birds Vis på eftermiddagen. Du kan tage din pick blandt mange spændende udstillinger. Måske din date ville nyde at se en chimpanse, kæmpe flod odder, eller rød-bellied Piranha chow ned i en fodring demonstration. Den zoologiske have har masser af attraktioner at underholde og informere besøgende.

Du kan se gennem den arrangementskalender til at finde en sjov mulighed for dig og nogen at se en anden side af LA Zoo. ”Med vores natlig begivenheder, arbejder vi hårdt på at tiltrække unge voksne,” Emily fortalte os. ”Vi ønsker at trække folk tilbage til zoologisk have for at opleve det på ny med øjnene af en voksen og minderne om et barn.”

Roaring Nights Showcase de Dyr og fagfolk i zoo

Roaring Nights inviterer folk til LA Zoo for en vild tid. I løbet af sommeren, den zoologiske have planer særlige musikarrangementer langs en funtheme, ligesom landet, safari, eller 80'erne, og attendeesdress op i cowboy hatte, cut-off jeans, og andre skøre outfits til at have en god tid.

Par danse natten væk til musikken af ​​et live band eller DJ mens fødevarer lastbiler og full-service barer vente med at tilfredsstille enhver sene cravings på denne populære begivenhed. LA Zoo sommer musik-serie er også udstyret med keeper samtaler samt dyr støder i løbet af aftenen.

Nogle Roaring Nights er rettet mod besøgende 18 og ældre, og andre er familievenlige.

Natlige daters nyder at se den zoologiske natten og få en up-close kig på en af ​​deres interestingcritters.

”Exploring the zoo natten føles helt specielt,” Emilysaid. ”Det er blevet en sommer tradition her omkring.”

LA Zoo Lights Giver en romantisk kulisse i ferierne

I løbet af feriesæsonen, LA Zoo skaber en magisk atmosfære for par og familier. LA Zoo Lights er en natlig begivenhed, der lyser op i zoo med glitrende skove, glødende snefnug, og belyste dyr dekorationer hængende hele vejen rundt om zoo.Guests kan også stoppe ved rensdyr Romp Village til seeSanta slæde hold i løbet af denne regn-eller-skinne begivenhed.

LA Zoo tjener varm chokolade til at varme dig op som du vandre gennem 3D-projektioner, animerede displays, og hundredvis af hundredvis af farverige lys. ”Der er altid masser af par slentrer rundt under blinkende lys,” sagde Emily. ”Det er en stor dato-nat begivenhed.”

På kølige vinter weekender, LA Zoo Lights begivenheder lækkerier manycouples med en sjov lysshow.

Emily fortalte os theTwinkle Tunnel er et yndet sted for par at blive hængende i og fange en sød foto - nogle endda foreslå under glimtende skær af lys!

Ifølge begivenhedens officielle hjemmeside , ”LA Zoo Lights er en ikke-til-være-forpasset natlig ferie lys oplevelse, der debuterede i 2014 og er vokset hvert år siden.”

Den Bæredygtig Wine Dinner serien Løsner folk op

Daters der nyder gourmet mad og vin fodboldmesterskaber ville være bedst tjent med at deltage i LA Zoos Bæredygtig Wine Dinner serien. Det er en perfekt udflugt for et jubilæum eller særlige celebration.Dinner gæsterne nyde en forhøjet oplevelse i zoo med en brugerdefineret fem-retters måltid kombineret med en ekspert præsentation fra en af havens kuratorer eller er ansvarlig. Plus, vil du blive forenet på middag med en af LA Zoos skællende, flagrende, eller lodne beboere.

LA Zoo vært jord til bord middage featuring gourmet mad og up-close dyr støder.

Disse begivenheder giver et eksklusivt godbid for daters og fremme bæredygtigt landbrug gennem partnerskaber med miljøvenlige vingårde og gårde.

”På middage, vi fremvise vores forpligtelse til bevaring i alle dens former,” sagde Emily. ”Alle aspekter af vores liv bliver berørt af bevarelse, og vi elsker mulighed for at give folk et intimt kig på, hvad vi gør på tværs af zoo at beskytte og bevare dyrelivet.”

Opdrage offentligheden om vigtigheden af ​​bevaring

Når du deltager i en begivenhed eller tilbringe en dag på LA Zoo, er du støtter en god sag. ”Den zoologiske mission er ikke kun om underholdning og sjov,” Emily fortalte os. ”Det handler om at redde dyrene.”

LA Zoo arbejder for at bevare jordens biodiversitet gennem sine avlsprogrammer, der bestræber sig på at spare snesevis af truede arter, men pladsen rejser også miljøbevidsthed hos mennesker i alle aldre. Den zoologiske have er dygtige personale sharesinformation om dyr, så besøgende forstår vigtigheden af ​​at se ud for dyrevelfærd i den zoologiske have og i naturen.

”Vi ønsker altid at engagere folks hjerter og hoveder her,” sagde hun. ”Vi forsøger at få dem til at tænke, griner, og forbinder med hinanden over en fælles kærlighed til dyr.”

Hos LA Zoo, Par Find en naturlig Dating Miljø

Hvis du ønsker at gøre din date uforglemmelig, kan du tage en tur til LA Zoo for at se en orangutang på spil, fodre en baby giraf, klappe en angolansk python, og lære om hundredvis af dyrearter fra hele verden. Nu i sit 50. År, den zoologiske have løbende forbedrer og udvider sine tjenester til at beskytte flere dyr, velkommen flere gæster, og hostmore begivenheder. I øjeblikket er det personale, planer om at builda zoo uden grænser, så besøgende kan nyde en mere medrivende oplevelse på LA Zoo.

Uanset om du er på udkig efter en afdæmpet første date eller en specialplace at pop spørgsmålet, LA Zoo tilbyder daters mulighed for at lave et varigt minde i et fantastisk miljø.

LA Zoo er et livligt sted at tage en dato, der elsker dyr og natur.

Havens popularevents, featuring populær musik, fine og vin, eller blinkende lys, skabe stemning for daters at obligation. LA Zoo har lidt noget for alle, fra familievenlige dage til vilde fester nætter, så daters kan vælge, hvad dynamisk oplevelse opkald til dem.

”Du kan forkæle din fantasi og nysgerrighed på dit besøg i LA Zoo,” sagde Emily. ”Disse frodige haver og varierede landskaber giver et perfekt sted at tage en dato.”